Jump to content

Μια Απορια Laptop V.S Desktop

Charmed

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

τι από τα δυο θα μου ταίριαζε είμαι άτομο που κάθετε πολλές ώρες πάνω στο πισι internet and movies περισσότερο παιχνίδια δεν ασχολούμαι και πολύ τι μου προτείνετε λαπτοπ η σταθερο? ααα επίσης μου την σπάι ο θόρυβος θέλω να είναι όσο ποιο αθόρυβο γίνετε ευχαριστώ

Και τα 2.Η φορητότητα είναι αυτό που διαφέρει και το κόστος σε αναλογία με το τί αποδίδουν.Η φορητότητα για το laptop,το κόστος είναι υπέρ του desktop.!!!!!

Πάρε λάπτοπ μόνο αν έχεις πρόβλημα με τη μεταφορά, δηλαδή θες και να το μετακινείς.

Αλλιώς επιτραπέζιο, θα σου έρθει και πολύ πιο φτηνά.

Δεν εννοούσα να πάρεις και τα 2,απλά ο μόνος λόγος για να πάρεις φορητό είναι ποσο απαραίτητο για σένα είναι να τον κάνεις "βόλτα"?

Αντίθετα,αν θές να κάθεται και να κάνεις αυτά που ανέφερες,με τα ίδιο λεφτά θα πάρεις καλύτερο desktop pc αντίστοιχου κόστους με laptop.:big_boss:

Αν η φορητότητα είναι προεραιτική και παιχνίδια δεν παίζεις εγώ θα πρότεινα όσο το δυνατόν μεγαλύτερη οθόνη, και φθηνότερο desktop.

Και από εμένα δαγκωτό desktop. πολύ πιο φθηνό για ίδια χαρακτηριστικά, μεγαλύτερη και φθηνότερη επεκτασιμότητα, μεγαλύτερη οθόνη, και με καλύτερα χαρακτηριστικά για παιχνίδια, δλδ κάρτα γραφικών.

Φορητό ΜΟΝΟ αν είναι απαραίτητη η μετακίνηση.

Αρχικά θα πρέπει να σκεφτείς αν σου είναι απαραίτητο το laptop με σκοπό να το μεταφέρεις οπουδίποτε.Αλλιώς αφού θες κατεβαστήρι και ταινίες, τότε desktop με μεγάλη οθόνη για τις ταινίες και αν είναι δυνατον να είαι και full hd και επίσης πάλι desktop με μεγάλο ή μεγάλους σκληρούς δίσκους για αποθήκευση από download!

Αρχικά θα πρέπει να σκεφτείς αν σου είναι απαραίτητο το laptop με σκοπό να το μεταφέρεις οπουδίποτε.Αλλιώς αφού θες κατεβαστήρι και ταινίες, τότε desktop με μεγάλη οθόνη για τις ταινίες και αν είναι δυνατον να είαι και full hd και επίσης πάλι desktop με μεγάλο ή μεγάλους σκληρούς δίσκους για αποθήκευση από download!

Μην ξεχνάμε ότι φορητοτητα σημαινει να αραξεις και στον καναπε, κρεβατι, βεραντα και να μπεις internet και να μην χρειαζεται να εισαι κολλημένος στο γραφείο...

Όπως μην ξεχνάμε και την σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση ενος laptop σε σχέση με ενα desktop.

Μην ξεχνάμε ότι φορητοτητα σημαινει να αραξεις και στον καναπε, κρεβατι, βεραντα και να μπεις internet και να μην χρειαζεται να εισαι κολλημένος στο γραφείο...

Όπως μην ξεχνάμε και την σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση ενος laptop σε σχέση με ενα desktop.

Άμα είναι να πάρει laptop για να το μεταφέρει μέσα στο σπίτι του...τότε τι να πω!Το laptop το παίρνεις για να το χρησιμοποιείς αν σου είναι απαραίτητο παντού ή με την δουλειά σου!Εγώ έχω desktop και αράζω στο κρεβάτι μου και άμα θέλω το συνδέω και με την τηλεόραση μου!Και δεν μου βγαίνουν και τα μάτια!!!Σαφώς και το laptop έχει χαμηλότερη κατανάλωση αλλά όταν δεν σου είναι απαραίτητο για την δουλειά τότε είμαι υπέρ του desktop.Εκτός αν σου περισεύουν τα φράγκα!

Εντελώς φιλικό το μνμ!

Desktop.

Ο πιο βασικός λόγος είναι η συντήρηση. Χώρια από τα παραδοσιακά πλεονεκτήματα (επεκτασιμότητα κλπ)

Όλα τα parts του PC έχουν 3 χρόνια εγγύηση. Και να λήξει η εγγύηση αμα καεί κάτι, το ξεβιδώνεις και το αλλάζεις.

Στο laptop τι κάνεις? Πληρώνεις για επέκταση εγγύησης για να φτάσεις τα 3 χρόνια. Και πάλι άμα χαλάσει κάτι το στέλνεις στην αντιπροσωπία. Και πότε θα στο επιστρέψουν?

Πες οτι σου χαλάει ένα ανεμιστήρι? Πως θα το αλλάξεις?

Όταν λήξει η εγγύηση τι θα κάνεις? Μετά τη λήξη της εγγύησης το laptop είναι ωρολογιακή βόμβα. Περιμενεις πότε θα πάθει κάτι κι επειδή δε θα συμφέρει να το φτιάξεις, το πας για ανακύκλωση.

Το laptop είναι εργαλείο. Μόνο.

Δεν νομίζω ότι έχει σημασία το τι κάνεις ο καθένας με το φορητό του,άλλος για δουλειά άλλος γιατί θέλει να τρώει και να σερφάρει ταυτόχρονα,άλλος να πηγαίνει για καφέ και να μιλάει με τους φίλους του...Το ζητούμενο είναι τι προτιμάς εσύ...Χωρίς να ορίσεις τι θές όλες οι απαντήσεις είναι υποκειμενικές.:shifty:

Σε τέτοια περίπτωση, μπορείς να πάρεις ένα φτηνό netbook μαζί με το desktop. Έτσι κι αλλιώς, δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις από το pc άρα δεν θα σου βγει πολύ ακριβό. Εξαρτάται πάντα από το budget.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.