lefteriz Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2009 Όσοι παλιοί θυμούντε το 96 ειχε βγει ενα adventure με ονομα "the Ripper" http://en.wikipedia.org/wiki/Ripper_(computer_game) Είχε κυκλοφορήσει ένα rolling demo του παιχνιδιού με μουσική το the reaper των blue oyster.... εχω φαει τον τοπο δε το βρίσκω πουθενα. κανα παλιο CD από το PC MASTER???:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Ιανουάριος 21, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2009 γιατί δεν χτυπάς το original game? :yes4:καλο για συλλογή και πρωτοποριακό για την εποχή του Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Ιανουάριος 21, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2009 γιατί δεν χτυπάς το original game? :yes4:καλο για συλλογή και πρωτοποριακό για την εποχή του αλλιώς συμβιβάζεσαι με κάτι τέτοιο: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιανουάριος 21, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2009 ωραίος ρε φίλε... απορώ πως δε το βρήκα στο youtube..μακαρι να βρισκόταν καπου και το αυθεντικό .exe :banging: καλή ιδέα για τη συλλογή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 21, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2009 abandonware μπα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis Ιανουάριος 23, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 Θα κάνω μια ανασκαφή να το βρώ...κάπου το χω χαντακωμένο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Ιανουάριος 23, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 Φιλαράκι το έχω εγώ και αν σε ενδιαφέρει είναι ανεβασμένο στο rapidshare. Τώρα δεν ξέρω αν επιτρέπετε να ποστάρω τα links απο rapidshare??? Θα μας πουν οι moderator αν επιτρεπετε να το ποστάρω μπας και το θέλουν κι άλλοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costasdr Ιανουάριος 23, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 Και εγώ το έχω αυθεντικό (6 CD). Όποιος θέλει του το αντιγράφω. (Για οικιακή χρήση εννοείται.... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.