Jaco Ιανουάριος 23, 2009 Author #21 Ιανουάριος 23, 2009 Χμμ... ευχάριστη έκπληξη... Σύνολο...: x264 - 1080p και To activity της κάρτας μόνο μια φορά το είδα να ξεπερνάει το 8%, ακόμα και στις δυσκολες σκηνές που ο Λ κάνει χορευτικά πάνω στην άμμο στις θερμοπύλες και σφάζει σε slow motion κόσμο, κυμαινόταν από 5 έως 6%... Μια χαρούλα... τελικά μου έκατσε καλά αυτή η κάρτα και κυρίως για τα 2 dvi της...
papatsonis Ιανουάριος 23, 2009 #22 Ιανουάριος 23, 2009 το 27% cpu utilization , ειναι ακριβως επειδη ΔΕΝ σου εχει acceleration στο x264..
vhvs Φεβρουάριος 26, 2009 #23 Φεβρουάριος 26, 2009 Καλησπέρα,Δυστυχώς το link για την κάρτα λέει ότι το προιόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Ψάχνω κάτι αντίστοιχο, δηλαδή με ενδιαφέρει το dual monitor κατα προτίμηση με dual dvi, από την άλλη στο συγκεκριμένο pc δε με απασχολεί HD playback ή παιχνίδια.Επειδή έχω βολευτεί χρόνια τον driver της nvidia, είδα της εξής κάρτα http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1151827Αλλά αν οι driver της ΑΤΙ δουλεύουν ok για dual και υπάρχει καλύτερη κάρτα με τα παραπάνω λεφτά, σας ακούω με προσοχή... Ευχαριστώ
Jaco Φεβρουάριος 26, 2009 Author #25 Φεβρουάριος 26, 2009 Επειδή την χρησιμοποιώ αρκετό καιρό τώρα την Asus HD3650 Silent Magic, αν θες το ίδιο που ήθελα και εγώ, δηλαδή χαμηλή τιμή, αθόρυβη και 2πλο dvi, τότε δε νομίζω ότι θα βρεις άλλη καλύτερη... υπόψη δεν παίζω παιχνίδια με αυτήν για να σου πω εντυπώσεις...Θα την βρεις σε άλλα μαγαζιά... πχ εδώ ή ψάξε στο skroutz... κανά 50άρικο έχει...
vhvs Φεβρουάριος 26, 2009 #26 Φεβρουάριος 26, 2009 Ναι ακριβώς αυτό ψάχνω, ένα μία dual monitor κάρτα για 2D. Ευχαριστώ πολύ παιδία.
Jaco Φεβρουάριος 26, 2009 Author #27 Φεβρουάριος 26, 2009 Υπόψη έχει ένα μικρό bug η κάρτα, το οποίο είναι το εξής, όταν τα monitors μπαίνουν σε sleep mode, τότε για κάποιο λόγο όταν κουνήσεις πάλι το mouse για να δεις desktop, τότε οι οθόνες δεν ανάβουν ξανά... Για να το αντιμετωπίσεις αυτό...:Display Properties -> Screen Saver -> Power -> Turn off monitor -> Neverκαι ενεργοποιείς το screen saver αν θες...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.