Jump to content

Γνωμη για τροφοδοτικο

Nikos007

Recommended Posts

αν το θες για το συστημα της υπογραφης ειναι μεγαλη υπερβολη και "ασυμφορο"..δηλ με σχεδον τα μισα χρηματα παιρνεις 600αρι'700αρι...

Οχι φιλε δεν το θελω για το συστημα της υπογραφης μου. Εχω σκοπο να φτιαξω ενα καινουριο συστημα μεχρι το καλοκαιρι οποτε σκεφτηκα να το παρω απο τωρα.

Τι θα βάλεις στο σύστημά σου?....το συγκεκριμένο CM που κοιτάς είναι ολίγον overkill για το 90%++ των rigs. Επίσης, αυτή η τιμή είναι υπερβολική για το οιοδήποτε τροφοδοτικό, εκτός και αν υπάρχουν ειδικές ανάγκες για το rig σου.

Αλλά το βασικό είναι πως στήνουμε PSU γύρω από το σύστημα που θέλουμε...που θα μπει λοιπόν?...:happy:

H σειρά RealPower είναι πολύ ποιοτική, με πολύ σταθερές τάσεις.Μειονέκτημα ο θόρυβος σε φορτία πάνω από 80%(αν ποτέ τα φτάσει :p ).

Η αληθεια ειναι οτι ειχα σκεφτει και το corsair 620 HX το οποιο το εχω και στο συστημα της υπογραφης μου. Απλα θεωρω οτι για 30 ευρω παραπανω αξιζει να εχω κατι που θα αντεξει περισσοτερο στο χρονο. Εχω λαθος αποψη? Τη γνωμη σας.

εξακολουθεις ομως και δεν λες τι συστημα σκεφτεσαι να στησεις. σκεφτεσαι για παραδειγμα να κανεις quad xfire H sli?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.