Jump to content

crossfire 2x2900xt

wolfman13

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω αυτες της δυο καρτες το προβλημα μου ειναι με το τροφοδοτικο γνωριζωντας οτι το τροφοδοτικο ειναι λιγο

αλλα θελω να της δοκιμασω για να δω την διαφορα μεχρι να προβω στην αγορα τροφοδοτικου

το τροφοδοτικο μου ειναι ενα chieftec cft 560-a12c ο προβληματισμος μου ειναι οτι βγαζει μεν 6πινα αλλα δεν μου βγαζει 8πινα για να μπορεσω να βαλω προστα της καρτες καμια βοηθεια το πως θα το κανω???

https://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700623

φιλε ειχα και εγω μια 2900xt:fist:...πουλα!!! την εδωσα 80 και με 90 πηρα μεταχειρισμενη 4850!!! πιο ησυχη, χαμηλοτερη καταναλωση, idle στους 32 βαθμους και το σημαντικοτερο...καλυτερη σε ολα τα παιχνιδια...πολυ καλυτερη! αυτα για το off-topic ...

τωρα για το topic...συμφωνα παντα και με την ατι θες 750w ελαχιστο για crossfire...Παντως την δικια μου την ειχα και σε 420w τροφοδοτικο και μαλιστα chieftec και δεν ειχα ποτε προβλημα, οποτε δοκιμασε imo (σημειωση: η ατι λεει οτι θες 550 w για μονη καρτα)

Btw...δεν θες το 8πινο...δουλευουν ανετα και με 2 6πινα....(την δικια μου ετσι την ειχα) και μαλιστα εκανα και oc!

και καλα το 8πινο ειναι για παροχη ρευματος πιο σταθερα κτλ... ΔΕΝ χρειαζεται!!!

για κανενα λογο μη κανεις crossfire με αυτο το εκτρωμα.

μπορει να ηταν δυνατη καρτα,αλλα δε παυει να ειναι ενα hummer στο παγκρατι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.