VladimiR Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2009 http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2641&l1=10&l2=89&l3=830&l4=021,5", Full HD, 300 κεριά φωτεινότητα, 2ms απόκριση(!!!), 12.000:1 δυναμική αντίθεση170/160 μοίρες γωνία θέασης.Την έχει κανείς? Ξέρει κανείς κάτι? Αξίζει?Στο net πάντως δεν βρήκα κάποιο test ή review...Με μόνο 179 Ευρώ φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Ιανουάριος 21, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2009 φρέσκο μοντέλο. καλή φαίνεται για TN panel εγώ ψήνομαι για αγορά. σαν δεύτερη οθόνη ότι πρέπει είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciba Ιανουάριος 21, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2009 πολυ καλη για τα ευρο τηs Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadBrainiac Ιανουάριος 23, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 μου ήρθε σήμερα το πρωί η παραγγελιά και μπορώ να πώ οτι είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την οθονη. Δεν είμαι ειδικός για να μπορώ να ξεχωρίζω την διαφορά αλλα για τα λεφτά της τα χρώματα είναι τέλεια. Θέλει λίγο προσπάθεια με το μενού και την κάρτα να την φέρεις στα ίσια της αλλά δεν μπορώ να πώ τίποτα κακό για αυτήν φτου φτου φτου μην την ματιάσω. Την έχω δίπλα με την παλιά Hitachi 18" 4:3 και είναι η μέρα με την νύχτα στα χρώματα. Το μενού είναι άσχημο μόνο και τα κουμπιά σε κακό σημείο. Πίσω όλα είναι όλα απλοικά αλλά μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Ιανουάριος 23, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 nice MadBrainiac την παρήγγειλα κι εγώ από το πλαίσιο . για να δούμε πότε θα έρθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladimiR Ιανουάριος 24, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 Νά 'μαι κι εγώ! Σήμερα την πήρα τελικά. Η ποιότητά της φαίνεται πολύ καλή (ειδικά αν αναλογιστούμε την αξία της). Φινίρισμα πολύ καλό, κανένα καμμένο pixel. Απλά δεν είχε hdmi adaptor ή καλώδιο στη συσκευασία. Μην τα θέλουμε και όλα όμως! Μόλις τη συνδέσω στο σύστημα θα σας πω και εντυπώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webserfer Ιανουάριος 29, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2009 Πιστεύω ότι για 179 ευρώ και με full HD είναι πολύ καλή αγορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadman1416003304 Ιανουάριος 29, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2009 και εγω για αυτη πηγαινα,αλλα μετα μου προτειναν μια acer με τα ιδια χαρακτηρηστικα απο mediamarkt και τωρα τελικα περιμενω μια παρομοια απο lg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Ιανουάριος 31, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 μόλις την σύνδεσα. παίδες είναι τέλεια. ότι ήθελα για 2η οθόνη τα αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
johntikis Φεβρουάριος 8, 2009 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 τι λέτε θα δούμε κι άλλα FullHD μοντέλα στις <24 ίντσες και παρόμοια τιμή; Και τα 22άρια θα τα πουλάνε κοψοχρονιά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.