Jump to content

ASUS VH226H Full HD

VladimiR

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2641&l1=10&l2=89&l3=830&l4=0

21,5", Full HD, 300 κεριά φωτεινότητα, 2ms απόκριση(!!!), 12.000:1 δυναμική αντίθεση

170/160 μοίρες γωνία θέασης.

Την έχει κανείς? Ξέρει κανείς κάτι? Αξίζει?

Στο net πάντως δεν βρήκα κάποιο test ή review...

Με μόνο 179 Ευρώ φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή...

φρέσκο μοντέλο.

καλή φαίνεται για TN panel

εγώ ψήνομαι για αγορά. σαν δεύτερη οθόνη ότι πρέπει είναι :p

μου ήρθε σήμερα το πρωί η παραγγελιά και μπορώ να πώ οτι είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την οθονη. Δεν είμαι ειδικός για να μπορώ να ξεχωρίζω την διαφορά αλλα για τα λεφτά της τα χρώματα είναι τέλεια. Θέλει λίγο προσπάθεια με το μενού και την κάρτα να την φέρεις στα ίσια της αλλά δεν μπορώ να πώ τίποτα κακό για αυτήν φτου φτου φτου μην την ματιάσω. Την έχω δίπλα με την παλιά Hitachi 18" 4:3 και είναι η μέρα με την νύχτα στα χρώματα. Το μενού είναι άσχημο μόνο και τα κουμπιά σε κακό σημείο. Πίσω όλα είναι όλα απλοικά αλλά μια χαρά.

nice MadBrainiac :T:

την παρήγγειλα κι εγώ από το πλαίσιο :D. για να δούμε πότε θα έρθει

Νά 'μαι κι εγώ! Σήμερα την πήρα τελικά. Η ποιότητά της φαίνεται πολύ καλή (ειδικά αν αναλογιστούμε την αξία της). Φινίρισμα πολύ καλό, κανένα καμμένο pixel. Απλά δεν είχε hdmi adaptor ή καλώδιο στη συσκευασία. Μην τα θέλουμε και όλα όμως! Μόλις τη συνδέσω στο σύστημα θα σας πω και εντυπώσεις.

και εγω για αυτη πηγαινα,αλλα μετα μου προτειναν μια acer με τα ιδια χαρακτηρηστικα απο mediamarkt και τωρα τελικα περιμενω μια παρομοια απο lg.:confused:

μόλις την σύνδεσα. παίδες είναι τέλεια. ότι ήθελα για 2η οθόνη

τα αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω :cool:

• 2 weeks later...

τι λέτε θα δούμε κι άλλα FullHD μοντέλα στις <24 ίντσες και παρόμοια τιμή; Και τα 22άρια θα τα πουλάνε κοψοχρονιά;:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.