Jump to content

Q9550 χωρίς εγγύηση

Xzibit

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω βρει σε αγγελία μεταχειρισμένο τον Q9550 σε καλή τιμή 220 ευρώ αλλά αυτός που τον δίνει λέει ότι δεν έχει εγγύηση.

Αξίζει να τον πάρω χωρίς εγγύηση;

Έχω βρει σε αγγελία μεταχειρισμένο τον Q9550 σε καλή τιμή 220 ευρώ αλλά αυτός που τον δίνει λέει ότι δεν έχει εγγύηση.

Αξίζει να τον πάρω χωρίς εγγύηση;

Το θέμα είναι γιατί δεν έχει? Μην τον πάρεις και τον κάνεις μπρελόκ...

270 έχει καινουργιος στο Πλαίσιο με εγγύηση...στα 220 θα βρεις μεταχειρο με εγγύηση πιστεύω

Γιατί ρε συ? Πλαίσιο πριν 2 μέρες 314 αρχική τιμή, 295 με έκπτωση.

Σήμερα έχει 269 με την έκπτωση. Απλά περάσανε την μείωση της Intel ως έκπτωση εκμεταλλευόμενοι την περίοδο. Εγώ σήμερα τον τσίμπησα και Ε0 stepping παρακαλώ!

Τσου. Σήμερα τον αγόρασα. Πιστεύω ότι είναι η μειώσεις της Intel ενσωματωμένες. Και ο Q9400 έχει πέσει στα 220 έουρα.

220 Χωρις εγγυηση ειναι ληστεια οταν εχει 257 new Ελλαδισταν http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=10970&catid=409

Aπο την αλλη αν ηταν σε καλη τιμη θα τον αγοραζα ( προσωπικα αν ημουν στην θεση σου ) μιας και αν δεν του δωσεις τπτ 2v με αερα & λοιπες καφρίλες δεν εχει αναγκη . Πχ αν ο γνωστος σου τον ειχε default η light overclock με στοκ ρευμα η εστω λιγο παραπανω δεν θα εχει προβλημα το cpu ( λογικα )

Αν λειτουργισει απο την αρχη χωρις προβλημα δεν θα εχεις προβλημα ποτε...αν του φερεσαι σε λογικα πλαισια. Ουσιαστικα με τις προστασιες που εχουν ειναι σχεδον αδυνατο να καψεις CPU. Τα τελευταια 3 χρονια ολοι μου οι επεξεργαστες ηταν χωρις εγγυηση...

Πριν κανα διμηνο παντως πηρα εναν 9550 χωρις εγγυηση απο το φορουμ με 190.

• 3 weeks later...

Να κάνω μια ερώτηση :

Αν κάποιος πουλάει έναν επεξεργαστή και για όσο τον έχει στην κατοχή του (π.χ. 3-4 μήνες) τον έχει πεθάνει στο overclocking με υψηλότερες τάσεις ρεύματος , η διάρκεια ζωής αυτού του επεξεργαστή δεν έχει μειωθεί ?

Την κάνω την ερώτηση γιατί και μένα μου έδιναν τον Q9550 πολύ πιο φτηνό και μερικώς μεταχειρισμένο αλλά προτίμησα να αγοράσω καινούριο .

Να κάνω μια ερώτηση :

Αν κάποιος πουλάει έναν επεξεργαστή και για όσο τον έχει στην κατοχή του (π.χ. 3-4 μήνες) τον έχει πεθάνει στο overclocking με υψηλότερες τάσεις ρεύματος , η διάρκεια ζωής αυτού του επεξεργαστή δεν έχει μειωθεί ?

Την κάνω την ερώτηση γιατί και μένα μου έδιναν τον Q9550 πολύ πιο φτηνό και μερικώς μεταχειρισμένο αλλά προτίμησα να αγοράσω καινούριο .

Τα μισα χρονια της ζωης του να εχει κοψει που ειναι φτιαγμενα να αντεξουνε 10 χρονια του μενουνε αλλα 5 χρονια αλλα μεχρι τοτε θα ειναι για πεταμα απο μονος του.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.