Jump to content

αναβαθμιση σε e8600 ή q6600?αξιζει?

goku_dbz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας,

εχω το συστημα της υπογραφης...βρισκω τον πρωτο στα 130-160 και τον δευτερο στα 80-100(ebay-μεταχειρισμενοι)! Δεν ξερω αν χρειαζομαι πραγματικα την αναβαθμιση αλλα μου καρφωθηκε τωρα οποτε ειπα να ρωτησω...Στην ουσια θελω να μαθω ποιος απο τους δυο (μετα απο max stable oc σε αερα) θα ειναι καλυτερος για παιχνιδια και αν αξιζει η μεταβαση? ευχαριστω

πάρε τον πρώτο και πές μου ποιος δίνει τον 2ο γτ ψάχνω:hehe:

σε games σε νοιάζουν τα mhz και όχι οι πυρήνες... ο 8600 θα παίζει καλύτερα;)

Αφου εχεις c2d αν καιγεσαι τοσο για αναβάθμιση παρε τον quad αλλα δεν αξίζει...:yes4:

Μείνε όπως εισαι

Quad στην μητρική αυτή δεν παιζει καλα, με δυσκολία θα δεις 3200.

Οι Ε8χ00 δεν ξερω ποσο ανεβαίνουν με 975 αλλα δεν πάνε και πολυ ψηλά γενικώς.

Δες και την λίστα με τα supported CPUs, γιατί ενώ έχει μέσα τον Q9650 που είναι Ε0, δεν έχει κανέναν διπύρηνο Ε0, σαν τον Ε8600. Οπότε παίζει λίγο ρίσκο...

Aυτοι που εχουν 975Χ chipset αν θελουν να πάρουν το ρισκο να βαλουν 45nm

αρκει να μην εχει .5 multi.

και να εχουν το τελευταιο bios της μητρικής τους που να αναφερει υποστηριξη 45nm.

π.χ. η Abit με το τελευταιο bios παιζει τους Ε8400.

το 975Χ σε clock p clock φυσικά παραμενει παρα πολυ γρηγορο chip.

θα ειχε ενδιαφερον μια συγκριση

p45/8400@3.8-4.0 και 975x/8400@3.8-4.0

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=2816096

Δες και την λίστα με τα supported CPUs, γιατί ενώ έχει μέσα τον Q9650 που είναι Ε0, δεν έχει κανέναν διπύρηνο Ε0, σαν τον Ε8600. Οπότε παίζει λίγο ρίσκο...

:hm: η λίστα έχει Ε8200/Ε8300/Ε8400/8500.....

αναγνωρίζει και το .5....ενδιαφέρον.

Σωστή παρατήρηση του Chosen προσοχή στα Rev.

Σε μνήμη είναι πιο γρήγορο το 975 από Ρ45 στις ιδιες συχνότητες και μουλτι9 με 1:1, απλά εκεί που σταματα το 975 ξεκινά το Ρ45.

Επίσης δεν είναι ΟΛΕΣ οι Asus P5W DH το ίδιο, υπάρχουν διάφορα revisions και ανάλογα τι έχεις παίζει και πάνω ή όχι από 420 τους Ε8ΧΧΧ.

νομιζω θα παω πασο! θα μεινω με τον παλιο καλο μου Ε6420:) ευχαριστω παντως παιδια...ηταν πολυ ενημερωτικα τα posts σας! απο το καλοκαιρι βλεπουμε για i7!

η καλύτερη επιλογή πιστεύω γιατί πάλι θα έχεις παλιό υπολογιστή!!! μια φορά τα σκας και τα παίρνεις όλα απ την αρχή

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.