Jump to content

Πρόβλημα με ποντίκι και Usb θύρες

monemvasios

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σε όλους

Άλλαξα χθες την mobo μου στο PC μου και μου παρουσίασε κατά την εκκίνηση τα παρακάτω προβλήματα:

Το ποντίκι παραμένει παγωμένο στο κέντρο της οθόνης και δεν μου λειτουργεί καμία Usb θύρα, ενώ το πληκτρολόγιο λειτουργεί κανονικά. Το συνδέω και σε PS2 και σε όλες τις θύρες Usb αλλά σε καμία δεν δείχνει να φέρνει ρεύμα.

Επίσης δεν αναγνωρίζει καμία θύρα Usb ότι και συνδέσω σε αυτές.

Να σας πω ότι το PC δούλευε κανονικά σαν σύνθεση, απλώς ήθελα να αλλάξω και το κουτί του και αφού η νέα μητρική υπήρχε καινούργια (δεν είχε χρησιμοποιηθεί) άλλαξα και αυτή.

Η καινούργια mobo είναι: ASRock P4i65GV

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4i65GV&s=478

Windows XP Pro SP3

Cpu P4 2.4

Mem 2 Dimm 1024KB

:bad:

Συμπλήρωμα.

Το ποντίκι διορθώθηκε μετά την χρήση κανονικού PS2 ποντικιού .

Οπότε το πρόβλημα παραμένει στις Usb.

Αναγνωρίζονται από το Bios και ή διαχείριση τις βλέπει κανονικά χωρίς

σφάλματα όπως επίσης και και το SisoftSandra.

Από την διαχείριση συσκευών έγινε κατάργηση και τα αναγνώρισε θύρες κανονικά από μόνο του.

Περάστηκαν ξανά όλοι οι drivers.

Το παρακάτω μήνυμα εμφανίζεται μόλις προσπαθώ να συνδέσω μια USB συσκευή

Μια συσκευή USB έχει υπερβεί τα όρια παροχής ενέργειας της αντίστοιχης θύρας διανομέα.

Για βοήθεια σχετικά με την επίλυση τού προβλήματος κάντε κλικ σ'αυτό το μήνυμα,

και μόλις κάνω κλικ που την αναφέρει σαν άγνωστη συσκευή USB μου λέει να κάνω επαναφορά για να ενεργοποιήσω

την συσκευή αλλά αυτό συνεχίσει να φλασάρι το ίδιο μήνυμα.

Αρχίζω να πιστεύω ότι πρέπει να είναι βραχυκυκλωμένες οι USB είσοδοι.Θα απευθυνθώ ξανά αύριο στο τεχνικό τμήμα του e-shop για σήμερα με έγραψαν κανονικά 3 φορές που πήρα.

• 1 month later...

Δυστυχώς το Ε-Shop με δουλεύει κανονικά λέγοντας μου ότι η Mobo είναι εντάξει, έχει πάει τρεις φορές RMA και μου έχει ξαναγυρίσει ακριβώς με το ίδιο πρόβλημα. Από εβδομάδα που θα ανέβω Αθήνα θα τους την πάω αυτοπρόσωπος να δω τι θα μου πουν. Τρείς αποστολές Μονεμβάσια Αθήνα μου έχουν κοστίσει όσο αν αγόραζα καινούργια μητρική....

Η μεγαλύτερη πλάκα είναι μια μέρα πριν στείλω την μητρική για το πρώτο RMA

τους είχα στείλει άλλο RMA για έναν 400GB WD για το οποίο μου έστειλαν μήνυμα στο κινητό ότι θα μου τον αλλάξουν και ακόμα τον περιμένω.

Εννοείτε ότι κάθε φορά που καλούσα για καινούργιο RMA της Mobo και ρωτούσα για τον σκληρό η απάντηση τους είναι έρχεται. Όσο τον είδατε εσείς τόσο τον έχω δει και εγώ.

Και λυπάμαι που το λέω αλλά από εδώ και πέρα PLAISIO και μόνο PLAISIO και μη το θεωρήσετε διαφήμιση

η αγανάκτησή μου είναι......

Άμα πας από το κατάστημα και τους κανεις φασαρία κάτι παίζει να πετύχεις..

Έχει βουίξει ο κόσμος για τα rma του e-shop και εσείς συνεχίζεται να ψωνίζετε HW από εκεί :hm:

Εγώ δεν κατάλαβα, έχεις κάνει φρέσκια εγκατάσταση Windows XP και δεν σου δουλεύει;

Εγώ δεν κατάλαβα, έχεις κάνει φρέσκια εγκατάσταση Windows XP και δεν σου δουλεύει;

Όχι φρέσκια, έβγαλα την παλιά μητρική και τοποθέτησα την Asrock σε άλλο κουτί και όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα όπως προϋπήρχαν στο παλιό κουτί το οποίο και δούλευε κανονικά, συν καινούργιους drivers.:weep:

Φίλε τι πρόβλημα σου κάνει;

Σε αλλαγή τόσο κύριων μερών του Η/Υ, συνιστάται φορμάτ.

Αν δεν κάνεις φορμάτ κατά 99% θα σου βγάλει πρόβλημα.

Όχι φρέσκια, έβγαλα την παλιά μητρική και τοποθέτησα την Asrock σε άλλο κουτί και όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα όπως προϋπήρχαν στο παλιό κουτί το οποίο και δούλευε κανονικά, συν καινούργιους drivers.:weep:

E πες ετσι....

Format κατευθειαν :whip:

θέλει φορμάτ οπωσδήποτε ή να ακολουθήσεις την διαδικασία που λέει στο φορουμ για αλλαγη μητρικής χωρίς φορμάτ...

Εννοειται αδερφε οτι θελεις format!Μην το ταλαιπωρεις αλλο το θεμα:crazy_pilot:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.