Jump to content

Τρόποι Αναβάθμισης Windows XP Home σε Professional

greekfragma

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

έχουμε και λέμε.

πριν 2 ημερών στήθηκε ένα μηχάνημα με windows xp home 32bit ελληνικά.

από λάθος συνεννόηση το μηχάνημα τελικά πρέπει να φορέσει windows xp pro 32bit ελληνικά.

δυστυχώς τα home ενεργοποιήθηκαν προτού αντιληφθούμε το λάθος.

τι μπορεί να γίνει ωστέ να βάλουμε professional εκτός από το να αγοράσουμε 2ο λειτουργικό και έξτρα 120ευρώ?

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0005096&catid=090100

θα μιλήσω αύριο με Microsoft.......αλλά ήθελα να πάρω μια γεύση από σήμερα το βράδυ μπας και έχει κανείς καμιά ιδέα.

Greekfragma ? Που σε ξερω εγω ρε φιλε ? :p

Αnyway παιρνεις τα προ και τα περνας η αλλιως αφησετο με χομε δεν υπαρχει διαφορα και η 3λυση ειναι γνωστη σε ολους μας ξερεις εσυ :p

μίλησα με MS.......με γειώσανε.εφόσον τα Home είχαν ενεργοποιηθεί δε μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό από το να αγοραστεί ξεχωριστή άδεια για Professional.

μια λυση ειναι και το msdn

Το technet μάλλον θα εννοείς. Λίγο ακριβό αν θες μόνο μια άδεια.

Αλλά για πολλές είναι ότι πρέπει.

δηλαδη???

λεω οτι μπορεις να κατεβασεις τα windows xp pro απο το msdn της microsoft αλλα πρεπει να εισε γραμενος για να μπορεσεις να τα κατεβασεις (το msdn σου δηνει την δηνατοτητα να κατεβασεις πολα προγραμματα της microsoft οπος και τα windows δωρεαν και ενοητε με αυθεντηκη αδια )

λεω οτι μπορεις να κατεβασεις τα windows xp pro απο το msdn της microsoft αλλα πρεπει να εισε γραμενος για να μπορεσεις να τα κατεβασεις (το msdn σου δηνει την δηνατοτητα να κατεβασεις πολα προγραμματα της microsoft οπος και τα windows δωρεαν και ενοητε με αυθεντηκη αδια )

τι χρειαζεται για να γραφτω???

μίλησα με MS.......με γειώσανε.εφόσον τα Home είχαν ενεργοποιηθεί δε μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό από το να αγοραστεί ξεχωριστή άδεια για Professional.

Και το δικαίωμα που νομίζω ότι έχεις να επιστρέψεις το προιόν γιατί δεν σε ικανοποιεί μέσα σε 15 μέρες στο αρνήθηκε η Microsoft Hellas?

Εγώ θα το έψαχνα λίγο παραπάνω το θέμα και ίσως έκανα καταγγελία στην οργάνωση προστασίας καταναλωτών αν είχα δικαίωμα υπαναχώρησης που μου το αρνούνται.

Στο κάτω κάτω τι σημαίνει ότι ενεργοποίησες το προιόν? Να το απενεργοποιήσουν και να το πάρουν πίσω.

Αέρα αγόρασες, αέρα επιστρέφεις. Δεν χρειάζεται να είμαι νομικός για να δω ότι έχεις δίκιο.

Έχουμε μάθει να διαστρεβλώνουμε την ηθική και το δίκαιο, στηριζόμενοι σε ακριβολόγους νόμους.

οὐ γὰρ τοῖς ψηφίσμασιν ἀλλὰ τοῖς ἤθεσιν καλῶς οἰκεῖσθαι τὰς πόλεις.

Γιατί με ήθη πρέπει να διοικούνται οι πόλεις και όχι με νόμους.

Μάριε αυτό που λες δεν στέκει.

Τα windows έχουν eula που ο Γιώργος το αποδέχθηκε (αφού είπε accept) και μετά τα ενεργοποιήσε

Μάριε αυτό που λες δεν στέκει.

Τα windows έχουν eula που ο Γιώργος το αποδέχθηκε (αφού είπε accept) και μετά τα ενεργοποιήσε

Αν θέλεις μπορούμε να το πάμε και νομικίστικα για το αν έχω δίκιο ή όχι.

Ο Γιώργος αποδέχθηκε μια γιούλα, χωρίς να έχει δει το προιόν αν του κάνει.

Αλλά εσύ τι γνώμη έχεις, ανεξάρτητα από την γ υποπαράγραφο της γιούλας σε συνδυασμό με το πνεύμα του νομοθέτη και τη β υποσημείωση της νομολογίας?

Είναι ηθικό να μπορεί να επιστρέψει το λογισμικό που δεν έχει φθαρεί και δεν έχει απολαύσει ο ενοικιαστής ή όχι?

Η γνώμη μου είναι ότι ο Γιώργος εξαπατήθηκε από τον υπάλληλο της Microsoft και θα έπρεπε να στείλει ένα μήνυμα στη Microsoft για να διευκρινιστεί το θέμα.

Ας δηλώσει επίσημα η Microsoft ότι αρνείται την επιστροφή του προιόντος και μετά θα απαντήσω.

Αν η πολιτεία δεν καλύπτει τον καταναλωτή στην περίπτωση αυτή, εναντίον των πονηρών, τότε έχουμε πρόβλημα ως κράτος.

Το κράτος δεν σου φταίει αν εσύ δεν ξέρεις που βάζεις την υπογραφή σου.

Όπως ξέρεις δεν δικαιολογείται άγνοια νόμου

Αυτό που λέω είναι ότι χρειάζεται ήθος στις συναλλαγές, πάνω από νόμους, γιούλες και νομικίστικα τερτίπια.

Μια εταιρία δεν έχει ήθος όταν αντιδρά με τον τρόπο που βλέπουμε εδώ (εφ όσον είναι έτσι τα πράγματα).

Δεν θέλω να μπω σε νομικίστικες βλακείες.

Άλλοι έχουν άγνοια νόμου, που λένε ότι δεν μπορεί να γίνει επιστροφή του λογισμικού όταν δεν μας ικανοποιεί.

Μάριε ξέρεις οτι θέματα δικαιωμάτων όταν αγοράζω κάτι τα ψάχνω αρκετά......γι αυτό άλλωστε ασχολούμαι με τα θέματα του e-shop και γενικώς γνωρίζω τις διαδικασίες RMA κλπ κλπ.

από όσο ξέρω όμως το software υπόκειται σε διαφορετική νομοθεσία και εφόσον ενεργοποιηθεί δεν έχεις δικαίωμα επιστροφής.....

γι αυτό άλλωστε υπάρχει και το 30 days to activate.για να σου δωθεί 1 μήνας διορία δοκιμής του προϊόντος.

εγώ την έκανα την πατάτα και τα ενεργοποίησα την 1η μέρα........δεν νομίζω οτί έχει άδικο η MS Hellas που δεν δέχεται την επιστροφή........

στην καλή τους διάθεση στηρίχτηκα και πήρα τηλ μήπως υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης του serial και να δώσω την διαφορά για τα Pro.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.