Jump to content

Ψύξη επεξεργαστή, τι χρησιμοποιείτε;

Captain

Ποιός είναι ο τρόπος ψύξης του επεξεργαστή σας?  

132 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Aέρα κι εγώ. Σε όλα μου τα συστήματα. Όλα παίζουν με ρυθμιστή στροφών.

Να σημειώσω οτι προτιμώ ψήκτρες με χάλκινη βάση και αλουμινένια fins.

Υπερχρονίζω κυρίως μόνο το βασικό μου σύστημα αλλά πάντα stability>frequency. Ο αέρας αρκεί γι'αυτές τις συνθήκες και μου προσφέρει την χρυσή τομή σταθερότητας και trouble free λειτουργίας.

προσεχε το ομως το απιονισμενο.μετα απο χρονια χρηση προκαλει διαβρωσεις

θα το έχω υπόψη μου σε ευχαριστώ.

άντεξαν κοντά 5 χρονάκια τώρα αν αντέξουν και άλλα 5 θα τα βγάλουν τα λ7 τους.

θα το έχω υπόψη μου σε ευχαριστώ.

άντεξαν κοντά 5 χρονάκια τώρα αν αντέξουν και άλλα 5 θα τα βγάλουν τα λ7 τους.

και με το παραπανω θα τα βγαλουν.εγω εχω απιονισμενο εδω και 7 μηνες και ηδη αρχισα να ανησυχω.το απιονισμενο δεν εχει ιοντα.του εχουν αφαιρεθει.οποτε προσπαθει να αποκτησει αυτα τα ιοντα πισω διαβρωνοντας το μεταλλο που θα βρει μπροστα του.cpu klp.αν ανοιξεις το μπλοκ σου καποια στιγμη θα ηθελα πολυ να δω μια φωτο και θα την βαλω και στη πτυχιακη μου γιατι εχω γραψει και για αυτο.απο οσο ξερω το WFI ειναι τοκαλυτερο και το εκανα ηδη παραγγελια μιας και το συνοικιακο μου φαρμακειο δεν το ειχε.

και με το παραπανω θα τα βγαλουν.εγω εχω απιονισμενο εδω και 7 μηνες και ηδη αρχισα να ανησυχω.το απιονισμενο δεν εχει ιοντα.του εχουν αφαιρεθει.οποτε προσπαθει να αποκτησει αυτα τα ιοντα πισω διαβρωνοντας το μεταλλο που θα βρει μπροστα του.cpu klp.αν ανοιξεις το μπλοκ σου καποια στιγμη θα ηθελα πολυ να δω μια φωτο και θα την βαλω και στη πτυχιακη μου γιατι εχω γραψει και για αυτο.απο οσο ξερω το WFI ειναι τοκαλυτερο και το εκανα ηδη παραγγελια μιας και το συνοικιακο μου φαρμακειο δεν το ειχε.

τυχαίνει να έχω μερικές από τα block μετά από 2 χρόνια 24/7 και νομίζω οτι ειχα βάλει μισό μισό νερό βρύσης και απιονισμενο. (δεν φταίω εγω αλλα η μανούλα μου που που και που βάζει βρυσατο)

97385171qy3.th.jpg vgaoldfg3.th.jpg1002390xl0.th.jpg 1002391ez7.th.jpg

όπως βλέπεις δεν έχουνε πάθει τπτ και αυτή ειναι η δεύτερη φορα που τα ανοίγω.. ανά 2 χρόνια τα ανοίγω απ'οτι κατάλαβες. :victory:

καταρχας ευχαριστω για τις φωτογραφιες.παρατηρω οτι εχουν αλλαξει χρωμα στο εσωτερικο τους.αυτο τι ακριβως ειναι?δεν πεζει καποιο προβλημα ε?και καθαριζεται?ανοιγει ευκολα το μπλοκ?

Nερό και εδώ.2 χρόνια το έχω με απιονισμενο νερό,2-3 σταγόνες betadin και λίγο παραφλού χωρίς κάποιο πρόβλημα στα μπλοκ.Την επόμενη φορά θα βάλω μόνο υγρό υδρόψυξης γιατί το παραφλού αφήνει κάτι χρωματισμούς στις σωλήνες και χάνουν την διαφάνειά τους.

ναι ο χαλκός όπως ξέρεις αλλάξει το χρώμα του (μαυρίζει κάπως) αυτό οφείλετε στην φυσική οξείδωση του και εξαρτάτε απο το κράμα του και τις συνθήκες έκθεσης στο φως.

μην φανταστείς οτι έκανα καθάρισμα τον block με λευκαντικά καθαριστικά για να ξανά γυαλίσει.

μια παλιά σκληρή οδοντόβουρτσα και κάποιο καθαριστικό για το μπάνιο που βρήκα στο ντουλάπι, νεράκι βρύσης και τρίψιμο με την οδοντόβουρτσα και έγιναν όπως τα βλέπεις.

εξωτερικά ειναι ακόμα γυαλισμένα γιατί ο 11 (eleven) τα έχει περάσει λακ για να μένουν πάντα όμορφα σαν κόσμημα.

οχι δεν εχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα ούτε στις επιδόσεις ούτε πουθενά αλλού με την αλλαγή χρώματος μια που ειναι φυσικό για τον χαλκό.

ναι ανοιγει πολυ ευκολα.

για να ανοίξεις τα περισσότερα block που κυκλοφορούν στην αγορά ενα σετ αλεν απο #2 μεχρι #5 το πολυ σου φτάνουν.

ελπίζω να βοήθησα.

ναι ο χαλκός όπως ξέρεις αλλάξει το χρώμα του (μαυρίζει κάπως) αυτό οφείλετε στην φυσική οξείδωση του και εξαρτάτε απο το κράμα του και τις συνθήκες έκθεσης στο φως.

μην φανταστείς οτι έκανα καθάρισμα τον block με λευκαντικά καθαριστικά για να ξανά γυαλίσει.

μια παλιά σκληρή οδοντόβουρτσα και κάποιο καθαριστικό για το μπάνιο που βρήκα στο ντουλάπι, νεράκι βρύσης και τρίψιμο με την οδοντόβουρτσα και έγιναν όπως τα βλέπεις.

εξωτερικά ειναι ακόμα γυαλισμένα γιατί ο 11 (eleven) τα έχει περάσει λακ για να μένουν πάντα όμορφα σαν κόσμημα.

οχι δεν εχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα ούτε στις επιδόσεις ούτε πουθενά αλλού με την αλλαγή χρώματος μια που ειναι φυσικό για τον χαλκό.

ναι ανοιγει πολυ ευκολα.

για να ανοίξεις τα περισσότερα block που κυκλοφορούν στην αγορά ενα σετ αλεν απο #2 μεχρι #5 το πολυ σου φτάνουν.

ελπίζω να βοήθησα.

βοηθησες και οχι μονο πολυ αλλα παρα πολυ φιλε μου.σε ευχαριστω

αερακι κ εδω. ultra 120 στο cpu με ενα silentx και στις καρτες,στη μια duorb και στην αλλη hr-03 με ανεμηστηρι. 3 μπροστα στο κουτι ενα πισω. Το νερακι με ψηνει αλλα ακριβο για τις καρτες κ το cpu ρε γμτ.

Καλη επιτυχια κ με 10αρι.

Ότι λέει ο από πάνω, αλλά με την διαφορά "να μου λείπουν τα νερά" :p

Μια απ'τα ίδια (καμμένος από υδρόψυξη κι εσύ υποθέτω?)... Αέρας παντού (δεν χρειάζεται και συντήρηση)... ;)

Νερακι και απο εμενα...:tongue:

Θα ηθελα full νερο και παντου αλλα μην τα θελουμε και ολα:p

Αερας για μενα μονο για σκληρους,psu,μνημες :fun:

Αέρας παντού (δεν χρειάζεται και συντήρηση)

θελει ομως ξεσκόνισμα :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.