Jump to content

Ψύξη επεξεργαστή, τι χρησιμοποιείτε;

Captain

Ποιός είναι ο τρόπος ψύξης του επεξεργαστή σας?  

132 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ύστερα από την έγκριση της πτυχιακής μου εργασίας με θέμα ''Μελέτη μεθόδων ψύξης και υπερχρονισμoύ επεξεργαστή και εφαρμογή αυτών'' που πραγματοποιείται στα πλαίσια των σπουδών μου στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στο τμήμα Ηλεκτρονικής, θα χρειαστώ την βοήθεια όλων σας.Βέβαια υπάρχει αντίστοιχο θέμα, αλλά αφού και οι moderator kai admin ενέκριναν και αυτοί την πρόταση μου και καθώς τα δεδομένα αλλάζουν, θα ήθελα να με βοηθήσετε όλοι και να ψηφίσετε.

Το ερώτημα είναι τι ψύξη χρησιμοποιείται εσείς στο προσωπικό σας ηλεκτρονικό υπολογιστή. Θα βάλω και παραπάνω επιλογές από τις κλασικές γιατί στην εργασία μου έχω αναλυτική περιγραφή όλων των δυνατών μορφών ψύξης.Ασφαλώς και σαν ψυξη24/7 δεν είναι το άζωτο και ο ξηρός πάγος οπότε και δεν τα βάζω.Συνεπώς βάζω όλα τα υπόλοιπα ξεχωριστά.

Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και αυτά στην εργασία μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη ψήφο-βοήθεια σας.

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Να αναφερω οτι γνωριζω πως υπαρχει αντιστοιχο poll απλα θα ηθελα τισ συγκεκριμενες επιλογες για να εχω σφαιρικη αποψη και αναλυση στην εργασια μου.Το συγκεκριμενο poll εγινε υστερα απο συννενοηση με καποιον admin αν για καποιο λογο υπαρξει προβλημα οσον αφορα με την υπαρξη του αντιστοιχου poll ας ληφθουν αντιστοιχα μετρα.

Ευχαριστω

Eγω χρησιμοποιουσα ανεκαθεν aero-Cooling και μια χαρα ειμαι και το overclock μου και ολα ωραια και ομαλα...και η ψυκτρα απο μαμα εε!!

Καλη επιτυχια με την εργασια σου

-------------------------------------

οπως ειπα και στο αλλο θρεντ.

εγω χρησιμοποιω νερο και σε σπανιες περιπτωσεις(καιει πολυ ρευμα) βαζω το phase μου.οποτε ψηφιζω το 24/7 νερο.Ευχαριστω Hydra.μολις την τελειωσω θα την ανεβασω ωστε να την δειτε κιολας.Ιουνιο με το καλο

εγω χρησιμοποιω νερο και σε σπανιες περιπτωσεις(καιει πολυ ρευμα) βαζω το phase μου.οποτε ψηφιζω το 24/7 νερο

Θα μπορουσες να μας πεις τι συστημα εχεις?Απλως θελω να δω για τι ειδους συστηματα χρησιμοποιουν τα παιδια τον καθε τροπο ψυξης :happy:

Το συστημα μου ειναι:

CPU:E8400 στα 4GHz δυστυχως με 1,39V.Κακο κομματι και στεπ C0

ΜΟΒΟ:Asus P5E

VGA:9800GT 1GB κατι λιγα κλοκαρισμενη 750MHz.Αυτη και ο επεξεργαστης σε νερακι ειναι

PSU:Chieftec 850W

RAM:2x2Gb (Mushkin DDR2 4GB Kit XP-8000 5-5-5-15) στα 500MHz

εγώ στο pc για μεγάλο χρονικό διάστημα έχω phase :) είμαι ικανοποιημένος με αυτό αλλα ok μιας και δεν είναι δικό μου :D δεν θα το έχω για πολύ καιρό ακόμα .

σου πουλησω το δικο μου μετα:happy2:

Ότι λέει ο από πάνω, αλλά με την διαφορά "να μου λείπουν τα νερά" :p

δεν ξέρω πόσο πρόσφατα είχες νερά Γιάννη, αλλά επειδή έστησα watercooling για εναν φίλο λίγο πριν τις γιορτές, οι temps δεν έχουν καμία σχέσδη δυστυχώς σε σχέση με αέρα :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.