kreach Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 Καθημερινά αφήνω το λάπτοπ της υπογραφής να κατεβάζει. Κάποιες μέρες κατεβάζει επί 2-3h άλλες επι 5-6h. Στην δεύτερη περίπτωση, όταν γυρίσω σπίτι και πατήσω το touchpad να κουνηθεί ο κερσορας βλέπω την οθόνη "παγωμένη" ! Χρειάζεται ~5-10 λεπτά με το ρολόι να πάρει μπρος !! Ούτε από ctrl + shift + esc καταλαβαίνει ούτε κλικ πάνω σε εικονίδια ούτε τίποτα. Μια φορά το άφησα ~10h και την επόμενη μέρα ήταν GTP (για τον π ...). Πατούσα το touchpad και τίποτα, μαύρη οθόνη, μετά από αρκετή ώρα αποφάσισε η οθόνη να ξυπνήσει αλλά παρέμεινε "παγωμένη" για ακρετή ώρα. Στη συνέχεια πάτησα απλά σε μερικά εικονίδια του desktop να δω αν ζει ή όχι, μετά από ώρα μαύρησε το εικονίδιο, του πατάω το κουμπί "κάτω" και του πήρε πάλι ώρα να κατέβει. Προσπάθησα πολλές φορές να τρέξω τον task manager αλλά τίποτα. Μετά από κανα τέταρτο ξύπνησε για τα καλά (!) και μου έβγαλε καμιά δεκαριά taskmanager στην οθόνη και όλα καλά.Να ρωτήσω είναι φυσιολογικό για τα Vista (Home Premium 32bit) να κολλάνε έτσι? Τα ΧΡ Pro sp2 και sp3 32bit στο desktop της υπογραφής ΔΕΝ μασάνε από τέτοια...Μήπως δεν φταίνε τα vista και φταίει τίποτε άλλο ???Θα βοηθούσε να σας δώσω αναλυτική λίστα με τα προγράμματα που τρέχουν όταν το αφήνω να κατεβάζει?Συνοπτικά: Windows Live Messenger (μαζί με τα Stuffplug, MessengerDiscovery), PeerGuardian 2, Vidalia (μόνο για relays), emule ή uTorrent, NIS 2009, Notebook Hardware ControlΕπίσης έχω κάνει τα εξής αυτονόητα: Windows Update (όλα), HP Update, NIS update και full system scan τακτικά, χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση του emule / utorrent, ccleaner (clean + scan issues), ξέχασα τίποτα ???
Kostas007 Ιανουάριος 19, 2009 #3 Ιανουάριος 19, 2009 δες το Power settings και βαλε να μην κλεινει τιποτα μετα απο ωρα χωρις χρησηουτε δισκος ουτε οθονη ουτε να μπαινει σε standby:computer:
mpoumpis Ιανουάριος 19, 2009 #4 Ιανουάριος 19, 2009 δες το Power settings και βαλε να μην κλεινει τιποτα μετα απο ωρα χωρις χρησηουτε δισκος ουτε οθονη ουτε να μπαινει σε standby:computer:Σωστος παιζει και αυτο...Η οθονη ας κλεινει αλλα ο δισκος οχι!
Kostas007 Ιανουάριος 19, 2009 #5 Ιανουάριος 19, 2009 δε χρειαζεται να κλεινει και η οθονηοταν κατεβαζεις το καπακι η οθονη σβηνειεπισης να ρυθμισεις οταν κατεβαζεις το καπακι το pc να ΜΗΝ κανει standby η τιποτα αλλο.να μη γινεται τιποτα:computer:
kreach Ιανουάριος 19, 2009 Author #6 Ιανουάριος 19, 2009 Oι βαθμοί είναι ~45οC τώρα που γύρησα μετά από αρκετές ώρες. Έχω βάλει και μια βάση για λάπτοπ (Zalman NC 2000) με τις στροφές στο φουλ για αυτό το λόγο.Το power plan είναι Ηigh Performance και έχω ρυθμίσει την οθόνη να σβήνει μετά από 2 λεπτά. Για να ρίξω και μια ματιά στα Advanced Power Options ... Οι σκληροί σβήνουν μετά από 20 λεπτά - on battery και στο ρεύμα ! Μα τότε πώς γίνεται να έχει κατεβεί κάτι που θέλει μισή ώρα ? Το αφήνω πχ μια ώρα να κατεβάσει κάτι και όταν γυρίσω έχει ολοκληρωθεί. Περίεργο δεν είναι?Sleep After 300 min = 5h (on battery και στο ρεύμα)Yβριδικός Ύπνος στο off. Αξίζει να το βάλω? Πλάκα δεν έχει η ονομασία στα ελληνικά? Yβριδικός Ύπνος .heheUSB selective suspend: Dissabled Δεν ξέρω τι κάνει, μπορεί να σβήνει ομως το zalman και να αυξάνουν οι βαθμοί.PCI Express LSPM OffNoμίζω αυτά παίζουν ρόλο. Θα το ψάξω κι αύριο που θα έχω χρόνο για τις ρυθμίσεις του Power.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.