MpisKi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 Γεια σας...Αφησα το πισι στον ξαδερφο μου και οταν γυρισα τον ανοιγο και δεν εμπαινε το msn...μου βγαζει :we were unable to sign you into Windows Live Messenger at this timePlease try again laterError code : 80048820extended error code: 80048412πατησα το "troubleshoot" μου βγαζει το msn αλλα δν βρηκε τιποτα...εκανα απεγκατασταση το Msn το ξαναπερασα και παλι τιποτα...εχετε καμια ιδεα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 19, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2009 Φτιαξε την ωρα και την ημερομηνια στο pc σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 19, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2009 Κάνε αναζήτηση στο TheLab. Αν δεν σε καλύψει κάποιο από τα θέματα που έχουν ήδη απαντηθεί, συμπλήρωσε εκεί το πρόβλημα σου.Είναι πραγματικά κουραστικό για τους άλλους χρήστες, να γράφουν "msn" στην αναζήτηση και να βγαίνουν 20 threads με την ίδια απάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.