Jump to content

H Seagate αναγνωρίζει τους ελλατωματικούς 7200.11 δίσκους (Updated)

patrik

Recommended Posts

Ενημέρωσα και την αρχική είδηση...Πρίν μισή ώρα που το ξαναενημέρωσα δεν είχε ανέβει...νταμν...

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Μολις πηγα να το περάσω σε εναν 500ρη , ενω δειχνει οτι ολοκληρωνει την διαδικασια μενει στο 15firm παλι.

Το cycle power τι ειναι ? :D

dsc00865va1.jpg

Για τους εξωτερικούς στο website της Seagate λέει τα παρακάτω :

To power-cycle the drive:

* While your computer is running, unplug the FireWire/USB cable (either from the computer or the drive), and then turn off the drive.

* Wait ten seconds and then turn the power switch back on the drive.

* Wait another ten seconds and then reconnect the FireWire/USB. See if the drive appears in Device Manager under Disk Drives.

If the drive is still not detected, try another interface cable or a different USB/FireWire port on the computer and the drive.

Για τους εσωτερικούς δεν ξέρω ακόμη...

Επιμένει στο 15 να κανω λάθος την διαδικασία του cycle power ? , η να φταιει οτι το image το εγραψα σε dvd ? , η οτι το dvd drive ειναι sata ? , η ισως απλα ο seagate ο δίσκος παιζει το γεννητικο του οργανο .

Βασικά το 2 & το 3 μου φαίνονται για πιό πιθανές κόμπλες...το 4 είναι απλά στάνταρ... :hehe:

και δηάδη αμ κατα τη διαδικασια κατι παει στραβα μποει να γινει ανακτηση των δεδομενων απο την θυγατρικη εταιρεια?και αν κρασαρει θα τα ανακτησει?οτι να ναι δηλαδη.και μεχρι να στον φερουν πισω φεξε μου και γλιστρησε

Επιμένει στο 15 να κανω λάθος την διαδικασία του cycle power ? , η να φταιει οτι το image το εγραψα σε dvd ? , η οτι το dvd drive ειναι sata ? , η ισως απλα ο seagate ο δίσκος παιζει το γεννητικο του οργανο .

βασικα λεει να βγαλεις ολα τα σατα απο πανω και να αφησεις μονο του σκληρου

εγω παω σπιτι να το δοκιμασω..

βασικα λεει να βγαλεις ολα τα σατα απο πανω και να αφησεις μονο του σκληρου

εγω παω σπιτι να το δοκιμασω..

Ναι καλά! :D Έτσι έλεγα κι εγώ, έτσι έκανα και... τίποτα δεν άλλαξε.

και δηάδη αμ κατα τη διαδικασια κατι παει στραβα μποει να γινει ανακτηση των δεδομενων απο την θυγατρικη εταιρεια?και αν κρασαρει θα τα ανακτησει?οτι να ναι δηλαδη.και μεχρι να στον φερουν πισω φεξε μου και γλιστρησε

....με τέτοιο avatar και υπογραφή δεν έχεις μάλλον καμία ελπίδα για σωτηρία δεδομένων ! :rofl:

( no offence , ετσι ? )

Η πληροφορία αυτή δεν είναι επισήμως επιβεβαιωμένη, βέβαια... το data recovery γιατί να μην πετύχει ? το θέμα είναι να πάρεις πίσω τα δεδομένα σου...αν σε καίνε να τα έχεις δεν νομίζω ότι ενοχλεί ο χρόνος...

Εμένα ειναι και χαλασμένος κατσε να δουμε θα παρει μπροστα ή θα φαει πεταμα....

γαμ*** εχω εναν απο τους ελατωματικους.... freeze τρωο μονο οταν ανοιγω ζωγραφικη με shortcut believe it or not..

παρολα αυτα δεν θα ηθελα να κανω firmware upgrade κ να τον παω για rma λετε θα τον δεχτουν??

γαμ*** εχω εναν απο τους ελατωματικους.... freeze τρωο μονο οταν ανοιγω ζωγραφικη με shortcut believe it or not..

παρολα αυτα δεν θα ηθελα να κανω firmware upgrade κ να τον παω για rma λετε θα τον δεχτουν??

τον 500αρι εχεις?

καντα ενα μπακ απ θα σου στειλω το προβληματικο firmware θα τα παιξει ο σκληρος και θα πας για ρμα και τσιμπα ενα wd τοτε :dance3:

παιδακια εγω αν δειτε σε πιο πανω ποστ ειχα πει οτι ειχα βαλει το προβληματικο και οτι βγηκε οφφ ο σκληρος τελικα εβαλα αυτο το update που βγηκε τωρα και δουλευει μια χαρα!!!!!!!

ουτε δεδομενα εχασα ουτε τιποτα πωωωω 3 μερες ημουν με την ψυχη στο στομα :crazy_pilot:

thank you seagate αλλα μετα απο αυτο θα φας αντικατασταση εχασα την εμπιστοσυνη μου... τετοιο λουκι δεν το ξανατραβαω... :hang2:

παιδακια εγω αν δειτε σε πιο πανω ποστ ειχα πει οτι ειχα βαλει το προβληματικο και οτι βγηκε οφφ ο σκληρος τελικα εβαλα αυτο το update που βγηκε τωρα και δουλευει μια χαρα!!!!!!!

ουτε δεδομενα εχασα ουτε τιποτα πωωωω 3 μερες ημουν με την ψυχη στο στομα :crazy_pilot:

thank you seagate αλλα μετα απο αυτο θα φας αντικατασταση εχασα την εμπιστοσυνη μου... τετοιο λουκι δεν το ξανατραβαω... :hang2:

Έλα ρε αρχηγέ σου έπαιξε;;;; Ωραίος!

Έλα ρε αρχηγέ σου έπαιξε;;;; Ωραίος!

ναι μια χαρα! και ουτε σατα απο dvd εβγαλα ουτε τπτ

τωρα αυτο κοιταω μεχρι στιγμης που ψαχνω δεν λειπει τιποτα... :jump:

και εγώ μια από τα ίδια όλα είναι OK δεν χάθηκε τίποτα :jump1::jump1:

παρόλο που είχα περάσει το SD1A το προβληματικό που μετά ο δίσκος τρελάθηκε και σερνότανε όλο το PC

πέρασα το καινούριο και όλα μια χαρά πάλι καλά :happy2::happy2:

έχω ένα Barracuda 7200.11 ST31000340AS

τώρα περιμένω για τον Barracuda 7200.11 ST31500341AS που ακόμα δεν έχει βγει τίποτα

τον 500αρι εχεις?

καντα ενα μπακ απ θα σου στειλω το προβληματικο firmware θα τα παιξει ο σκληρος και θα πας για ρμα και τσιμπα ενα wd τοτε :dance3:

εχω τον 1tb που ειναι υπο beta testing ακομα το FW του....

λεω να κανω το πειραμα και να τον αλλαξω στην εγγυηση αμα δεν πετυχει αλλα ειναι αγορασμενο απο expert και δεν ξερω πως τα πανε εκει απο rma... εαν καποιος ξερει ας μου πει..

Λοιπόν έκανα την αναβάθμιση σε SD1A.

Με το που πάτησα την επιλογή C περίμενα περί το 1 λεπτό, βγήκε Update Successful, cycle Power to continue, Reboot και όλα καλά.

attachment.php?attachmentid=33638&stc=1&d=1232620370

post-7401-1416073810,8842_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.