Jump to content

H Seagate αναγνωρίζει τους ελλατωματικούς 7200.11 δίσκους (Updated)

patrik

Recommended Posts

Εχθές το βράδυ έγινε αναβάθμιση στους 2 500άρηδες που έχω σε RAID. Δεν έβγαλα τίποτα. Μόνο έκλεισα προσωρινά το RAID, τους είδε κανονικά και τους 2, και έγινε αυτόματα η αναβάθμιση και στους 2. Όλα καλά. Με είχε πιάσει κρύος ιδρώτας μέχρι να βγάλει η Seagate σωστό firmware. Πάλι καλά τα δεδομένα μου που τα έχω βάλει εδώ και 2 μήνες σε εξωτερικό WD.

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply
Εχθές το βράδυ έγινε αναβάθμιση στους 2 500άρηδες που έχω σε RAID. Δεν έβγαλα τίποτα. Μόνο έκλεισα προσωρινά το RAID, τους είδε κανονικά και τους 2, και έγινε αυτόματα η αναβάθμιση και στους 2. Όλα καλά. Με είχε πιάσει κρύος ιδρώτας μέχρι να βγάλει η Seagate σωστό firmware. Πάλι καλά τα δεδομένα μου που τα έχω βάλει εδώ και 2 μήνες σε εξωτερικό WD.

Μήπως και στον δικό μου το smart είχε βγάλει το πρόβλημα με το παλιο firm και τώρα με το καινούριο απλά το διάβασε σωστά(το smart).Πως μπορώ να δώ και τα δικά μου error rates και reallocated sectors??

Να τον πάω για rma η να περιμένω να ψοφίσει εντελώς?

μονο εγώ κατουρησα σε πηγαδι :p κλαψ κλαψ .

Ερωτησις .

Αποτι βλεπω ολοι κανατε επιτυχημενο firmware update σε δισκους που παιζαν οκ ομως . Σε doa που παγωνε απο την αρχη καταφερε να κανει κανεις τπτ ?

Παληκάρια βοηθείστε κι εμάς τους αδαείς. Πως θα φτιάξω bootable disk; Προσπάθησα με το Acronis αλλά αυτό είναι μόνο rescue disk. Μπορεί να δώσει κάποιος λεπτομέρειες;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.