Jump to content

H Seagate αναγνωρίζει τους ελλατωματικούς 7200.11 δίσκους (Updated)

patrik

Recommended Posts

Εχθές το βράδυ έγινε αναβάθμιση στους 2 500άρηδες που έχω σε RAID. Δεν έβγαλα τίποτα. Μόνο έκλεισα προσωρινά το RAID, τους είδε κανονικά και τους 2, και έγινε αυτόματα η αναβάθμιση και στους 2. Όλα καλά. Με είχε πιάσει κρύος ιδρώτας μέχρι να βγάλει η Seagate σωστό firmware. Πάλι καλά τα δεδομένα μου που τα έχω βάλει εδώ και 2 μήνες σε εξωτερικό WD.

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply
Εχθές το βράδυ έγινε αναβάθμιση στους 2 500άρηδες που έχω σε RAID. Δεν έβγαλα τίποτα. Μόνο έκλεισα προσωρινά το RAID, τους είδε κανονικά και τους 2, και έγινε αυτόματα η αναβάθμιση και στους 2. Όλα καλά. Με είχε πιάσει κρύος ιδρώτας μέχρι να βγάλει η Seagate σωστό firmware. Πάλι καλά τα δεδομένα μου που τα έχω βάλει εδώ και 2 μήνες σε εξωτερικό WD.

Μήπως και στον δικό μου το smart είχε βγάλει το πρόβλημα με το παλιο firm και τώρα με το καινούριο απλά το διάβασε σωστά(το smart).Πως μπορώ να δώ και τα δικά μου error rates και reallocated sectors??

Να τον πάω για rma η να περιμένω να ψοφίσει εντελώς?

εμεις που εχουμε mac με εναν τετοιο σκληρο τι κανουμε που δεν μπορουμε να τρεξουμε το .exe αρχειο στο site της seagate

εμεις που εχουμε mac με εναν τετοιο σκληρο τι κανουμε που δεν μπορουμε να τρεξουμε το .exe αρχειο στο site της seagate

bootcamp?

emulation δεν παιζει ?

μη ξαναπαρεις mac? :D

μολις πηρα τον νεο μου σκληρο δισκο απο το e-shop απο αντικατασταση model st3500410as εχει βγει τιποτα για αυτο?

νομίζω πως είναι και αυτό καινούργιο (και άρα όχι στη λίστα με αυτά που θέλουν αμεσα update) οπότε πιθανολογώ πως δεν έχεις κανένα πρόβλημα

ετσι θελω να πιστευω και εγω παντως ειναι ποιο μικρος αυτος απο τον 500 που μου εχει μινει μεσα λεω να τους παω και τον αλο για rma και να ειναι και αυτος μικρος

Αλλοι 2 500αριδες ΟΚ μετα το Update χωρις κανενα απολυτος προβλημα ουτε απολια δεδομενων :)

Παντως οσα και να εγιναν , βλεπω οτι η Seagate ελυσε το προβλημα ή τουλαχιστον δειχνει να λυθηκε με το τελευταιο f/w.

Εγω παντως πηγα και πηρα αλλον 1 1.5tb με LC f/w. :p !

και εμενα οκ ο 500ρης μου ουτε που ακουγεται κιολας αντε να βαλει μιαλο και ο μεγαλος μου αδλεφος να διορθωση το προβλημα στους δικους του 500ρηδες

μονο εγώ κατουρησα σε πηγαδι :p κλαψ κλαψ .

Ερωτησις .

Αποτι βλεπω ολοι κανατε επιτυχημενο firmware update σε δισκους που παιζαν οκ ομως . Σε doa που παγωνε απο την αρχη καταφερε να κανει κανεις τπτ ?

Δεν νομίζω οτι αξίζει να ασχοληθείς με αυτες τις περιπτωσεις και να κινδυνέψεις να χάσεις την εγγύηση σου....

Παληκάρια βοηθείστε κι εμάς τους αδαείς. Πως θα φτιάξω bootable disk; Προσπάθησα με το Acronis αλλά αυτό είναι μόνο rescue disk. Μπορεί να δώσει κάποιος λεπτομέρειες;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.