Jump to content

H Seagate αναγνωρίζει τους ελλατωματικούς 7200.11 δίσκους (Updated)

patrik

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Παιδια στην φάση που λέει οτι πρεπει να γίνει cycle power και μετα να πατησεις ενα πληκτρο , κάνει τερματισμο και πατάτε το power on η κάνει τερματισμό και ανοιγει μονο του το pc πάλι ?

Ναι αυτο κανει . Απλα ειπα μηπως περιμενατε και ξεκινουσε μονο του . . .

Αρα τα δοκιμασα ολα raid non raid μονο του η χωρίς τον δίσκο sata - asci - Το μονο που μενει ειναι να δοκιμασω με cd απο dvd που εγραψα το iso . αν και δεν πρεπει να ειναι αυτο

Εγω να σημειωσω οτι ο δισκος ηταν doa τον εβλεπε στο bios αλλα στα win ηθελε format σε καθε restart οποτε ισως ναναι και αυτος ο λογος .

anywai Ειχα και κατι cellshock καμμενες απο το πλαισιο θα τα στειλω ολα μαζι τωρα :D

Και μετά έβαλες πάλι την επιλογή ως "raid" και έπαιξε μια χαρά το raid?

Edit: Χωρίς να χαθούν τα δεδομένα του raid

τον HDD που εκανα upgrade δεν ηταν/ειναι σε raid

απλα το εβαλα legacy στο bios γιατι δεν τον εβλεπε το update

Τους εστειλα κανονικα και με το νομο.

Εκπληξη ηταν το οτι ο τεχνικος στο πλαισιο δεν ειχε ακουσει τιποτα περι του προβληματος :victory:

εγω οταν τον πηγα πλαισιο μου ειπε μεγαλε για πεταμα παρε αλλο και μου εβγαλε πιστωτικο

οτι να ναι τον ξαναπηρα πισω και του λεω θα δω μπας και γινει τπτ και μου λεει τζαμπα θα περιμενεις καηκε!!!!

ελεος και τωρα δουλευει μια χαρα

οποτε αυριο περναω back up μετα βαζω bug firmware παιρνω το πιστωτικο και τσιμπαω αυτο : http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1120727&catalog=20&Manufacturer=Western+Digital&category=69977741 :tomato:

εγω οταν τον πηγα πλαισιο μου ειπε μεγαλε για πεταμα παρε αλλο και μου εβγαλε πιστωτικο

οτι να ναι τον ξαναπηρα πισω και του λεω θα δω μπας και γινει τπτ και μου λεει τζαμπα θα περιμενεις καηκε!!!!

ελεος και τωρα δουλευει μια χαρα

οποτε αυριο περναω back up μετα βαζω bug firmware παιρνω το πιστωτικο και τσιμπαω αυτο : http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1120727&catalog=20&Manufacturer=Western+Digital&category=69977741 :tomato:

:hang3:

Ρε παιδιά να σας ρωτήσω και εγώ!Έχω τον σκληρό της υπογραφής.Στην ανακοίνωση δεν είναι μέσα στους affected disks,αλλά το toolaki της Seagate μού τον βγάζει attached.Τι πρέπει να κάνω?Προσπάθησα να στείλω e-mail αλλά δεν τα κατάφερα...

δηλαδή θεωρείς ότι το attached σημαίνει ότι έχει πρόβλημα ;

αυτο σημαίνει ότι είναι πάνω στο σύστημα σου και δουλευει (αν δεν πεφτω τραγικά έξω)

Νομίζω ότι το toolaki της Seagate σύμφωνα με τις οδηγίες πάντα βρίσκει τα προβληματικά και σε παραπέμπει σε firmware uprdate.Κανένας με τον ίδιο σκληρό?

Έκανα αναβάθμιση σε έναν ST3500320AS. Δεν αποσύνδεσα το dvd που είναι sata γιατί δεν έχω κάποιο άλλο.

Τώρα μου βγάζει στην εκκίνηση του συστήματος ότι η κατάσταση του smart είναι bad και ότι πρέπει να πάρω backup

Δέν έχω χάσει δεδομένα η τπτ άλλο όλα πάνε κανονικά.

Καμια ιδέα?

Έκανα αναβάθμιση σε έναν ST3500320AS. Δεν αποσύνδεσα το dvd που είναι sata γιατί δεν έχω κάποιο άλλο.

Τώρα μου βγάζει στην εκκίνηση του συστήματος ότι η κατάσταση του smart είναι bad και ότι πρέπει να πάρω backup

Δέν έχω χάσει δεδομένα η τπτ άλλο όλα πάνε κανονικά.

Καμια ιδέα?

Το αυτο.Εμενα ο ενας ο 500ρις αρχισε να βγαζει reallocated sectors και τρελα νουμερα στο rear error rate...:happy2:

Backup is your friend for today....

Εκανα και update εναν 7200.11 1ΤΒ που εχω σε εξωτερικο esata κουτι χωρις κανενα προβλημα...Ειχα αρκετα προβληματα με lags οταν ηταν συνδεμενος με esata και μετα την αναβαθμιση εξαφανηστηκαν.:pleasantry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.