Jump to content

H Seagate αναγνωρίζει τους ελλατωματικούς 7200.11 δίσκους (Updated)

patrik

Recommended Posts

ναι δεν ηταν το αρχικο μου αλλα κοιτα λιγο την ωρα της τελευταιας επεξεργασιας μου αν δεν σου κανει κοπο.

"

εδω εισαι http://www.seagate.com/staticfiles/s...-4D8H-SD1B.ISO

τελικα ακυρο!!! δες αυτο:

Note: If your drive has CC firmware, your drive is not affected and no further action is required. Attempting to flash the firmware of a drive with CC firmware will result in rendering your drive inoperable.

Note: The download utility will abort if it is not compatible with your current firmware revision. If your firmware version for these models is already SD1B or SD2B, your drive does not need a firmware update.

Last edited by BloodMage; Χθες at 21:46.. "

και επιδι δεν ειμαι χαζος! μιπως η pic στο ποστ 408 δεν ηταν στην αρχη και την κοτσαρες μετα?γτ οπος ειπα πριν δεν ειμαι χαζος!

Είπα στο 410 ποστ ότι ξαναρωτάω(Μήπως για επαλήθευση λέω μήπως) αυτό τι σημαίνει...

Δεν ασχολούμαι άλλο..

Νίπτω τας χείρας μου.

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply
fits79, αν θες να δεχθείς την βοήθεια από κάποιο χώρο συζητήσεων, να έχεις υπόψη σου ότι δέχεσαι προτάσεις, όχι εντολές. Οι συζητήσεις που κάνουμε εδώ είναι σε ερασιτεχνικό επίπεδο και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τις επαγγελματικές συμβουλές που θα πάρεις για το πρόβλημά σου από κάποιον εξουσιοδοτημένο τεχνικό.

Αφού λοιπόν, όλοι μας εδώ δυνητικά μπορούμε να σου υποβάλουμε προτάσεις, καλό είναι πριν τις εφαρμόσεις να ελέγχεις την ορθότητά τους, γιατί σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, δεν μπορείς να ζητήσεις από κανέναν τα ρέστα.

Έχεις απόλυτο δίκιο και όπως είπα σε προηγούμενο ποστ μου

Υπέθεσα(Λάθος μου το παραδέχομαι) ότι για να μου προτείνει να κάνω fw update κάτι παραπάνω από εμένα θα ήξερε.

ερχεται αυριο η TNT να παραλαβει:clap:

τωρα να δουμε....ελπιζω να πανε ολα καλα και να ανακτησουν τα corrupted αρχεια μου!

Άργησες και ανησύχησα!! Όλα καλά θα πάνε! Σε μία week θα είναι πίσω ο σκληρός!

δεν ξέρω τι έχει μέσα στο δίσκο αλλά αν δεν ειναι αρχεία ζωτικής σημασίας τότε δεν βλέπω κανένα απολύτως λόγο για να πληρώσεις τόσα χρήματα. από την άλλη όπως ειπώθηκε και παραπάνω αυτό δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το firmware.

Να τον ζητήσεις πίσω για να κάνεις μόνος σου recovery και μετά να τον στείλεις RMA στο Πλαίσιο ή όπου τον πήρες παίζει; :p

Άκου τον τσουγκράνα που θέλει 1300 $...

Δοκίμασες να κάνεις file recovery εσύ και δεν τα κατάφερες;

δεν εχω δοκιμασει ιδιαιτερα....αλλα οπως φαινεται θα δοκιμασω:cry:

δηλ. με την i365 τωρα δεν μπορω να κανω κατι αλλο? να τους πω να μου τον στειλουν πισω?

@hayabusa: εχει ~50gb που ΔΕΝ γινεται να τα χασω:(

ειναι ρίσκο. δεν ξέρω τι αρχεία ειναι αυτά αλλά αν υπάρχουν έστω και λίγες πιθανότητες να τα ανακτήσεις μόνος σου (τόσα προγράμματα υπάρχουν) τότε κατά την γνώμη μου αξίζει να δοκιμάσεις και να γλυτώσεις το μηνιάτικο.

μηνιατικο και κατι!:bye:

ειναι πολυ σημαντικα αρχεια αλλα απ'την στιγμη που μπορω να δοκιμασω να το κανω μονος μου, τα 1300Ε θα τα αφησω ως εσχατη λυση!

δεν ξεκινησε καθολου καλα η μερα...

υγ: υπαρχει αντιστοιχη υπηρεσια/εταιρια @Ελλαδα, που να κανει την ιδια δουλεια αλλα με υποπολλαπλασιο του 1300?

Στην Ελλάδα, από όσο ξέρω, τα 1300 είναι σε ευρώ. Η διαδικασία για την ανάκτηση είναι ιδιαίτερη (σε επίπεδο εξοπλισμού τουλάχιστον) και γι' αυτό κοστολογείται ακριβά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.