Jump to content

Ψυκτρα για i7 Nehalem-Bloomfield

stratos1978

Recommended Posts

Κι εγώ προτίμησα την Zalman 9700 NT και οι θερμοκρασίες είναι σχεδόν ταυτόσιμες με το τεστ που έκανε ο stratos1978 τον αποίο και ευχαριστώ γιατί με αφορμή αυτή της παρουσίασης βοήθησε στην επιλογή ψύκτρας που συνδυάζει εύκολη τοποθέτηση και υψηλές επιδόσεις.

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

μπραβο στην zalman 9700 αν και αρκετο καιρο στην παραγωγη

μου εκαναν εντυπωση οι χαμηλες θερμοκρασιες που εδωσε[δεν το περιμενα]

αλλωστε τοσο καιρο που την εχω στον 8400@4.0 κανενα παραπονο

ειναι απο τα προιοντα που θα ξαναγοραζα

Εγώ ρε μάγκες με υδρόψυξη και έχω idle 32 βαβθμούς και σε full load με 8 instances prime έχω 75. Όταν τρέχω κάποιο παιχνίδι ή βλέπω κανα hd έχω 45 βαθμούς αλλά το κακό είναι ότι μετά δεν πέφτει με τπτ η θερμοκρασία πάλι στους 32. Μένει εκεί κολημένο στους 40+.

το οτι κρατα +~10c σε idle μετα απο χρηση

υποδηλωνει οτι πιθανοτατα χρειαζεσαι καλυτερο airflow στο ψυγειο

- οι 6 ποντοι παχους του feser αν και με low restriction fins, θελουν τον αερα τους -

αλλα πιθανοτατα και στο κουτι (μιας και εχεις αλουμινενιο παθητικο watertank το οποιο "κρατα" θερμοκρασια)

συμπληρωματικα παντως δοκιμαζεις κι αυτο που ειπαν πριν τα παιδια

επανατοποθετηση με φρεσκια θερμοαγωγιμη και ελεγχο για σωστο πατημα.

παντως δεν ειναι τραγικες οι θερμοκρασιες σου για i7@3.8 με ΗΤ on σε οκτω prime95

οτι παιρνουν βελτιωση παντως ειναι σιγουρο...

το οτι κρατα +~10c σε idle μετα απο χρηση

υποδηλωνει οτι πιθανοτατα χρειαζεσαι καλυτερο airflow στο ψυγειο

- οι 6 ποντοι παχους του feser αν και με low restriction fins, θελουν τον αερα τους -

αλλα πιθανοτατα και στο κουτι (μιας και εχεις αλουμινενιο παθητικο watertank το οποιο "κρατα" θερμοκρασια)

συμπληρωματικα παντως δοκιμαζεις κι αυτο που ειπαν πριν τα παιδια

επανατοποθετηση με φρεσκια θερμοαγωγιμη και ελεγχο για σωστο πατημα.

παντως δεν ειναι τραγικες οι θερμοκρασιες σου για i7@3.8 με ΗΤ on σε οκτω prime95

οτι παιρνουν βελτιωση παντως ειναι σιγουρο...

Τους ανεμιστήρες τους έχω να βγάζουν αέρα. Να δοκιμάσω να βάλω και άλλους τρεις απο την πάνω μεριά?

μπραβο στην zalman 9700 αν και αρκετο καιρο στην παραγωγη

μου εκαναν εντυπωση οι χαμηλες θερμοκρασιες που εδωσε[δεν το περιμενα]

αλλωστε τοσο καιρο που την εχω στον 8400@4.0 κανενα παραπονο

ειναι απο τα προιοντα που θα ξαναγοραζα

εχω πει και γω οτι η ψυκτρα ειναι απο τις καλυτερες που υπαρχουν.

για καποιο λογο ομως πολλοι χρηστες που δεν την εχουν δοκιμασει δεν τη βλεπουν με καλο ματι,

ισως η τιμη της που ειναι λιγο τσιμπημενη.

γιατι οσον αφορα το μεγεθος χωραει καλυτερα ακομη και σε μητρικες που φαινομενικα θα ειχε προβλημα

ενω αντιθετα κατι αλλες τετραγωνες βρισκουν στις πλαινες ψυκτρες των northbridge και fets.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.