istrios Μάρτιος 15, 2009 #81 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2009 Κι εγώ προτίμησα την Zalman 9700 NT και οι θερμοκρασίες είναι σχεδόν ταυτόσιμες με το τεστ που έκανε ο stratos1978 τον αποίο και ευχαριστώ γιατί με αφορμή αυτή της παρουσίασης βοήθησε στην επιλογή ψύκτρας που συνδυάζει εύκολη τοποθέτηση και υψηλές επιδόσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Μάρτιος 17, 2009 #82 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2009 μπραβο στην zalman 9700 αν και αρκετο καιρο στην παραγωγημου εκαναν εντυπωση οι χαμηλες θερμοκρασιες που εδωσε[δεν το περιμενα]αλλωστε τοσο καιρο που την εχω στον 8400@4.0 κανενα παραπονοειναι απο τα προιοντα που θα ξαναγοραζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 17, 2009 #83 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2009 Εγώ ρε μάγκες με υδρόψυξη και έχω idle 32 βαβθμούς και σε full load με 8 instances prime έχω 75. Όταν τρέχω κάποιο παιχνίδι ή βλέπω κανα hd έχω 45 βαθμούς αλλά το κακό είναι ότι μετά δεν πέφτει με τπτ η θερμοκρασία πάλι στους 32. Μένει εκεί κολημένο στους 40+.το οτι κρατα +~10c σε idle μετα απο χρησηυποδηλωνει οτι πιθανοτατα χρειαζεσαι καλυτερο airflow στο ψυγειο - οι 6 ποντοι παχους του feser αν και με low restriction fins, θελουν τον αερα τους -αλλα πιθανοτατα και στο κουτι (μιας και εχεις αλουμινενιο παθητικο watertank το οποιο "κρατα" θερμοκρασια)συμπληρωματικα παντως δοκιμαζεις κι αυτο που ειπαν πριν τα παιδιαεπανατοποθετηση με φρεσκια θερμοαγωγιμη και ελεγχο για σωστο πατημα.παντως δεν ειναι τραγικες οι θερμοκρασιες σου για i7@3.8 με ΗΤ on σε οκτω prime95οτι παιρνουν βελτιωση παντως ειναι σιγουρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Μάρτιος 18, 2009 #84 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2009 το οτι κρατα +~10c σε idle μετα απο χρησηυποδηλωνει οτι πιθανοτατα χρειαζεσαι καλυτερο airflow στο ψυγειο - οι 6 ποντοι παχους του feser αν και με low restriction fins, θελουν τον αερα τους -αλλα πιθανοτατα και στο κουτι (μιας και εχεις αλουμινενιο παθητικο watertank το οποιο "κρατα" θερμοκρασια)συμπληρωματικα παντως δοκιμαζεις κι αυτο που ειπαν πριν τα παιδιαεπανατοποθετηση με φρεσκια θερμοαγωγιμη και ελεγχο για σωστο πατημα.παντως δεν ειναι τραγικες οι θερμοκρασιες σου για i7@3.8 με ΗΤ on σε οκτω prime95οτι παιρνουν βελτιωση παντως ειναι σιγουρο...Τους ανεμιστήρες τους έχω να βγάζουν αέρα. Να δοκιμάσω να βάλω και άλλους τρεις απο την πάνω μεριά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_satsok Μάρτιος 18, 2009 #85 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2009 μπραβο στην zalman 9700 αν και αρκετο καιρο στην παραγωγημου εκαναν εντυπωση οι χαμηλες θερμοκρασιες που εδωσε[δεν το περιμενα]αλλωστε τοσο καιρο που την εχω στον 8400@4.0 κανενα παραπονοειναι απο τα προιοντα που θα ξαναγοραζαεχω πει και γω οτι η ψυκτρα ειναι απο τις καλυτερες που υπαρχουν.για καποιο λογο ομως πολλοι χρηστες που δεν την εχουν δοκιμασει δεν τη βλεπουν με καλο ματι,ισως η τιμη της που ειναι λιγο τσιμπημενη.γιατι οσον αφορα το μεγεθος χωραει καλυτερα ακομη και σε μητρικες που φαινομενικα θα ειχε προβλημαενω αντιθετα κατι αλλες τετραγωνες βρισκουν στις πλαινες ψυκτρες των northbridge και fets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.