$@39@ Ιανουάριος 29, 2009 #61 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2009 Ωραίος. Με το συγκεντρωτικό θα δώσεις τα φώτα σε πολλούς ενδιαφερόμενους. Θέλω να δω μήπως βάλω κι εγώ για zalman η και asus και να τα βάλεις όλα μαζί να υπάρχουν.Θέλω να βρω λίγο χρόνο όμως γιατί έχουμε και εξεταστική...:tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Ιανουάριος 29, 2009 Author #62 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2009 stratos1978 κανε και ενα συγκεντρωτικο ποστ,να υπαρχουν!^.^ Μετεφερα ολα τα αποτελεσματα στο 1ο post του thread..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
$@39@ Ιανουάριος 30, 2009 #63 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Μπράβο...:worship:Ωραίος Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιανουάριος 30, 2009 #64 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 strato με το bracket της coolermaster στερέωσες την thermalright;;;;Πάντως η zalman πολύ καλή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Ιανουάριος 30, 2009 Author #65 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 strato με το bracket της coolermaster στερέωσες την thermalright;;;;Πάντως η zalman πολύ καλή... Οχι ....με το Bolt-Thru-Kit της Thermalright...... Απο Multirama Extreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_satsok Ιανουάριος 30, 2009 #66 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 με TDP 145Watt τι καλυτερο περιμενατε ρε παιδια;φυσικα και ειναι ζεστοι οι επεξεργαστες αυτοι,θα δειτε οτι απο τους επομενους η υδροψυξη θα ειναι πλεον απαραιτητη.παμε ολο και σε περισσοτερους πυρηνες,αναποφευκτο το προβλημα της θερμοτητας.εγω παντως που εχω δοκιμασει ενα καρο ψυκτρες,σε αλλους επεξεργαστες βεβαια,εχω μεινει με την εντυπωση οτι η zalman9700 ειναι απο τις 2-3 κορυφαιες.εχει το κακο οτι δεν αρεσει η εμφανιση της σε πολλους,νομιζουν οτι μαζευει περισσοτερη σκονη,αυτο σας διαβεβαιωνω οτι ειναι μυθος.περισσοτερη σκονη μαζευει η tr120 που ειναι η αγαπημενη των περισσοτερων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2vc Φεβρουάριος 2, 2009 #67 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Τελικά μάλλον καταλήγω σε Zalman 9700. Εχω και το Cosmos S και βολεύει λόγο χαμηλού υψους της. Για βοηθηστε ομως σε κάτι ρε παιδια. Εχω δει οτι κυκλοφορουν 2 Zalman 9700, η Zalman 9700 LED και η Zalman 9700 NT LED. Επειδη προσωπικα μου φαινονται ιδιες, μπορει καποιος να μου πει ποιες ειναι οι διαφορες τους? Το οτι η ΝΤ ειναι ασημενια σημαινει οτι ειναι απο αλουμινιο? Και τοτε γιατι γραφει στο site οτι ειναι 100% copper heatsink? Μηπως η 100% copper heatsink ειναι μονο η απλη LED που ειναι και "χρυσαφια". Anyway, για δωστε τα φωτα σας!Υ.Γ. Για οποιον την εχει περασει σε i7 με το kitακι της. Ειναι ευκολη η εγκατασταση της? Κουμπωνει ικανοποιητικα με το kit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Φεβρουάριος 2, 2009 #68 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 η ΝΤ ειναι επινικελωμενη... απο κατω ειναι κανονικα χαλκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Φεβρουάριος 2, 2009 Author #69 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Τελικά μάλλον καταλήγω σε Zalman 9700. Εχω και το Cosmos S και βολεύει λόγο χαμηλού υψους της. Για βοηθηστε ομως σε κάτι ρε παιδια. Εχω δει οτι κυκλοφορουν 2 Zalman 9700, η Zalman 9700 LED και η Zalman 9700 NT LED. Επειδη προσωπικα μου φαινονται ιδιες, μπορει καποιος να μου πει ποιες ειναι οι διαφορες τους? Το οτι η ΝΤ ειναι ασημενια σημαινει οτι ειναι απο αλουμινιο? Και τοτε γιατι γραφει στο site οτι ειναι 100% copper heatsink? Μηπως η 100% copper heatsink ειναι μονο η απλη LED που ειναι και "χρυσαφια". Anyway, για δωστε τα φωτα σας! Υ.Γ. Για οποιον την εχει περασει σε i7 με το kitακι της. Ειναι ευκολη η εγκατασταση της? Κουμπωνει ικανοποιητικα με το kit? Οποια και να παρεις ειναι ΤΕΛΕΙΕΣ Αλλα για λιγοτερο θορυβο παρε την NT ...... Οσο για την εγκατασταση της ειναι πανευκολη με το 1366 kit της.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
$@39@ Φεβρουάριος 2, 2009 #70 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 100% ευχαριστημένος με την 9700 ΝΤ!!!!:dance3:Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα φίλε μου. Και η τοποθέτησή της πανεύκολη. Σου τη συστήνω ανεπιφύλαχτα...:meeting:Θέλω κάποια στιγμή να βάλω και μερικές φωτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolaskakis Φεβρουάριος 2, 2009 #71 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Και εγω ακύρωσα το Bolt-Thru-Kit της Thermalright και παω και εγω για Zalman 9700 αφου ειναι πολυ κοντα σε επιδόσεις και γλυτώνω και λεφτά και χωράει στο cosmos μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoulis34 Φεβρουάριος 3, 2009 #72 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 Εγω παντως με την true black στον 920 στα 3.4 χωρις να ξερω αν ειναι σταθερο το o.c. εχω απο 34-62 βαθμους που νομιζω οτι ειναι αρκετα καλα. Χωρις τον πλαινο ανεμιστηρα στο cosmos s μονο με τον μπροστα στους δισκους,εναν πισω και εναν στην ψυχτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Φεβρουάριος 4, 2009 #73 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2009 Ρε παιδιά εγώ με τη Noctua NH-12P και με το κίτ Socket1366 έχω τραγικές θερμοκρασίες και δε ξέρω τι φταίει.Δουλεύει στα 4GHz χωρίς πρόβλημα ακόμα και όταν το στρεσάρω με Prime95 x64 και 100% utilization για αρκετές ώρες αλλά σε αυτή τη περίπτωση φτάνει στους 83 με 86 βαθμούς...Idle δείχνει 42-43.Τι στο καλό?Έχω βάλει και 2fans στη ψύκτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$@39@ Φεβρουάριος 4, 2009 #74 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2009 Αν κοιτάξεις στο thread "true 120 και temps" κάποιο παλικάρι είχε παρόμοιο πρόβλημα με σένα. Μπορεί η λύση να είναι κοινή και για τους δύο (να μην πατάει καλα η ψύκτρα και να θέλει πλανάρισμα). Ρίξε μια ματιά εκεί μήπως δεις φως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoulis34 Φεβρουάριος 5, 2009 #75 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 Εγω παντως με την true black στον 920 στα 3.4 χωρις να ξερω αν ειναι σταθερο το o.c. εχω απο 34-62 βαθμους που νομιζω οτι ειναι αρκετα καλα. Χωρις τον πλαινο ανεμιστηρα στο cosmos s μονο με τον μπροστα στους δισκους,εναν πισω και εναν στην ψυχτρα. Στα 3.3 τελικα με τις μνημες στα 8-8-8-18 1604mhz και πιανει απο 39 - 72 βαθμους max Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Φεβρουάριος 5, 2009 #76 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 Δε νομίζω να έχει κάποιο πρόβλημα η ψύκτρα,πατάει αρκετά καλά και ζεσταίνεται (μπορείς βέβαια να την ακουμπήσεις άνετα) όταν στρεσάρω τον επεξεργαστή.Παίζει να είναι λανθασμένη η ένδειξη?Υπόψη ότι δεν έχω πειράξει τάσεις,είναι default.Χρησιμοποιώ αυτή τη θερμοαγώγιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Φεβρουάριος 20, 2009 #77 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2009 Ρε παιδιά εγώ με τη Noctua NH-12P και με το κίτ Socket1366 έχω τραγικές θερμοκρασίες και δε ξέρω τι φταίει.Δουλεύει στα 4GHz χωρίς πρόβλημα ακόμα και όταν το στρεσάρω με Prime95 x64 και 100% utilization για αρκετές ώρες αλλά σε αυτή τη περίπτωση φτάνει στους 83 με 86 βαθμούς...Idle δείχνει 42-43.Τι στο καλό?Έχω βάλει και 2fans στη ψύκτρα.ποσο ρευμα δινεις??εγω με της υπογραφης μου εχω με prime 80c μετα απο 3 ωρες........και με ποιο προγραμμα βλεπεις τις θερμοκρασιες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagchrist Φεβρουάριος 20, 2009 #78 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2009 εγω εχω αυτη http://www.eworld.com.gr/details.php?prod=898 με το Bolt-Thru-Kit της Thermalright για τους γνωστους λογους με As5 και ειμαι με load 95% στους 42-43 βαθμους συμφωνα με το core temp την ειδα και σε ενα προσφατο test οποτε με το Bolt-Thru 1366 θα πηγαινει καλυτερα http://www.guru3d.com/article/zalman-cnps-9900-led-review/6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Φεβρουάριος 20, 2009 #79 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2009 Εγώ ρε μάγκες με υδρόψυξη και έχω idle 32 βαβθμούς και σε full load με 8 instances prime έχω 75. Όταν τρέχω κάποιο παιχνίδι ή βλέπω κανα hd έχω 45 βαθμούς αλλά το κακό είναι ότι μετά δεν πέφτει με τπτ η θερμοκρασία πάλι στους 32. Μένει εκεί κολημένο στους 40+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$@39@ Φεβρουάριος 21, 2009 #80 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2009 Άλλαξε παστα για να πατήσει καλύτερα η βάση σου. Μπορεί επίσης να έχεις βάλει λίγη και να θέλει λίγο παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.