Jump to content

Ψυκτρα για i7 Nehalem-Bloomfield

stratos1978

Recommended Posts

Είδα κι εγώ σήμερα στο σάιτ του multirama το κιτάκι για 1366 της thermalright αλλά πουθενά λόγος για ψύκτρα. Τίποτα δεν είναι ετοιμοπαράδοτο... Αν θέλει να πάρει κάποιος 120 μπορεί να ψάξει στο skroutz.gr

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply
Είδα κι εγώ σήμερα στο σάιτ του multirama το κιτάκι για 1366 της thermalright αλλά πουθενά λόγος για ψύκτρα. Τίποτα δεν είναι ετοιμοπαράδοτο... Αν θέλει να πάρει κάποιος 120 μπορεί να ψάξει στο skroutz.gr

τα'χουμε πει σε αλλο thread ξανα

τα προιοντα αυτα ειναι αμεσα διαθεσιμα απο το Multirama Xtreme

οπως και οι Ultra 120, classic, black & copper (πωπω σαν γευσεις απο πατατακια Lays ακουγονται)

το "κατοπιν παραγγελιας" αφορα web αγορες

(συντομα θα διορθωθει κι αυτη η ενδειξη) :p

οπως και οι Ultra 120, classic, black & copper (πωπω σαν γευσεις απο πατατακια Lays ακουγονται)

AAA

κράτα μια Copper άκαρδεεε :D

ατσα το Zalman.

Μαλλον ο "πολλης ΧΑΛΚΟΣ" της Zalman 9700LED ειναι η "λατρεια" των i7....... Ασε που η Zalman ειχε πιασει "πουρι" οταν εκανα τεστ...;)

Φανταζομαι τι θα κανει η ThermalRight 120 Copper........

post-981-1416073819,8464_thumb.jpg

δεν ξέρω τι γίνεται με την thermalright και την βάση της για nehalem....σε νέο PC που έστησε ο αδελφός μου με ι7 920 και Thermalright Ultra120 την συναρμολόγηση την έκαναν στο Πλαίσιο. Την στερέωσαν με το kit της coolermaster! ούτε overclocking πρόλαβαμε ακόμα να κάνουμε ουτε τίποτα ακόμα...

Μα ειναι δυνατον????!!! Στερεωσαν την Thermalright Ultra120 με CoolerMaster Bracket LGA 1366 ???? Αν μπορεσεις και παρεις καμια φωτο απο το PC του αδερφου σου....θα ηθελα μια με την τοποθετηση της ψυκτρας......:hmm::hmm:

Το pc παρελήφθει το Σάββατο και Κυριακή αναχώρησε ο αδελφός σε επαγγελματικό ταξίδι (δεν έχω πρόσβαση στον χωρο του PC να το "τεστάρω" στα κρυφα:shifty:....) αλλά με ένα πρόχειρο cable management που επιχείρησα είδα ότι ήταν καλά στερεωμένη... στα παρελκόμενα που εστάλεισαν από το Πλαίσιο ήταν και το κουτάκι του bracket της Coolermaster.....Tι να πω....

Πατέντα mode on :hehe:

Καλά, αν δουλεύει (και αποδίδει) , δεν σε πειράζει και τόσο

Someone is reading my thoughts... (and my posts) :p

Αν δεν βρεις την άκρη με την TR μπορείς να πάρεις το LGA 1366 bracket της Coolermaster που είναι συμβατό με κάμποσες ψύκτρες s775 της ίδιας εταιρείας π.χ. V8, Z600.

Κοστίζει 3€.

P.S. Αν έχεις όρεξη όλο και κάποια custoμια θα παίζει με το bracket της Coolermaster.

Αγαπητέ φίλε κοπρίτη τι τιμή έχει η copper? και πως μπορούμε να την προμηθευτούμε ι εκτός αθηνας? υπάρχει περίπτωση να αναρτηθεί στο σαιτ του multi?

Φανταζομαι τι θα κανει η ThermalRight 120 Copper........

πανω κατω τα ιδια Στρατο ~66c

απλα με τον 920 στα 3.6 και με εναν αθορυβο 12αρη coolermaster

και με intel burning test :devil:

Αγαπητέ φίλε κοπρίτη τι τιμή έχει η copper? και πως μπορούμε να την προμηθευτούμε ι εκτός αθηνας? υπάρχει περίπτωση να αναρτηθεί στο σαιτ του multi?

εχει αναρτηθει

απλα περιγραφεται σαν απλη Ultra120 (με την τιμη της copper βεβαια..)

παρε τηλ στο μαγαζι εαν θες να παραγγειλεις

μεταφορικα δεν χρεωνονται για τετοια αξια :)

δεν ξερω ρε παιδια εχω που φοραω την nexus ειμαι πολυ ευχαριστημενος,παρολου που δεν ακουω καλα σχολια.Παιζω το flightsim-x που ειναι πολυ βαρυ παιχνιδι εχω το cpu στα 4.0 και οι θερμοκρασιες σε φουλ load μετα απο μια πτηση 3 ωρων αναιβαινει μεχρι 70-73

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.