geogeoland Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2009 Χαιρετώ! Σκεπτόμενος για αγορά κινητού και συγκεκριμένα ενός all-around pda είδα και τα ETEN. Δεν με ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ το design (δε με χάλασε κιόλας), αλλά μ' άρεσαν όλα τα άλλα χαρακτηριστικά + η τιμή. Ξέρει κανείς αν λέει κάτι σαν εταιρία (ειδικά στην Ελλάδα), τι παίζει με service και εγγυήσεις αλλά και αν υπάρχει καμια σοβαρή αντένδειξη ή κάτι το αποτρεπτικό που να μη φαίνεται με την πρώτη (όπως πχ το lag σε μερικά HTC) , γι αυτά τα κινητά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
under Ιανουάριος 19, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2009 η ETEN ειναι εταιρεια της HTC πρωτα απολα.... ειχα το Glofiish X500+ και εμεινα αρκετα ευχαριστημενος..... θα σου προτεινα να κοιταξεις πρωτα για HTC.... νομιζω εχει πεσει και η τιμη του TyTN II που ειναι αρκετα καλο κινητο.... οσο για το service των ETEN δεν μου αρεσε καθολου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 19, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2009 Ουόου,Αυτό δεν το είχα ξανακούσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Ιανουάριος 19, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2009 Εγώ γλυκοκοιτάω αυτό εδώ πάντος! http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=169621 Link to comment Share on other sites More sharing options...
under Ιανουάριος 19, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2009 Εγώ γλυκοκοιτάω αυτό εδώ πάντος!http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=169621 πολυ καλο εναντι της τιμης του .... αλλα και παλι οπως ειπα δεν ξερω για αυτη την εταιρεια.... :S το x500+ μου σε συγκριση με ενα ΗΤC αντιστοιχο ηταν και πιο αργο..... αλλα ποιος ξερει μπορει να εχει γινει καλυτερο σαν κινητο.... το καλο που βλεπω ειναι και το Dual SIM... veeeery good!!! γυρω στα 500 ε? αχμμμ δεν μου ερχεται αυτη τη στιγμη καποιο αλλο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dias Ιανουάριος 21, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2009 Το χ500+ εχει VGA οθονη (640x480) για αυτο ηταν πιο αργο (4 φορες μεγαλυτερη αναλυση οθονης). Το HTC που ειχες πιο ηταν? Τι αναλυση οθονης ειχε?Το δικο μου ΕΤΕΝ χ500 (χωρις +) ειναι πολυ πιο γρηγορο απο ενα HTC artemic 3300. Link to comment Share on other sites More sharing options...
under Ιανουάριος 21, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2009 το ΗΤC ηταν το Ρ3600 αν θυμαμαι καλα.... και ηταν αρκετα πιο γρηγορο αν και ειχαν ιδιο επεξεργαστη και ιδια χαρακτηριστικα.... οποτε.... δεν ηταν αργο απο αποψης οθονης... αυτο σιγουρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dias Ιανουάριος 21, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2009 το Ρ3600 εχει 320χ240 αναλυση. Το Χ500+ εχει 640χ480 αναλυση (4 φορες μεγαλυτερη αναλυση = 4 φορες μεγαλυτερος ογκος δεδομενων =για αυτο και ειναι πιο αργο αλλα για internet explorer ειναι απαιχτο) . Συγκρινεις ανομοια πραγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apalagmenos Ιανουάριος 31, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 Παιδια για να μην διμιουργω νεο thread,ρωταω κατι δικο μου εδω.Καταρχας εχω το qtek 9000.Ειμαι σε φαση να παρω αλλο pda και ειμαι αναμεσα στα glofiish x800-tytnII.Τι πιστευτε εσεις σαν καλυτερη επιλογη και αν αξιζει η αλλαγη απο το ηδη υπαρχον qtek; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 3, 2009 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 Παιδια για να μην διμιουργω νεο thread,ρωταω κατι δικο μου εδω.Καταρχας εχω το qtek 9000.Ειμαι σε φαση να παρω αλλο pda και ειμαι αναμεσα στα glofiish x800-tytnII.Τι πιστευτε εσεις σαν καλυτερη επιλογη και αν αξιζει η αλλαγη απο το ηδη υπαρχον qtek; Να δημιουργήσεις καινούριο θρέντ, ειναι τζάμπα και θα βοηθηθείς περισσότερο απο το να το πετάξεις χυμα εδω μέσα. Ασε που δεν επιτρέπεται το hijacking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 3, 2009 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 η ETEN ειναι εταιρεια της HTC πρωτα απολα.... Πώς προκύπτει αυτό περικαλώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 6, 2009 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2009 Αμ αυτό δε λέω κι εγώ πιο πάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnidis Φεβρουάριος 14, 2009 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2009 Μαλλον δεν προκυπτει απο πουθενα.Παντως τα ΕΤΕΝ ειναι μια χαρα κινητα για την τιμη τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
captain1416003266 Φεβρουάριος 14, 2009 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2009 Έχοντας δουλέψει και τις δύο εταιρίες μπορώ να πώ ότι για μένα τα HTC είναι πολύ καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.