gus8511 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2009 Παιδια εχω το acer 8920g, σε εκδοση 64μπιτ των Βιστα. Το προβλημα μου ειναι οτι στο επισημο σιτε της εταιριας οι οδηγοι για το λαπτοπ ειναι παρα πολυ παλιοι (απο τον μαρτιο του 2008, οταν και πρωτοβγηκε στην αγορα το λαπτοπ)Μηπως ξερει κανενας να μου προτεινει καποιο σαιτ το οποιο να εχει ενημερωμενους οδηγους για το εν λογω λαπτοπ? Link to comment Share on other sites [[Template core/front/global/sharelinks is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
gilardino Ιανουάριος 18, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2009 απο τον μαρτιο του 2008 και σου φαινονται παλιοι;τι να πουμε και μεις...τεσπα....πανε στα σιτε της intel για chipset και τα σχετικα και στο σιτε της nvidia για την καρτα γραφικων...τ αλλα πχ lan κ.α. απο το σιτε της acer Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus8511 Ιανουάριος 18, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2009 απο τον μαρτιο του 2008 και σου φαινονται παλιοι;τι να πουμε και μεις...τεσπα....πανε στα σιτε της intel για chipset και τα σχετικα και στο σιτε της nvidia για την καρτα γραφικων...τ αλλα πχ lan κ.α. απο το σιτε της acerOK, αυτο θα κανω...Νασαι καλαδηλαδη καθε ποτε ανανεωνονται οι οδηγοι στα λαπτοπ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilardino Ιανουάριος 18, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2009 μια στο τοσο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.