Jump to content

Προγραμματακι να δειχνει τον τυπο του AVI

panos68

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για να εξηγησω τι ακριβως ψαχνω ...

Εχω βρει ενα προγραμμα για τα mp3 το οποιο λεγεται mp3 info extension και κανει το εξης πολυ πρακτικο : Αυτοματα δειχνει το καθε αρχειο mp3 σαν icon που απο αυτο φαινεται η ποιοτητα του σε Kbps δηλ. 320 -192 -128 κτλ.

Ηθελα να βρω κατι παρομοιο ωστε να καταλαβαινω αμεσως σε ενα φακελο με πολλα AVI τον τυπο του καθενος πχ divx - xvid -mp4 ktl

Oποιος εχει ακουσει για κατι τετοιο ας πει που μπορω να το βρω.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

G-Spot ή MediaInfo

Ευχαριστω για την απαντηση. Το MediaInfo δεν κανει αυτο που θελω -πρεπει να βαλεις το ποντικι πανω στο αρχειο για να σου πει πληροφοριες -εγω θελω να αλλαζει το icon του συγκεκριμενου media αρχειου ετσι ωστε να καταλαβαινεις με τη μια αν ειναι divx -xvid -mp4 κτλ

Για το G-spot δε ξερω αλλα αν κανει το ιδιο με το MediaInfo δε μου κανει ..

Παντως εξυπνος τιτλος για προγραμμα...:p

Ναι. εχει ωραιο τιτλο! lol

Παντως το g-spot εδω κ 3-4 χρονια με εξυπηρετει οταν δεν ξερω τα codecs της ταινιας που εχω!

Ευχαριστω για την απαντηση. Το MediaInfo δεν κανει αυτο που θελω -πρεπει να βαλεις το ποντικι πανω στο αρχειο για να σου πει πληροφοριες -εγω θελω να αλλαζει το icon του συγκεκριμενου media αρχειου ετσι ωστε να καταλαβαινεις με τη μια αν ειναι divx -xvid -mp4 κτλ

Για το G-spot δε ξερω αλλα αν κανει το ιδιο με το MediaInfo δε μου κανει ..

Παντως εξυπνος τιτλος για προγραμμα...:p

Δεν νομίζω πως υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα διότι:

1) Αρχεία divX, Xvid, AVC μπορούνε να έχουνε την ίδια κατάληξη αρχείου ( .avi )

2) Θα επιβάρυνε αρκετά τον δίσκο σε περιπτώσεις που θα άνοιγε ο χρήστης φακέλους με μπόλικα αρχεία video γιατί θα έπρεπε να διαβάσει τους headers όλων των αρχείων και να βάλει και τα αντίστοιχα icons.

kmplayer δεν τα παίζει όλα?

γιατί να ξέρεις το codec? τι σε εξυπηρετεί,μήπως γίνεται και αλλιώς η δουλειά σου

Γιατι δεν παιζουν ΟΛΟΙ οι players ΟΛΑ τα codec.

Σωστα! Αυτο ακριβως ειναι το ζητουμενο. Οταν εχω σε ενα φακελλο 200 avi που αλλο ειναι divx , αλλο ειναι s-mpeg 4 κτλ ,και εγω θελω να βαλω σε ενα usb μονο τα divx εκει νομιζω οτι θα χρησιμευε λιγουλακι..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.