tehpldn Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2009 Παιδες θα ηθελα να με βοηθησετε με 2-3 θεματα που εχω. Να τονισω οτι μπορει οι ερωτησεις μου να ειναι λιγο πατατες, γιατι δεν ξερω και πολλα πανω τους.1ον. Εχω την γνωστη οθονη LG TFT 26" W2600HP-BF και ενω δεν εχει υποδοχη HDMI υπαρχει κανενας τροπος ωστε να την συνδεσω με HDMI και να εχω καλυτερη απεικονιση?2ον. Εχω για μνημη την Corsair RAM DDR2 4GB KIT 8500C5DF και ο ανεμιστηρας που εχει πανω κανει τρελο θορυβο και αναρωτιομουν αν τον εβγαζα αμα θα υπηρχε προβλημα με την ψυξη..3ον. Οταν παω να μπω στα Windows μου βγαζει να βαλω κωδικο ενω εγω δεν εχω βαλει καποιον, και παταω απλα enter, πως γινεται να μην μου βγαζει αυτο το παραθυρο και να μπαινει κατευθειαν στα windows?4ον. Ενω εχω ασυρματο modem-router τον τελευταιο καιρο δεν μπορω να συνδεθω ασυρματα ενω στην σελιδα του modem το wireless ειναι κανονικα on. Λογικα εχει χαλασει η κεραια?Ευχαριστω προκαταβολικα.
neuromancer Ιανουάριος 18, 2009 #2 Ιανουάριος 18, 2009 2ον. Εχω για μνημη την Corsair RAM DDR2 4GB KIT 8500C5DF και ο ανεμιστηρας που εχει πανω κανει τρελο θορυβο και αναρωτιομουν αν τον εβγαζα αμα θα υπηρχε προβλημα με την ψυξη..Βγάλτα - σχεδόν όλοι τα εχουμε βγάλει. Παντελώς άχρηστα.
tehpldn Ιανουάριος 18, 2009 Author #3 Ιανουάριος 18, 2009 Ευχαριστω neuromancer. Κανενας αλλος να με βοηθησει με τα αλλα θεματα?
neuromancer Ιανουάριος 18, 2009 #4 Ιανουάριος 18, 2009 Για το 3ο, παίζει σενάριο να έχεις βάλει password string μηδενικού μήκους? Νομίζω ρυθμίζεται αυτό από το control panel > users/accounts
tehpldn Ιανουάριος 18, 2009 Author #5 Ιανουάριος 18, 2009 Τα εχω αλλαξει ολα στο control panel > users/accounts δεν φευγει..
ShadowRunner Ιανουάριος 19, 2009 #7 Ιανουάριος 19, 2009 1ον. Εχω την γνωστη οθονη LG TFT 26" W2600HP-BF και ενω δεν εχει υποδοχη HDMI υπαρχει κανενας τροπος ωστε να την συνδεσω με HDMI και να εχω καλυτερη απεικονιση?Για την οθόνη σου και το hdmi, αφού δεν έχει υποδοχή πώς θα γίνει να το συνδέσεις ;; εννοείς κάτι σαν αντάπτορα; από dvi της κάρτας σου σε hdmi ? αν ναι δεν κερδίζεις τπτ απολύτως νομίζω2ον. Εχω για μνημη την Corsair RAM DDR2 4GB KIT 8500C5DF και ο ανεμιστηρας που εχει πανω κανει τρελο θορυβο και αναρωτιομουν αν τον εβγαζα αμα θα υπηρχε προβλημα με την ψυξη..όπως σου λέει και ο neuromancer, δεν γνωρίζω να σου πω τίποτα πάνω σε αυτό, δεν τις έχω αλλά έχω διαβάσει κατά καιρούς ότι είναι πολύ θορυβώδες, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με την ψύξη τους... τις έχεις κάνει καθόλου o.c ?3ον. Οταν παω να μπω στα Windows μου βγαζει να βαλω κωδικο ενω εγω δεν εχω βαλει καποιον, και παταω απλα enter, πως γινεται να μην μου βγαζει αυτο το παραθυρο και να μπαινει κατευθειαν στα windows?Ποια Windows έχεις; 4ον. Ενω εχω ασυρματο modem-router τον τελευταιο καιρο δεν μπορω να συνδεθω ασυρματα ενω στην σελιδα του modem το wireless ειναι κανονικα on. Λογικα εχει χαλασει η κεραια?Χαζό ίσως αλλά μπορεί να έχει κολλήσει το routerακι σου, ποιό είναι; Βγάλτο από την πρίζα, άστο να κρυώσει λίγο και ξαναδοκίμασε, εμένα έτσι στρώνει lol.. επίσης κάποιο update στο firmware ίσως αναφέρει κάτι συγκεκριμένο. χμμ επίσης κλείσε το wireless και μετά ξανά άνοιξε το για να δοκιμάσεις, με password και χωρίς για να δεις τι παίζειΑυτά μέχρι στιγμής.
tehpldn Ιανουάριος 20, 2009 Author #8 Ιανουάριος 20, 2009 Τελικα τον εβγαλα τον ανεμιστηρα που ειχαν πανω οι μνημες και τωρα πια ο θορυβος ειναι ελαχιστος..Οσον αναφορα το 3ο, βρηκα τον τροπο για να το διορθωσω.Οσον αναφορα το 4ο, εχω το Sagem 1500WG. Το εβγαλα απο την πριζα αλλα και παλι δεν εγινε τπτ. Οταν λες να κλεισω το wireless εννοεις μεσα απο την σελιδα του modem? Τελος, πως κανω update στο firmware? Sorry για το πρηξιμο..
ShadowRunner Ιανουάριος 20, 2009 #9 Ιανουάριος 20, 2009 Καλημέρα φίλος, κανένα πρήξιμο Για firmware δες εδώ Ναι αυτό εννοούσα να το κλείσεις και να το ξανά ανοίξεις από την σελίδα του modem σου. Προτού κάνεις Update το modem σου, καλό είναι να κάνεις ένα backup το προηγούμενο καλού κακού, επίσης να διαβάσεις το log του καινούργιου update για να δεις και τι διορθώνει σαν ποιο καινούργιο
tehpldn Ιανουάριος 21, 2009 Author #10 Ιανουάριος 21, 2009 Τα εκανα ολα εκτος απο το Update του firmware γιατι κατι ειπες για backup και δεν ξερω τι ακριβως να κανω backup :nada:
tehpldn Ιανουάριος 21, 2009 Author #11 Ιανουάριος 21, 2009 Το εφτιαξα.. το εφτιαξα.. ΓΙΟΥΠΙ!! Αλλαξα τον τροπο προστασιας απο WEP σε WPA, αλλαξα και τον default κωδικου που ειχε για WPA και μπηκε κανονικα. Χρειαζετε ακομα να κανω update το firmware? Αν ναι πες μου τι να κανω backup και gg. Παντως ευχαριστω για το ενδιαφερον σου.
winters Ιανουάριος 21, 2009 #12 Ιανουάριος 21, 2009 Πες μας πως εφτιαξες το 3ο..Για το 1: HDMI=DVI+Ηχος. Δλδ δεν θα δεις καμμια απολυτως διαφορα... Απλα επειδη καποιες συσκευες [xbox, blu-ray players] δεν εχουν dvi εξοδο, εβαλαν hdmi εισοδο ωστε να μην μπαινεις στον κοπο να παιρνεις ανταπτορες etc... [εκτος και αν εχει η οθονη ενσωματομενα ηχεια η οθονη οποτε ειναι λογικοτατη η υπαρξη της θυρας]
tehpldn Ιανουάριος 21, 2009 Author #13 Ιανουάριος 21, 2009 Νταξ με dvi ειναι συνδεδεμενη η οθονη με το pc και συμφωνα με αυτα που λες ειμαι μια χαρα απο θεμα απεικονισης (Το βλεπω κιολας οταν βλεπω ταινιες). Οσον αναφαρα το 3ο, απλα υπηρχε αλλο ενα account random χωρις να το εχω δημιουργησει εγω με περιορισμενες δυνατοτητες και απλα το διεγραψα.
ShadowRunner Ιανουάριος 21, 2009 #14 Ιανουάριος 21, 2009 Ωραίος φίλος, μπράβο σου.. τσακαλάκος είσαι αν παίζει μια χαρά το modem σου, άστο μην κάνεις κανένα update. Δεν χρειάζεται. Εξάλλου δεν μπορώ να βρω τα log του καινούργιου για να δούμε τι κάνει αναβάθμιση. Εφόσον λοιπόν παίζεις μια χαρά, άστο.
mitsakonio Ιανουάριος 21, 2009 #15 Ιανουάριος 21, 2009 Για το τριτο (αν και λυθηκε)πατας start - run - control userpasswords2στο παραθυρο που ανοιγει ξετσεκαρεις την επιλογη user must enter....και μετα apply και σου ζηταει να δηλωσεις με ποιο χρηστη θελεις να μπενει κατευθειαν!
tehpldn Ιανουάριος 22, 2009 Author #16 Ιανουάριος 22, 2009 Σας ευχαριστω ολους, η βοηθεια σας ηταν σημαντικη για μενα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.