Jump to content

Ψάχνω ηχεία 2,1

blade555

Recommended Posts

για σας παιδια πσαχνο ιχια 2,1 με λιγα λεφτα αλλα καλης πιοτητας και επιδι ιμε ασχετος με το 8εμα προτινε μου ιδεες

εχο δι κατι ιχια αλα δεν 3ερο εαν ινε καλα πιτε μ αν ινε

http://www.axd.gr/product_info.php?products_id=1006\

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Καλό θα ήταν να πήγαινες σε μερικά καταστήματα να ακούσεις τα φθηνά 2.1 και να πράξεις αναλόγως. Επίσης, ακόμα καλύτερο θα ήταν να έγραφες λίγο πιο προσεκτικά.

Έλεος βρε συ. Δεν στην λέμε γιατί είμαστε κακοί, απλά, δεν είναι και ότι καλύτερο να προσπαθείς να διαβάζεις αγγλο-εληνικο-αλαμπουρνέζικα ειδικά σε μεγάλα κείμενα. Τώρα καλό ηχείο και φθηνό είναι λίγο δύσκολο. Σε τι τιμή παίζεις?

Συν τις άλλης, γιατί περιμένεις να προσπαθήσει να σε βοηθήσει ο άλλος, όταν εσύ ο ίδιος δεν προσπαθείς να τον ρωτήσεις όπως θέλει (και πρέπει)... δεν έχει σημασία αν καταλαβαίνει ο άλλος τι του λες, έχει σημασία να καταλαβαίνεις και εσύ τι σου λέει ο άλλος...

Αλλά και με το δεύτερο post φαίνεται ξεκάθαρα, ότι δεν έχεις καμιά διάθεση... :crazy_pilot:

Για να μήν ανοίγω και άλλο θέμα.

Έφτασε η ώρα να αλλάξω τα ηχεία μου, κάτι Creative 7ετίας νομίζω.

Είμαι λίγο μπερδεμένος γιατί ναί μεν το 5.1 δέν μπορώ να το εκμεταλλευτώ λόγω χώρου αλλά απο την άλλη βλέπω ταινίες με το κιλό.

Οπότε μάλλον με βλέπω για 2.1, αλλά υπάρχουν κάποια 2.0 που απο κανέναν δέν έχω ακούσει γνώμη και μου μιλάνε πολύ ερωτικά λόγω εμφάνισης,τα Creative Gigaworks T40..

Άν τα έχει κανένας η γνώμη του θα με βοηθούσε. Τα άλλα που με συγκινούν είναι τα ALTEC LANSING 2.1 MX5021.

Επίσης επειδή θέλω κάτι ποιοτικό πιστέυετε η αγορά κάρτας ήχου θα βοηθούσε ή σε αυτά τα ηχεία δέν θα φανεί η διαφορα?

Και κάτι πιό όνειρώδες... Στην περίπτωση που χρειάζομαι κάρτα ήχου μήπως να έπαιρνα τα ασύρματα 5.1 της logi που θα με πάει περίπου τα ίδια λεφτά αφού θα τα δουλέυω με την coaxial λογικά, οπότε η επεξεργασία να γίνεται απο αυτά ..

......... Τα άλλα που με συγκινούν είναι τα ALTEC LANSING 2.1 MX5021.

Επίσης επειδή θέλω κάτι ποιοτικό πιστέυεται η αγορά κάρτας ήχου θα βοηθούσε ή σε αυτά τα ηχεία δέν θα φανεί η διαφορα?

.....

όσο για αυτό θα σου πω αύριο ή μεθαύριο.

Εχω ακουσει παρα πολλα ηχεια...διαφορων κατηγοριων...απο καουστικα 2Ε μεχρι ηχεια 2000Ε....

Τα Altec lancing για τα λεφτα τους τα εκτιμώ.

Παρ ολα αυτα μιλαμε για μια κατηγορία χρηματων....στην οποια δεν ξερω κατα ποσο θα ωφελήσει η αλλαγή πηγης.

Δεν θα ικανοποιησουν βεβαια, τον μουσικοφιλο σαν κυρια ηχεια για το σπιτι του...αλλα απο κατι αλλα 2.1 και 5.1 για μουσική....για pc, που κυκλοφορούν ειναι πολυ ανωτερα.

Παντως οταν τα πηρα και δεν μου γεμιζαν το ματι...και δεν πιστευα οτι θα παιζουν οπως παιζουν.

αμα εχουν να δωσουν κι αλλο με αλλαγη καρτας μπραβο τους.

Κλασσική αξία πιά αυτά τα Logitech που έχει ένας φίλος. Ποτέ δεν πίστευα πως ένα 2.1 θα έβγαζε τόσο καλό ήχο. Βέβαια είναι λίγο ακριβά. Δεν έπεσε και ποτέ η τιμή τους απο όσο θυμάμαι πρίν 3 χρόνια τόσο τα είχε αγοράσει.

Κλασσική αξία πιά αυτά τα Logitech που έχει ένας φίλος. Ποτέ δεν πίστευα πως ένα 2.1 θα έβγαζε τόσο καλό ήχο. Βέβαια είναι λίγο ακριβά. Δεν έπεσε και ποτέ η τιμή τους απο όσο θυμάμαι πρίν 3 χρόνια τόσο τα είχε αγοράσει.

Tα εχω ακουσει....δεν τα φτανουν τα 5021....απλα εχουν πολυ χαλαρες χαμηλές και κανουν "party"

ακουγονται θαμπα και ατονα μπροστα στα 5021....επισης στα μεσαια ειναι πολυ "λιγα"

Συμφωνώ για τα logitech, υποστηρίζουν και dts.

Τα βάζω στην ίδια σχεδόν κατηγορία με τα altec απλά τα δεύτερα με κερδίζουν και λόγω εμφάνισης piano black.

Υπάρχουν πουθενά τα Gigaworks T3 ή γνωρίζουμε πότε θα έρθουν?

Συμφωνώ για τα logitech, υποστηρίζουν και dts.

Σιγα μην ειναι και dx11 ready.....:p

Aν δεν καταλαβαινεις την διαφορά 5021 και 2300 τοτε σου λυνεται και η παραπάνω απορια για το αν αξιζει καρτα ηχου...δεν αξιζει.

Αντικειμενικα ειναι καλυτερα τα 5021.

Γενικα ηχεια για pc και μουσική δεν υπαρχουν πολλα....

σε monitors 200e-350e ενεργα υπαρχουν πολλες επιλογες.

Το θεμα ειναι ακουσα μερικα και δεν ικανοποιουσαν....καπως "studio" o ήχος...

ίσως με μια καλη επιλογη μονιτορ και ενα dac??...δεν νομιζω ν αξιζει.

Αν ανεβουμε ακομα λιγο στην τιμή...γυρω στα 400-500e κανεις πολλα πραγματα

με εναν ενισχυτή (ακομα και 2καναλο) ποιοτικο λίγων watt και ενα σετ ηχειων βασης 2 δρομων γυρω στο 90db ευαισθησίας και απο μουσική εισαι super. (αυτη η κατηγορια και λυση εχει για μενα την καλύτερη σχέση απόδοσης/τιμής)

εντάξει δεν θα εχεις surround ... στις ταινιες...απο την αλλη πες οτι εχεις στο pc 24" πανελ

θα καθεσαι στα 1-2 μετρα σε μια καρεκλα και θα βλέπεις ταινια με surround ??? ή θα εισαι στα 3-4 μετρα με την 24αρα....??? Αυτο ποτε δεν το καταλαβα...οπως δεν καταλαβαινω πως γινεται να ακους μουσικη με 5.1...αλλα περι ορέξεως...

Απο εκει και πέρα μπορεις να ανέβεις οσο θέλεις στην τιμή.

Γενικα ηχεια για pc και μουσική δεν υπαρχουν πολλα....

σε monitors 200e-350e ενεργα υπαρχουν πολλες επιλογες.

Το θεμα ειναι ακουσα μερικα και δεν ικανοποιουσαν....καπως "studio" o ήχος...

ίσως με μια καλη επιλογη μονιτορ και ενα dac??...δεν νομιζω ν αξιζει.

Αν ανεβουμε ακομα λιγο στην τιμή...γυρω στα 400-500e κανεις πολλα πραγματα

με εναν ενισχυτή (ακομα και 2καναλο) ποιοτικο λίγων watt και ενα σετ ηχειων βασης 2 δρομων γυρω στο 90db ευαισθησίας και απο μουσική εισαι super. (αυτη η κατηγορια και λυση εχει για μενα την καλύτερη σχέση απόδοσης/τιμής)

Απο εκει και πέρα μπορεις να ανέβεις οσο θέλεις στην τιμή.

Σε μόνιτορ ηχείο περίμενες κάποιο χρωματισμό ή γλυκύτητα στον ήχο ? Είναι εξ'ορισμού κατηγορίας στεγνά και αχρωμάτιστα...

Τα altec που λες είναι κομπλέ, τα τσέκαρα κι εγώ κάποτε...

Κάποιος σε φωτό παλιότερα είχε ενα NAD 2κάναλο με 2 B&W bookshelf κατηγορίας... πρέπει να τα'σπαγαν....

Απλά ξεφεύγει η τιμή αρκετά...

Σε μόνιτορ ηχείο περίμενες κάποιο χρωματισμό ή γλυκύτητα στον ήχο ? Είναι εξ'ορισμού κατηγορίας στεγνά και αχρωμάτιστα...

Τα altec που λες είναι κομπλέ, τα τσέκαρα κι εγώ κάποτε...

Κάποιος σε φωτό παλιότερα είχε ενα NAD 2κάναλο με 2 B&W bookshelf κατηγορίας... πρέπει να τα'σπαγαν....

Απλά ξεφεύγει η τιμή αρκετά...

το ξερω....απλα ηθελα ν ακουσω και εγω μερικα...να το διαπιστωσω μονος μου...επειδή μερικα προτεινονται (σαν ενεργα που ειναι για pc).....και μην νομιζεις...μερικοι τ αγοραζουν και εντυποσιαζονται κι ολας....πηγα σε ενα γνωστο με μονιτορ στο pc...(μεσα στην χαρα ο τυπος για το ποσο δυνατα και καλα επαιζαν) και ηταν χειροτερα απο τα Altec των 140e που εχω τωρα στο pc.

"NAD 2κάναλο με 2 B&W bookshelf κατηγορίας" εχω ακουσει απλα με πηγη cd player...οχι καρτα ηχου

Νομιζω οτι μιλας και εσυ για τα B&W 685...καλα ηχεια.

παραπάνω δεν μιλησα τυχαια για amp+ηχεια βασης ακομα και στην κατηγορια 400-500e

αν προσεξεις τον συνδυασμό σε αυτην την κατηγορια κανεις θαυματα...

Απλα επειδή εχω B&W δαπεδου (και πιο παλια παλι B&W), τωρα λέω να παω σε κατι πιο "γλυκο" στα μεσαια και οχι απαραιτητα ακριβο...

κατι σε ΤΑΝΟΥ, Acoustic Energy για το pc.....μικρα-βασης....και μαλιστα χωρις sub.

το pc δεν ειναι σε μεγαλο δωματιο και ο "ογκος" και τα μπασα δεν θα μπορω να τα μαζεψω....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.