Jump to content

Συνδεση πικάπ με pc

xristaras13

Recommended Posts

Παιδία καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι συγκεκριμένο, για αυτό οποίος ξέρει ας με βοηθήσει .αρχικά θέλω να πάρω ένα πικάπ για να δουλέψω με βινηλιο γραμμένο με timecode.τώρα ένας ειδικός μου είπε ότι για να το συνδέσω στο pc χρειάζομαι το πρόγραμμα που το έχω και μια εξωτερική κάρτα ηχου.τωρα θα ήθελα να ρωτήσω πως αν εγώ αγόραζα έναν μικτή π.χ τον Numark Total Control ο οποίος όπως έχω δει έχει εξόδους για να συνδέσω το πικάπ θα ήταν απαραίτητο να έχω και την κάρτα ήχου η δεν θα χρειάζονταν καθόλου; http://thelab.essenceserver.com/images/smilies/meeting.gif

:meeting:

Τα πικάπ βγάζουνε phono έξοδο και όχι line-out και για να συνδεθούν σε line-in είσοδο, χρειάζεται προενίσχυση. Ορισμένα έχουν ενσωματωμένο προενισχυτή, τα περισσότερα όχι.

Πες μας τη μητρική έχεις και τι κάρτα ήχου (αν έχεις).

Υπάρχουν και usb πικάπ για σύνδεση απ'ευθείας με το pc.

η μιτρικη μου ειναι η gigabyte k8n sli και επισης σαν πηγη ηχου χρισιμοποιω το home cinema που το χω συνδεμενο στο pc.εξωτερικη καρτα ηχου δεν εχω και ρωταω αν μπορει ο μικτης να χρισημοποιηθει αντι της εξωτερικης καρτας ηχου.

Η μητρική σου έχει ενσωματωμένη κάρτα ήχου, δεν υπάρχει λόγος να πάρεις εξωτερική.

Αν ο ενισχυτής του home-cinema έχει phono input για πικάπ, δεν χρειάζεσαι καν μίκτη.

Συνδέεις το πικάπ στον home cinema ενισχυτή και παίρνεις την line out έξοδο του ενισχυτή και την συνδέεις στο line in της κάρτας ήχου σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.