Jump to content

Western Digital 320 gb KAI θορυβος

pug_f_e

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω τον παραπανω δισκο και δε ξερω αν ειναι φυσιολογικο, αλλα (για μενα τουλαχιστον) κανει αρκετη φασαρια..

Δεν εννοω οταν διαβαζει, τα γουργουρητα. Αυτα δε με πειραζουν καθολου..

Το συνεχομενο βουητο με εκνευριζει

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ????

Μπορει να μπει σε καμια θηκη, κατι , καμια πατεντα, γιατι το armor μπροστα ειναι ουσιαστικα ανοιχτο..Κατι σιτακια εχει μονο για να μη μπαινει η σκονη..

εχω τον παραπανω δισκο και δε ξερω αν ειναι φυσιολογικο, αλλα (για μενα τουλαχιστον) κανει αρκετη φασαρια..

Δεν εννοω οταν διαβαζει, τα γουργουρητα. Αυτα δε με πειραζουν καθολου..

Το συνεχομενο βουητο με εκνευριζει

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ????

Μπορει να μπει σε καμια θηκη, κατι , καμια πατεντα, γιατι το armor μπροστα ειναι ουσιαστικα ανοιχτο..Κατι σιτακια εχει μονο για να μη μπαινει η σκονη..

Αν μιλάς για χαμηλή συχνότητα είναι δόνηση από την περιστροφή που μεταφέρεται στο πλαίσιο στήριξης και ενισχύεται σαν ήχος από την κατασκευή του κουτιού σου...

Μπορείς κάνεις κάποια αυτοσχέδια ελαστική ανάρτηση του δίσκου πάνω στο κουτί, ή να χρησιμοποιήσεις κάποια αντίστοιχη έτοιμη λύση "anti-vibration"...

Για 5.25" bay είναι ακόμη πιό εύκολο..Δες κάποιες λύσεις εδώ & εδώ...

Θηκάκια παίζουν τα στάντταρ 4in3 που χρησιμοποιούν 3 5.25" bays...Coolermaster & Lian-Li...Μονή θήκη παίζει και σε Scythe...

Δες και τις αυτοσχέδιες..

Hint: Το "Strech Magic" που πιθανόν να διαβάσεις είναι νήμα σιλικόνης και αντίστοιχο στο Ελλάντα μπορείς να προμηθευτείς από τα καταστήματα που πουλάνε χάντρες & είδη για DIY κοσμήματα...έχει αρκετά στο κέντρο...δεν χρειάζεται να ανέβεις πάνω από 3mm, αντέχουν γενικά....

ναι ωραια ολα αυτα.. καταλαβα...

αλλα εισαι σιγουρος οτι η συνεχομενη φασαρια που ακουω ειναι απο συντονισμους και δονησεις???

μηπως ειναι ενας θορυβος που βγαινει απο τη λειτουργια του...?

αυτη τη στιγμη παρεπιπτοντως, ο δισκος ειναι σε μια θηκη τριπλη 5.25 που μετατρεπει 3 5.25 σε 3 3.5 .

λες να φταιει αυτο??

μονο με ενα τροπο μπορω να το καταλαβω..

να βγαλω το δισκο και να τον κραταω εγω οταν δουλευει...για να τον ακουσω

Πιάσε το κουτί όταν δουλεύει το PC... αν νιώθεις δόνηση τότε είναι αυτό που σου λέει ο felix. Ο δίσκος μεταφέρει δονήσεις στο κουτί.

Δοκίμασε αρχικά να χαλαρώσεις λίγο τις βίδες του δίσκου ή να τον βάλεις σε άλλη θέση μήπως και αποφύγεις την ιδιοσυχνότητα του κουτιού (συντονισμό πρέπει να έχεις).

Εγώ το σταμάτησα βάζοντας μια λεπτή ελαστική ...πέτσα ανάμεσα σε δίσκο και βάση στήριξης, all around.

ρε παιδια ο θορυβος που ακουγεται ειναι σαν να ακουω εναν δυνατο ανεμιστηρα....

δε νομιζω να ειναι απο δονησεις.

ο θορυβος βγαινει απο τη συσκευη...:mad:

ναι ωραια ολα αυτα.. καταλαβα...

αλλα εισαι σιγουρος οτι η συνεχομενη φασαρια που ακουω ειναι απο συντονισμους και δονησεις???

μηπως ειναι ενας θορυβος που βγαινει απο τη λειτουργια του...?

αυτη τη στιγμη παρεπιπτοντως, ο δισκος ειναι σε μια θηκη τριπλη 5.25 που μετατρεπει 3 5.25 σε 3 3.5 .

λες να φταιει αυτο??

μονο με ενα τροπο μπορω να το καταλαβω..

να βγαλω το δισκο και να τον κραταω εγω οταν δουλευει...για να τον ακουσω

Στην απαντηση έγραψα ότι έγραψα αν πρόκειται για χαμηλή συχνότητα...

Αν βγάλεις το δίσκο εκτός κουτιού και αφουγκραστείς την ώρα που λειτουργεί, ακούγεται ?

αν παρω κατι τετοιο και τον κλεισω για να μην τον ακουω...?

Τι λετε? εχει και ανεμιστηρα μεσα...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802112

''ταχύτητα διαμεταγωγής 150mbps''

οι sata2 δίσκοι έχουν 300mbps ταχύτητα διαμεταγωγής οπότε θα χάσεις απόδοση!

Τι θα πει "δε νομίζω"... Πιάσε το κουτί με το χέρι στα πλαϊνά καπάκια. Αν νιώθεις δονήσεις θα το καταλάβεις (εκτός κι αν έχεις πρόβλημα με την αφή). Αν πιέσεις δυνατά τις επιφάνειες που δονούνται θα σταματίσει ο θόρυβος σε μεγάλο βαθμό. Μόλις τις αφήσεις θα επιστρέψει.

Τώρα να κάνει η ίδια η συσκευή τόσο θόρυβο μου φαίνεται λίγο απίθανο εκτός κι αν πάει για ...φούντο (crash).

oxi ρε παιδια δεν εχει δονησεις...

το επιασα το κουτι, χαλαρψσα τις βιδες κλπ, ολα...

ειναι σαν να εχει πανω στο δισκο εναν ανεμιστηρα...

λετε να ειναι για αλλαγη??

και σιγα μην τον αλλαξουν..εμας μια χαρα μας φαινεται , θα πουν

τσέκαρε και το SMART αν είναι οκ...πάντως ο σκληρός κάνει γενικώς αρκετό θόρυβο (αν μιλάμε για τον 320ΑΑΚS), πράγμα που το κατάλαβα ιδιαίτερα όταν τον έβαλα σε LianLi με αρκετές τρύπες.

3200ΑΑΚS .. ναι αυτος ειναι...:wall:

αυτη τη στιγμη εχω υδροψυξη και το μονο πραγμα που ακουγεται( και κατα τη γμωμη μου αρκετα...) ειναι ο κ@λW δισκος:shout:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.