goku_dbz Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2009 γεια σας παιδια,εχω τα win xp 32 και προσφατα αναβαθμισα την μνημη μου στα 4Gb...το προβλημα (το οποιο εμαθα κατοπιν εορτης) ειναι οτι τα 32 μπιτ μεχρι 3,12gb αναγνωριζουν...αυτο που θελω να μαθω: αξιζει να κανω την μεταβαση στα 64 μπιτ? το pc το θελω κυριως για παιχνιδια οποτε δεν ξερω αν θα εχω προβληματα συμβατοτητας κτλ...ευχαριστω
neuromancer Ιανουάριος 17, 2009 #2 Ιανουάριος 17, 2009 Αν έχεις χρόνο για σκότωμα και δεν κάνεις πολύπλοκη εγκατάσταση και έχεις και 64άρια βάλτα. Εγώ το έχω το 4o GB και κάαααθεται. Κατά καλοκαίρι θα βάλω 7άρια...
Jofa Ιανουάριος 23, 2009 #4 Ιανουάριος 23, 2009 πολυ σταθερα τα xp 64bit αλλα για παιχνιδια νομιζω οτι ειναι καλυτερα τα 32bit xp--- οσο για τα vista 64bit τα εχω εγκατεστημενα σε ενα σκληρο και ειναι σαφως ανωτερα απο τα 32bit vista. γενικα για να μην σε μπερδευω πιστευω οτι τα 64bit δεν ειναι μονο οτι αναγνωριζουν τα 4γιγα αλλα διαχειριζονται καλυτερα την μνημη του συστηματος.
Candyman Ιανουάριος 23, 2009 #5 Ιανουάριος 23, 2009 Vista Ultimate x64 μακράν! Καλύτερη διαχείριση νεότερου hardware, και ίσως το πιο σταθερό home λειτουργικό της MS.
goku_dbz Ιανουάριος 23, 2009 Author #6 Ιανουάριος 23, 2009 Vista Ultimate x64 μακράν! Καλύτερη διαχείριση νεότερου hardware, και ίσως το πιο σταθερό home λειτουργικό της MS.ευχαριστω..αυτο σκεφτομουν να κανω απλα ηθελα και μια επιβεβαιωση απο καποιον που ξερει απο πρωτο χερι! μαλλον αυτο το σ/κ που θα εχω και χρονο....
Jofa Ιανουάριος 24, 2009 #7 Ιανουάριος 24, 2009 πες μας και εσυ τις εντυπωσεις σου μολις εγκαταστησεις!!!
Duncan1 Ιανουάριος 24, 2009 #8 Ιανουάριος 24, 2009 +1 Vista Ultimate x64,πολύ πιο σταθερά από τα XP:T:
Athens2004 Ιανουάριος 24, 2009 #9 Ιανουάριος 24, 2009 Kαλα ειναι τα 64ρια και σουπερ γαμάτα και παιρνουν και 200gb μνημης και ακουγονται και ωραια. . Στον απλό χρήστη και σε καθημερινές εφαρμογές τι κέρδος έχουν ομως ? πέραν οτι μπορει να μην βλέπουν ουτε το κινητο του τηλ ?
d|smal Ιανουάριος 24, 2009 #10 Ιανουάριος 24, 2009 Kαλα ειναι τα 64ρια και σουπερ γαμάτα και παιρνουν και 200gb μνημης και ακουγονται και ωραια. . Στον απλό χρήστη και σε καθημερινές εφαρμογές τι κέρδος έχουν ομως ? πέραν οτι μπορει να μην βλέπουν ουτε το κινητο του τηλ ?εχουν ενα κολλημα με τα ερικσον!!!!
Athens2004 Ιανουάριος 24, 2009 #11 Ιανουάριος 24, 2009 ενα κολημα ειχα διαπιστώσει εγω με το k750 μου , αλλο ενα οτι κολούσανε με το driver signing με αποτελεσμα να μην δουλευει το riva tuner αλλο ενα οτι κολουσαν τα fps στα 30 ( steam cs 1.6 ) επισης δεν μπορουσα να tweakarw τισ usb ports οπως στα 32ρια xp & vista και μερικα ακομη . Το κέρδος που ειναι ομως ? εχει καταλάβει κανεις τπτ η ειναι μοδα και τα προτεινουμε ?
goku_dbz Ιανουάριος 24, 2009 Author #12 Ιανουάριος 24, 2009 παιδια η αναβαθμιση αναβαλλεται μαλλον για το επομενο σαββατοκυριακο...προηγειται η σχολη ειμαι παντως περιεργος να δω αν πραγματι εχουν τοση διαφορα που να δικαιολογειται ολη αυτη η φασαρια για τα 64-μπιτ και φανταζομαι και αρκετοι αλλοι απο το lab οποτε θα ενημερωσω... btw αν εχετε να προτεινετε κανενα benchie για καποια συσκεκριμενη παραμετρο που θα θελατε να συγκρινετε πειτε και θα φροντισω να την συμπεριλαβω στην λιστα μου
JaguarOne Ιανουάριος 24, 2009 #13 Ιανουάριος 24, 2009 64-bit XP θα βάλεις για την υποστήριξη παραπάνω μνήμης (ο gamer δεν την χρειάζεται για την ώρα) καθώς επίσης για την ύπαρξη IIS6 (που δεν ενδιαφέρει ούτε τον gamer ούτε τον μέσο χρήστη)γενικά για gaming δεν προτείνονται τα xp-64, στο -νετ θα βρεις αρκετά ποστς με χρήστες που έχουν προβλήματα...... πχ http://www.overclock.net/nvidia/441518-cod4-problem-when-running-winxp-64-a.html
apollokk Ιανουάριος 24, 2009 #14 Ιανουάριος 24, 2009 64bit ό,τι θεςXP/Vista.Αν εχεις nVidia καρτα γραφικών προτείνω XP γιατί έχουν πολύ καλύτερους drivers.
Candyman Ιανουάριος 24, 2009 #15 Ιανουάριος 24, 2009 Με XP 64 είχα BSOD ειδικά κατά το installation nforce drivers. Οι Forceware επίσης είχαν προβλήματα στο δικό μου setup (αυτά μιλάμε τώρα προ 6 μήνου το πολύ)...Τα vista 64 έχουν καλύτερους οδηγούς κατά την προσωπική μου εμπειρία. Έχω δοκιμάσει και τα τέσσερα OS που συζητάμε εδώ (XP x32 & x64, Vista x32 & x64) και επιμένω στα Ultimate 64άρια ως τα καλύτερα μακράν.Ορκίζομαι (να μου καεί το pc άμα λέω ψέμματα), τα πάντα μου παίζουν ΆΨΟΓΑ και χωρίς προβλήματα (το αν είμαι gamer φαντάζομαι φαίνεται στην υπογραφή) εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που είτε λυθήκανε με λίγο ψάξιμο, είτε ήταν ασήμαντες περιπτώσεις (π.χ. μικρά utilities).
goku_dbz Φεβρουάριος 4, 2009 Author #16 Φεβρουάριος 4, 2009 παιδια δοκιμασα τα vista ultimate x64...πολλα προβληματα:hang3: ιδιως με drivers! φαινεται πως η μητρικη μου τα σιχαινεται!!! τα ποιο σημαντικα: δεν εβρισκε το wifi ουτε τον ssd δισκο μου (και καλα προνοησα και ειχα ολα τα drivers κατεβασμενα απο πριν:rant:)το παλεψα λιγο αλλα λογω και της εξεταστικης δεν μπορουσα να δωσω αλλο χρονο!γυρισα λοιπον στα win xp 32 bit και περιμενω το τελος της εξεταστικης για την μεταβαση αφου θα εχω αλλαξει και μητρικη!
goku_dbz Φεβρουάριος 4, 2009 Author #18 Φεβρουάριος 4, 2009 ποια μητρικη εχεις?της υπογραφης...asus p5w deluxe
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.