samplist Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2009 Καλησπέρα παιδιά, στο σύστημα της υπογραφής που το έχω στα 3,82 (DAW) κάποιες φορές όταν ανοίγω τον Η/Υ και μπαίνει στα xp γυρίζει η μητρική στα default clocks. Αυτό το διαπιστώνω μέσα από τα windows (βλέπω τη συχνότητα στο core temp) και όταν κάνω restart και μπαίνω στο BIOS μου λέει ότι το σύστημα επανήλθε από overclock κάτι τέτοιο. Μόλις πατάω enter για να φύγει το μήνυμα όλες οι ρυθμίσεις είναι όπως τις είχα φτιάξει (overclocked δηλαδή). Κάνω save και όλα καλά. Μετά απο δυο μέρες πάλι τα ίδια... Να πω επίσης ότι είμαι prime stable 12 ώρες και ότι αυτό δε μου το παρουσιάζει πάντα. Καμιά ιδέα κανείς?
samplist Ιανουάριος 17, 2009 Author #4 Ιανουάριος 17, 2009 Όχι δεν αλλάζει την ώρα ούτε τίποτα άλλο, μόλις μπαίνω στο bios μου βγάζει το μήνυμα και μου τα ξαναπάει εκεί που τα είχα.
Hydra Ιανουάριος 17, 2009 #5 Ιανουάριος 17, 2009 Mηπως συνιθιζες να κλεινεις το pc απο το κουμπι η να κανεις πολυ συχνα reboot με το reset button?:...:
FLO Ιανουάριος 18, 2009 #7 Ιανουάριος 18, 2009 Αυτό σημαίνει πως το overclock σου δεν είναι σταθερό, και για αυτό κάνει overclock recovery.Είτε ένα είτε περισσότερα settings που έχεις κάνει στο BIOS δεν είναι σωστά είτε δεν του "αρέσουνε".
mech5107 Ιανουάριος 18, 2009 #8 Ιανουάριος 18, 2009 Κάνε ένα click πάνω η κάτω στο fsb και δες αν θα στρώσει...Μπορεί να είναι σε κάποια "περίεργη"΄περιοχή για την μητρική σου...Επίσης βάλε και το τελευταίο bios(αν δεν το έχεις ήδη...)
samplist Ιανουάριος 18, 2009 Author #9 Ιανουάριος 18, 2009 μέχρι στιγμής δε το χει ξανακάνει, αν το ξανακάνει θα ποστάρω αναλυτικά το bios μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα... Ευχαριστώ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.