Jump to content

Αυξημένα crash σε Seagate Barracuda 1TB

neuromancer

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

http://www.tomshardware.com/news/seagate-7200-11-failing,6844.html

Όσοι έχετε αυτό το δίσκο προσοχή.

"Το πρόβλημα βρίσκεται στο firmware SD15, σε δίσκους κατασκευασμένους σε Ταϊλάνδη. Ο δίσκος δουλεύει ok μέχρι να μπλοκάρει και να γίνει μη προσβάσιμος ακόμη και από το bios".

αυτοί η seagate σαν τα πουκάμισα βγάζει τους δίσκους

δεν είναι σαν παλιά

wd οσοι λογαριάζουν να πάρουν τώρα δίσκο

2 500αρηδες με SD15 μου εχουν ψοφησει. Και η ιδια η seagate κανει την παπια...

Εχει πεσει πολυ κραξιμο στο φορα της εταιριας

σφραγισμένος είναι προ 2 ημερών αγορασμένος.άνετα τον αλλάζω γιατί απλά μετάνιωσα....αλλά και πιο συγκεκριμένα γιατί δεν θέλω να μπω σε περιπέτειες.....

western digital here i come:cool:

σφραγισμένος είναι προ 2 ημερών αγορασμένος.άνετα τον αλλάζω γιατί απλά μετάνιωσα....αλλά και πιο συγκεκριμένα γιατί δεν θέλω να μπω σε περιπέτειες.....

western digital here i come:cool:

σωστος μεγαλε

εχω δυο απο δ'αυτους (SD15)

σε raid 1 εδω και κανα 8μηνο

δεν εχουν κανει κιχ

φτου φτου

πιο πολυ για θεμα παρτιδας μου ακουγεται παρα για ολοκληρη σειρα

Φραγμα περνα για προληπτικη αντικατασταση

με την δικο σου ιστορικο στους δισκους

ειναι πιθανον να βρεις bad sector και σε SSD

Δυστυχως σε αυτες τις περιπτωσεις το "μακρια" το αντιλαμβανεσαι οταν πλεον εισαι πολυ μακρια...απο το ταμειο.

ευτυχως που υπαρχουν και τα fora γι αοποιον κανει τον κοπο να τα διαβαζει

Εγώ με όλα αυτά που ακούω πήρα ένα εξωτερικό και όλα τα αρχεία τα φόρτωσα εκεί.Κάθε φορά που γουργουρίζει με πιάνει κρύος ιδρώτας!!:-O

Από το δίσκο κυρίως.... (αν θεωρήσουμε normal χειρισμό - δεν τον κοπανάς π.χ.). Βέβαια μερικοί λένε ότι αν τον σκίζεις πολύ (π.χ. δουλευει συνέχεια όπως όταν κάνεις defrag) τότε είναι πιο επικίνδυνος. Βασικά για το δεύτερο πιστεύω ότι πρόκειται για δίσκους που αργά ή γρήγορα θα κρασάρουν - απλά αν τον ζορίσεις πολύ θα κρασάρει μια ώρα νωρίτερα.

Είναι να μη σου τύχει - γι'αυτό συχνά back-up ή κάποιο RAID για redundancy (RAID1, 5, κτλ).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.