nickstamat Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2009 Λοιπόν, παιδιά, υπάρχει πρόβλημα σε ένα φόρουμ που έχω φτιάξει. Βασίζεται σε phpBB version 3. Ξαφνικά, άρχισε να εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα: SQL ERROR [ mysql4 ] Table './phpbb/phpbb_sessions' is marked as crashed and should be repaired [145] An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists. Δοκίμασα να κάνω repair από το phpMyAdmin αλλά στο συγκεκριμένο table εμφανίζει το μήνυμα "in use" και όταν κάνω repair γράφει "Table is already up to date" και δεν διορθώνει το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτό που περιγράφεται εδώ: http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=46&t=771695. Η απάντηση στο παραπάνω thread είναι προφανής, απλώς ήθελα πρώτα να έχω και τη γνώμη σας επί του θέματος.
astrolabos Ιανουάριος 16, 2009 #2 Ιανουάριος 16, 2009 ζήτα από τον διαχειριστή του διακομιστή που βρίσκεται ο δικτυακός σου τόπος, να σου σκοτώσει τη διεργασία της sql και να αυξήσει το χώρο στον φάκελο tmp έτσι ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
FLO Ιανουάριος 16, 2009 #3 Ιανουάριος 16, 2009 Αν έχεις ή μπορείς να εγκαταστήσεις το phpMyAdmin, μπες και διάλεξε το sessions table και κάνε repair με την εντολή use_frm( REPAIR TABLE tablename USE_FRM; )Πρίν προχωρήσεις σε αυτό το βήμα κάνε ένα backup όλη την database σου για λόγους ασφαλείας.
nickstamat Ιανουάριος 17, 2009 Author #4 Ιανουάριος 17, 2009 Αστρολάβε, δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, μιας και ο server είναι στο Αμέρικα και ο φίλος-διαχειριστής εξαφανισμένος από το msn... Θα δοκιμάσω αυτό που λέει ο FLO και θα επανέλθω.
nickstamat Ιανουάριος 17, 2009 Author #5 Ιανουάριος 17, 2009 FLO, τα σπας φίλε μου! Δούλεψε! Πίστευα ότι το φόρουμ πήγαινε για φούντο, μιας και δεν έβρισκα την απάντηση πουθενά στο νετ! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.