Nephiλiμ Ιανουάριος 18, 2009 #21 Ιανουάριος 18, 2009 μονο εμενα μου φανηκε "παραξενο" ,γιατι να κυκλοφορει ενας ΓΥΜΝΟΣ ΦΙΛΟΣ μεσα στο σπιτι? καλα και γω εχω να πω ιστοριες για σπιτια/νοικιασματα... αν θελετε ποσταρω εδω και τις εμπειριες ενος παιδιου ,φοιτητης στην Πατρα,που χει ανεβασει μερικα journals στο last.fm. απιστευτα πραγματικα.
Kostas007 Ιανουάριος 18, 2009 #22 Ιανουάριος 18, 2009 μονο εμενα μου φανηκε "παραξενο" ,γιατι να κυκλοφορει ενας ΓΥΜΝΟΣ ΦΙΛΟΣ μεσα στο σπιτι? καλα και γω εχω να πω ιστοριες για σπιτια/νοικιασματα... αν θελετε ποσταρω εδω και τις εμπειριες ενος παιδιου ,φοιτητης στην Πατρα,που χει ανεβασει μερικα journals στο last.fm. απιστευτα πραγματικα. εχμ.νομιζω οτι το ατομο που μας μιλαει για το προβλημα ειναι κοπελα αν δε κανω λαθος...
Nephiλiμ Ιανουάριος 18, 2009 #23 Ιανουάριος 18, 2009 γυναικα?στο λαμπ?WTF!αυτο και αν ειναι περιεργο!
Tsakonas Ιανουάριος 18, 2009 #24 Ιανουάριος 18, 2009 γυναικα?στο λαμπ?WTF!αυτο και αν ειναι περιεργο!ακομη ενα ανδροκρατουμενο οχυρο επεσε...σε λιγο θαχουμε και review συγκριτικο σερβιετες
jpavly Ιανουάριος 18, 2009 #27 Ιανουάριος 18, 2009 Έχουμε 5-6 μέλη γυναίκες, αλλά μήπως δεν είναι αυτό το θέμα μας;
mariaxh Ιανουάριος 18, 2009 Author #28 Ιανουάριος 18, 2009 καλα μιλαμε και γω και τι δεν ειχα δει οταν εψαχνα να νοικιασω σπιτι στην θεσ.νικη.... το κορυφαιο ηταν ενας που ειχε χωρισει ενα μεγαλο σπιτι σε δυο και το νοικιαζε ως ξεχωριστα.δλδ ειχε μια πορτα το σπιτι και μετα ενα χολ και μετα εβλεπες αλλες δυο πορτες που ηταν καθεμια απο σπιτια. :giveup:α μην ανησυχεις ετσι ακριβως ειναι και το δικο μου.ηταν 1 μαγαζι και το χωρισε στα τρια.1 μαγαζι και 2 γκαρσονιερες.don't worry:suicide2:
kallileo Ιανουάριος 19, 2009 #29 Ιανουάριος 19, 2009 Το συμβολαιο σπαει απο την πλευρα του νοικιαστη χωρις κανενα προβλημα εκτος αν εχει γινει καποια ειδικη συμφωνια.Οπως επισης αν ο ιδιοκτητης θελει να το ακινητο για ιδιοκατοικιση μπορει να σπασει το συμβολαιο αλλα πρεπει να δωσει ενα εξαμηνο στον νοικιαστη για να ευρεση νεας κατοικιας. Αυτα ξερω εγω...
dimos Ιανουάριος 19, 2009 #30 Ιανουάριος 19, 2009 θα πρέπει να διαβάσεις αναλυτικά το συμβόλαιο τι γραφεί για της ζημιές. Δυστυχώς στα τυποποιημένα λέει ότι το σπίτι ήταν σε καλή κατάσταση και της αρεσκείας σου άρα τυχόν ζημιές μπορεί να σε επιβαρύνουν.Για της επισκέψεις, θα πρέπει να είναι προγραμματισμένες. Απροειδοποίητη επίσκεψη θεωρείται παραβίαση οικογενειακού ασύλου.Η πιο τρελή εμπειρία που έχω μέχρι σήμερα ήταν σπιτονοικοκυρά που μου ζήτησε αύξηση ενοικίου γιατί λέει ότι είχα συμβόλαιο για ένα άτομο και έμεναν 2 (ερχόταν κάποια βράδια η κοπέλα μου) :suicide2:
mariaxh Ιανουάριος 19, 2009 Author #31 Ιανουάριος 19, 2009 καλα ειδικα οι γεροι ειναι για μπουνιες...εγω αν ξενοικιασω θα αποφυγω τους γερους τις χηρες και γενικα οποιον δεν εχει προσωπικη εμπειρια στο νοικι...ειναι ολοι gtp.
pontium Ιανουάριος 20, 2009 #32 Ιανουάριος 20, 2009 Έχω και γω πρόβλημα με το σπίτι που νοικιάζω.Αποφάσισα να φύγω,του είπα του γέρου και κείνος μου ζήτησε άλλο ένα ενοίκιο,ενώ έχω πληρώσει εγγύηση στην αρχή και απόσο ξέρω,μπορείς να μείνεις άλλον ένα μήνα βάση αυτού(όσος χρόνος μου χρειάζεται για να μετακομίσω).Το σπίτι που μένω ακόμα,έχει τρελά προβλήματα.Δεν υπάρχει μόνωση με αποτέλεσμα να είμαι φουλ στην υγρασία και να "ξερνάει" το ταβάνι.Όλα τα ντουλάπια-συρτάρια που είναι εντοιχισμένα έχουν διαλυθεί(και όχι απο βανδαλισμό,έλεος).Οι μπαλκονοπορτες είναι ιδιοκατασκευή και τώρα δεν ανοίγουν πια.Μέχρι και το τζάμι έπεσε ένα βράδυ επειδή έφυγε το λάστιχο απο τον αέρα.Επίσης τα πλακάκια έχουν ξεκολήσει και έχουν σπάσει γιατί υπάρχει ένα κενό απο την κόλλα κάπου στους 10 πόντους και απο κάτω αφρολεξ.Και όλα αυτά σε σπίτι που μπήκα εγώ πρώτος.Απο κάτω μένει αυτός,ενώ δεν είναι ενιαία κατασκευή.Το κάτω σπίτι είναι του 60'Παρόλα αυτά και μετά απο πολλές ειδοποιήσεις,δεν έκανε τίποτα,και μάλιστα μου ζήτησε και αύξηση.Μου έδωσε μάλιστα απο τότε που του ανακοίνωσα ότι θα φύγω χρονικό όριο μιας βδομάδας για να μετακομίσω αλλιώς θα μου κάνει έξωση,ενώ δεν έχει μπει καν ο μήνας της εγγύησης.Θα ήθελα την σχετική νομοθεσία με υποχρεώσεις και αρμοδιότητες ιδιοκτήτη-ενοικιαστή ώστε να μπορώ να του την τρίψω στα μούτρα επειδή η κατάσταση έχει ξεφύγει
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.