Jump to content

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ...

mariaxh

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΝΟΙΚΙΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ.ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ.Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΙΑ ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ.ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΤΛ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ.Ο ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΟΠΛΗΞΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ.ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΦΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.Η ΙΔΙΑ ΓΡΙΝΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΟΙ ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ

:blink::blink::blink::blink:

εγω παντως οσες κλεμμενες μπαλκονοπορτες ξερω δεν κλεινουν καν.

Πως μπαίνει μέσα χωρίς να χτυπήσει; Είναι παράνομο αυτό που κάνει.

α) Βαση Νομου Αρειου Παγου, συμβολαιο 2 χρονων ΔΕΝ υπαρχει. Το λιγοτερο 3, το περισσοτερο οσο παει

β) Αν στο συμβολαιο ΔΕΝ γραφει για προβληματα στο σπιτι, απειλησε την οτι θα φερεις να ελεγξουν το σπιτι/πολυκατοικια απο το κρατος. Λογικα θα πιασει.

γ) Αλλαξε κλειδαρια. Απο την στιγμη που ενοικιαζεις τον χωρο, γινεται τυπικα δικος σου χωρος και αν μπαινει ετσι μεσα, την καταγγελεις για παραβιαση σπιτιου του σου !

Τι μπαiνει μεσα, τι ειναι αυτα που κανει...Εννοειται οτι μπορεις να την καταγγειλεις, προσπαθωντας πρωτα να την κανεις να καταλαβει τι κανει..

Το συμβολαιο σου εχει καποια ρητρα?, δηλαδη αν εσυ πρεπει να φυγεις για ανωτερω βια, να πας εξωτερικο πχ. θα πρεπει ντε και καλα να εισαι εκει....δεν νομιζω. Καποιους μηνες ρητρα γνωριζω οτι πληρωνεις στις επαγγελματικες στεγες. Σε κανονικη κατοικια, χανεις την εγγυηση σου.

Το συμβολαιο τι λεει?

Μιας και ανοιξε ο φιλος θεμα ας το συνεχισω και εγω....

πριν 3 μερες ο νοικαρης, μου ειπε οτι θα ερθει να μεινει μονιμα στην Αθηνα (σε 15μερες) και χρειαζεται το διαμερισμα στο οποιο μενω εγω και η αρραβωνιαστικια μου!!!!

το συμβολαιο που εχουμε κανει ειναι 2 χρονων και μενει 1 χρονος για να ολοκληρωθει(αρχες του 2010)...

εχει το δικαιωμα να με διωξει για ιδιοκατοικηση?

δικηγορος μου ειπε οτι δεν μπορει και να μην ανησυχω καθολου...

αν αποφασισω να φυγω εχω το δικαιωμα να του ζητησω να μου πληρωσει τα ενοικια για το επομενο σπ. που θα νοικιασω (εφοσον εκεινος θελει να φυγω)

ακομα και εξωση να κανει, η εκδικαση θα γινει μετα απο 1 χρονο, οπου και θα εχει ληξει το συμβολαιο μου....

εχει περασει καποιος κατι παρομοιο??

εχω ξενερωσει πολυ ασχημα και εγω και η γυναικα μου...πανω που πηγα να ηρεμησω ρε γαμωτο...:(:(:(

και γω απο οσο ξερω δεν μπορει να σε βγαλει. αφου σου το ειπε και δικηγορος ετσι θα ειναι.

λογικα μπορει να σε διωξει για ιδιοκατοικηση μονο αφου εχει ληξει το συμβολαιο...

15 μερες δεν ειναι ικανο χρονικο διαστημα να βρεις καινουριο σπιτι και να μετακομισεις.

στο συμβολαιο πανω,( αν ειναι απο τα απλα αυτα που πουλανε και στα περιπτερα,) αν θυμαμαι καλα καπου γραφει το χρονικο διαστημα που πρεπει να σε ειδοποιησει νωριτερα...

1.Αν θελεις να φυγεις νωριτερα απ'οτι γραφει το συμβολαιο,να σπασεις δηλαδη το συμβολαιο,χανεις την εγγυηση που εδωσες με την υπογραφη του συμβολαιου(συνηθως 1 ή 2 ενοικια)

2.Λογικα θα το γραφει και στο συμβολαιο αν το διαβασεις,μετα την υπογραφη το ακινητο θεωρειται δικη σου ιδιοκτησια και δεν εχει καμμια δουλεια να μπει μεσα ο ιδιοκτητης(με ή χωρις προειδοποιηση)

3.Το συμβολαιο μου που εληξε προ ημερων, ηταν για 2 χρονια και ειναι θεωρημενο κανονικα απο την αρμοδια ΔΟΥ με σφραγιδες και βουλοκερια

4.Κλεμμενες μπαλκονοπορτες ??? WTF??

Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας ...Νικο Τσιαμτσικα???

κλεμμενες μηπως εννοει παραβιασμενες?γιατι δεν βγαζει νοημα αλλιως.!

λετε να πηγε η γρια σε αλλο σπιτ και να τις πηρε?:rofl:

Υποψιν αν θες να σπασεις το συμβολαιο, χωρις να το θελει η γρια, θα πρεπει να πληρωσεις τα υπολοιπα νοικια. Για 3 χρονια κ οχι 2...!

Υποψιν αν θες να σπασεις το συμβολαιο, χωρις να το θελει η γρια, θα πρεπει να πληρωσεις τα υπολοιπα νοικια. Για 3 χρονια κ οχι 2...!

οχι απαραιτητα ;) ->επικαλειται δηλαδη μη καταλληλη για την συμφωνημενη χρηση κατασταση του μισθιου κλπ κλπ μπλα μπλα.

ευχαριστω για τις συμβουλες.οι μπαλκονοπορτες ειναι κλεμμενες γιατι αυτος που εφτιαξε τις κασες παρατησε τη δουλεια στη μεση(γιατι αραγε?μηπως η καλη μου σπιτονοικοκυρα δεν υποφερεται?????)και αυτος που συνεχισε αντι να παρει καινουργιες εφερε απο καποιο αλλο σπιτιιι!!!!!!!!!!χθες μου υποσχεθηκε οτι θα τα διορθωσει ολα.α και οταν τις ειπα οτι δεν γινεται να μπαινει μεσα χωρις να χτυπαει γιατι μπορει ο φιλος μου μπορει να ηταν γυμνος ειπε το εξης:"ΣΙΓΑ,ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΥΜΝΟΣ?ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!"

αν ειναι δυνατον δηλαδη ακου δεν γινεται!!!

Διαβάζοντας το thread νομίζω οτι θα είμαι άλλος άνθρωπος στο επόμενο ραντεβού για να βρώ σπίτι... δεν υπάρχουν αυτά που διαβάζω :eek:

καλα μιλαμε και γω και τι δεν ειχα δει οταν εψαχνα να νοικιασω σπιτι στην θεσ.νικη.... το κορυφαιο ηταν ενας που ειχε χωρισει ενα μεγαλο σπιτι σε δυο και το νοικιαζε ως ξεχωριστα.

δλδ ειχε μια πορτα το σπιτι και μετα ενα χολ και μετα εβλεπες αλλες δυο πορτες που ηταν καθεμια απο σπιτια. :giveup:

ευχαριστω για τις συμβουλες.οι μπαλκονοπορτες ειναι κλεμμενες γιατι αυτος που εφτιαξε τις κασες παρατησε τη δουλεια στη μεση(γιατι αραγε?μηπως η καλη μου σπιτονοικοκυρα δεν υποφερεται?????)και αυτος που συνεχισε αντι να παρει καινουργιες εφερε απο καποιο αλλο σπιτιιι!!!!!!!!!!χθες μου υποσχεθηκε οτι θα τα διορθωσει ολα.α και οταν τις ειπα οτι δεν γινεται να μπαινει μεσα χωρις να χτυπαει γιατι μπορει ο φιλος μου μπορει να ηταν γυμνος ειπε το εξης:"ΣΙΓΑ,ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΥΜΝΟΣ?ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!"

αν ειναι δυνατον δηλαδη ακου δεν γινεται!!!

απαλευτες καταστασεις

μηπως να πεις στον φιλο σου να ειναι γυμνος και να κραταει ενα ροπαλο και να την περιμενει?:haha:

παντως μη σας φαινεται περιεργο που υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι

εγω σπουδαζα χανια και εμενα σε εναν υπεραπατεωνα που μου χρεωνε το ρευμα 5πλασιο και δε με αφηνε και να παρκαρω και μπροστα απο το σπιτι!

Πες στο φίλο σου να κυκλοφορεί γυμνός! Εγγυημένα αποτελέσματα!

εγγυημένα; σκέφτηκες το ενδεχόμενο να αρέσει το θέαμα στη γρια και να μπαινοβγαίνει στο σπίτι πιο συχνά? :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.