auber002b Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2009 καλησπέρα , έχω το παραπάνω sony vaio , το οποίο έχει την vga nVidia 8400M GTκαι ενώ λέει χαρακτηροστικά "Συνολική διαθέσιμη μνήμη γραφικών 895 MB και μνήμη αποκλειστικής χρήσης 128 MB"στα vista την βλέπει σαν 64mb μόνο!υπάρχει κάποιος τρόπος να ανεβάσω την μνήμη ? και αν όχι παραπάνω έστω στα 128mb που λέει ?ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 16, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2009 μπες στο bios και όρισέ τη ποσότητα της μνήμης χειροκίνητα.αν δεν λειτουργήσει πιθανόν να χρειαστείς αναβάθμιση bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auber002b Ιανουάριος 16, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2009 μπες στο bios και όρισέ τη ποσότητα της μνήμης χειροκίνητα.αν δεν λειτουργήσει πιθανόν να χρειαστείς αναβάθμιση bios.από το bios δεν έχει επιλογή ,θα δω αν έχει βγει πιο καινούργιο bios , αν και αυτό θα έπρεπε να λειτουργεί με οποιοδήποτε ver bios .και αυτό για να ορίσω τα 128mb , σωστά ? για να το ανεβάσω περισσότερο ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 16, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2009 ναι.υπάρχουν κι άλλοι φορητοί που χρειάστηκαν αναβάθμιση bios ωστέ να δει το λειτουργικό σωστά τη μνήμη της κάρτας γραφικών.το πιο πρόχειρο παράδειγμα που μου έρχεται είναι το Toshiba M100 με την έκδοση bios v2.2 που είχε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με σένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auber002b Ιανουάριος 16, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2009 ναι.υπάρχουν κι άλλοι φορητοί που χρειάστηκαν αναβάθμιση bios ωστέ να δει το λειτουργικό σωστά τη μνήμη της κάρτας γραφικών.το πιο πρόχειρο παράδειγμα που μου έρχεται είναι το Toshiba M100 με την έκδοση bios v2.2 που είχε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με σένα.ok, θα το κάνω και ξαναμιλάμεtnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.