Jump to content

Με τι προγραμμα να το ανοιξω?

Hydra

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια μολις κατεβασα απο uTorrent ενα DVD 7gb και διαπιστωσα οτι ειναι σε μια μορφη αρχειων που πρωτη φορα βλεπω,με ποιο προγραμμα να το ανοιξω?Μηπως πρεπει να κανω image η να το καψω σε καποιο δισκακι??¨Ειναι τυπου

MDF

Οριστε και μια φωτο με τις πληροφοριες του αρχειου

ineteiq0i1xms2r3d71g.jpg

Eλπιζω ειμαι στο σωστο section...:wassat:

+1 αλλα πως αλλιως μπορεις να κανεις 200 post σε 1,5 μηνα??:getlost:

Αφήστε πέρα τις κακίες και όταν ξέρετε λύστε τις απορίες των άλλων :angry:

συγγνωμη ρε παιδια που δεν τα ξερω ολα,εγω ηξερα οτι γραφουν .iso τετοιου ειδους αρχειων,τελοσπαντων σας ευχαριστω πολυ :T:

Ρε παιδιά δεν υπάρχει λόγος να τσακώνεστε , δεν αξίζει.Νομίζω οτι για να κριθείς σωστός πρέπει να είσαι και όχι να το παίζεις..

Όσο αναφορά για τα αρχεία .mdf φίλη Hydra κατέβασε το Demon Tools απο Google , εγκατέστησε το στο σύστημα σου και μετά πάτα δεξί κλίκ κάτω δεξιά (Taskbar) στο εικονίδιο που θα σου εμφανίσει , αναζήτησε τον φάκελο DVD που κατέβασες και μάρκαρε το Image για να τρέξει..Εάν θέλεις περισσότερη λεπτομέρεια και τα βήματα ...Just ask..!!!!

Ρε παιδιά δεν υπάρχει λόγος να τσακώνεστε , δεν αξίζει.Νομίζω οτι για να κριθείς σωστός πρέπει να είσαι και όχι να το παίζεις..

Όσο αναφορά για τα αρχεία .mdf φίλη Hydra κατέβασε το Demon Tools απο Google , εγκατέστησε το στο σύστημα σου και μετά πάτα δεξί κλίκ κάτω δεξιά (Taskbar) στο εικονίδιο που θα σου εμφανίσει , αναζήτησε τον φάκελο DVD που κατέβασες και μάρκαρε το Image για να τρέξει..Εάν θέλεις περισσότερη λεπτομέρεια και τα βήματα ...Just ask..!!!!

ναι σε ευχαριστω πολυ φιλε μου,το ηξερα το κολπο με το daemon αλλα επρεπε να επιλεξα καπου που λεει all files thx παντως :jump1:

Αφήστε πέρα τις κακίες και όταν ξέρετε λύστε τις απορίες των άλλων :angry:

Γιαννακη, τους κανονες τους εχεις διαβασει?

A ναι ok δεν το είχα καταλάβει

απλά εμενα δεν μάρεσε ο τρόπος...

όπως:Ο γούγλης δωρεάν είναι......

:+1 αλλα πως αλλιως μπορεις να κανεις 200 post σε 1,5 μηνα??

για αυτό και μόνο ;) τεσπα !!

A ναι ok δεν το είχα καταλάβει

απλά εμενα δεν μάρεσε ο τρόπος...

όπως:Ο γούγλης δωρεάν είναι......

:+1 αλλα πως αλλιως μπορεις να κανεις 200 post σε 1,5 μηνα??

για αυτό και μόνο ;) τεσπα !!

Χεχε δεν πειραζει ισως και να εχουν δικιο...:happy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.