deninho Φεβρουάριος 2, 2009 #141 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 wm συγχρονισμός επαφών και ημερολογίων, χωρίς outlook, αλλά με τα windows calendar & contacts, ή τέλος πάντων με κάτι άλλο δωρεάν, παίζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Φεβρουάριος 2, 2009 #142 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Αν θελετε ενα pda=phone οικονομικο και χωρις δεσμευση συμβολαιου για να ριξετε τη τιμη , με gps επιπλεον δειτε και αυταhttp://www.expansys.com/p.aspx?i=161302http://www.expansys.com/p.aspx?i=162902Με λιγοτερο απο 250 ευροπουλα ειναι ελλαδα και με πληκτρολογιο ( αυτο ειναι και αρνητικο αφου τα χοντραινει και ισως να μη το χρειαζεστε) . Ενταξ...λιγη μνημη κτλ τα γνωστα...απλα ως εναλλακτικη φτηνη επιλογη και με windows mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 2, 2009 #143 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 wm συγχρονισμός επαφών και ημερολογίων, χωρίς outlook, αλλά με τα windows calendar & contacts, ή τέλος πάντων με κάτι άλλο δωρεάν, παίζει;δεν έχω ιδέα.Αν και νομίζω ότι παίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Φεβρουάριος 3, 2009 #144 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 Παιδια αυτο που με ενδιαφερει ειναι, οτι εχω στον υπολογιστη μου σε επιπεδο outlook να το εχω και στο κινητο μου. Αυτο εμπεριεχει to do, reminders, calendar, contacts, συν push mail. Μια ερωτηση ως προς το τελευταιο, χρειαζεται να εχω ανοιχτο συνεχεια το gprs για να μου ερχονται τα mail? H μπορει να ειναι σαν υπηρεσια απτον telco? To blackberry τι εχει ως ιδιοτητα που το κανει ξεχωριστο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 3, 2009 #145 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 Μόλις επέστρεψα από δοκιμή του 5800. Νταξ, είναι κινητό.Όχι pda-κινητό, κινητό καθαρά. Το βρήκα πιο finger friendly από το Omnia, πολύ καλό σαν σύνολο. Για κάποιον που θέλει φθηνό κινητό Touch είναι καλό Win! Στα + του: Γράφει Ελληνικά με όλα τα keyboards που έχει. Είναι αρκετά σβέλτο και το Symbian είναι σε καλύτερο επίπεδο. Στα - του: Κάπως "οικονομικά" τα πλαστικά του. Το Symbian Σε γενικές γραμμές το βρήκα πάρα πολύ καλό, το μόνο που με χάλασε στην ουσία, ήταν το Symbian.. Αλλά full κινητό-software, wifi, gps, touch screen κλπ κλπ κλπ με 340 ευρώ; Πολύ καλά. +++ χαίρομε που είμαι ιδιοκτήτης του Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Φεβρουάριος 4, 2009 #146 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2009 για το x600 της eten τι λετε αξιζει?με χαλαει η ram...64rom τι ακριβως ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 4, 2009 #147 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2009 rom=χωρος εγκατάστασης λειτουργικού (αν δεν κανω λάθος...) Πιο πολυ σε ram να κοιτάς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Φεβρουάριος 4, 2009 #148 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2009 το χ600 εχει 64ram.βασικα γενικα αξιζει το κινιτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 4, 2009 #149 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2009 Εγω θα ελεγα να κοιταξεις κατι με μεγαλητερη ρομ. Πιστευω οτι ειναι καλυτερα γιατι θα εχεις μια σχετικη ανεση... παρόλα αυτα δεν μπορω να εκφράσω αποψη γιατι δεν ειχα ποτε μου pda και δεν ξέρω κατα ποσο βοηθαει η ραμ(και αν ειχα θα ειχε 192 mb rom ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Φεβρουάριος 7, 2009 #150 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2009 το χ600 μεταχειρισμενο 80€τι λετε αξιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 7, 2009 #151 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2009 Για 80 ευρω ναι... Τι αλλο μπορεις να παρεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Φεβρουάριος 7, 2009 #152 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2009 βασικα μεχρι 140€ δινω..οποτε μαλλον μεταχειρισμενα...βασικα αμα βρω να το πουλησω αυτο μπορει και κτ παραπανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Φεβρουάριος 7, 2009 #153 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2009 Παιδια απαντηστε μου για το push mail, χρεαιζεται να εχω ανοιχτη μια συνδεση η ανοιγει αυτοματα απτον παροχο- εχω vodafone- οταν ερχται ενα μαιλ?Για το blackberry, ποιο ειναι το πλεονεκτημα του εναντι των αλλων, μου αρεσει το qwertyκαι το βλεπω αρκετα στιβαρο σαν τηλεφωνο, αν και λιγο ογκωδες..Αξιζει?Ειδα και το diamond εχτες, πολυ καλο αλλα δεν γνωριζω αν ειναι ευαισθητο και σχετικα μικρο για την χρηση του..σχολια απτους γνωστες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totti1416003288 Φεβρουάριος 7, 2009 #154 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2009 Πάρε το HTC Touch Diamond ή το HTC Touch 3G (ολόιδιο με το Diamond εκτός από το ότι δεν έχει ραδιόφωνο, G-sensor και έχει οθόνη χαμηλότερης ανάλυσης) αλλά παίρνει κάρτες μνήμης ενώ το diamond έχει 4Gb εσωτερική... Γενικά όποιο και να πάρεις από τα δύο θα ενθουσιαστείς ιδιαίτερα με το πόσο παραμετροποιήσημα είναι... Εγώ έχω το Diamond εδώ και 7 μήνες και είμαι υπερ-ευχαριστημένος (λίγο καλύτερη μπαταρία θα ήθελα). Να ξέρεις μόνο ότι στη μετάβαση σε touch-κινητό θα χρειαστείς λίγη υπομονή μέχρι να το συνηθίσεις. http://www.xda-developers.com/Ότι χρειαστείς στο πιο πάνω site για κινητά HTC, τεράστια κοινότητα με πολλές εφαρμογές και λύσεις σε προβλήματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 7, 2009 #155 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2009 Παιδια απαντηστε μου για το push mail, χρεαιζεται να εχω ανοιχτη μια συνδεση η ανοιγει αυτοματα απτον παροχο- εχω vodafone- οταν ερχται ενα μαιλ? Δες print screen fotos απο ta settings iphone 3g Ελπιζω να βοηθησα Οι 2 τελευταίες απο το manual Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Φεβρουάριος 8, 2009 #156 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Πολυ κατατοπιστικος, ανοιγει δηλαδη την συνδεση καθε οποτε και συνδεετε, καταλαβα σωστα?Αποτι βλεπω μαλλον παω προς diamond μερια, στο ebay τα βρισκεις ±200 λιρες, νομιζω πολυ καλη τιμη για τετοιο κινητο....αρκει να μην ειναι μετα απο λιγο πιο αργο και απτο replay.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 8, 2009 #157 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Μόλις τσίμπησα ένα Diamond μτχ από Ace Hellas και είναι zuper!Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, έκοψα αμέσως τα GPRS της Wind για να μην έχω χρεώσεις από δω κι από κει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 8, 2009 #158 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Μόλις τσίμπησα ένα Diamond μτχ από Ace Hellas και είναι zuper!Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, έκοψα αμέσως τα GPRS της Wind για να μην έχω χρεώσεις από δω κι από κει.Καλοριζικο!!!:dance3: Μηπως θα μπορουσες να μας δωσεις ενα λινκ απο το μαγαζι? ποσο σου κοστισε και ποσο μεταχειρισμενο ειναι? ...και παλι καλοριζικο!!:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 8, 2009 #159 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2009 Από Emarket είναι από άλλο χρήστη. Σε πολύ καλή κατάσταση είναι, 330 πήγε. Θενξ Είναι 80 παραπάνω από ότι να το έφερνα από Ebay.co.uk αλλά είχα πρόβλημα, το ψάχνω μέρες τώρα και δεν στέλνουν εύκολα Ελλάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Φεβρουάριος 11, 2009 #160 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 παιδια εγω πηρα το glofiish x600 75ευρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.