Jump to content

Μπερδεμένος για αγορά κινητού!

ilion10

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply
Δεν εμπιστεύομαι τα Eten όμως :/

εχεισ ακουσει τπτ?

Είχα βρει ένα Glofish και έκανε τόσα bugs που δεν θέλω να τα ξαναδώ μπροστά μου!

Το κράτησα 3 μέρες, το γνωστό θέμα με την οθόνη που έχανε το calibration.

εχεισ ακουσει τπτ?

Άσχετος απλά, βλέπει και το δικό μου και ζηλεύει...

Ναι! Καλή πατάτα κι η δικιά σου!

Δεν μου αρέσει πολύ η λογική του και το μη-μ'αγγίξεις-θα-σπάσω. Επίσης, από Mac soft δεν τα πάω καλά και κάτι μου ξυνίζει γενικότερα στην ιδέα του iPhone. Επίσης θα πάρω σκέτη συσκευή και όπως είπα, HTC Diamond used, άρα θα πρέπει να βρω και iPhone μετά :p Νέο συμβόλαιο κλπ μακριά

:rolleyes:

Το diamond είναι πολύ καλό κινητάκι (το έχω...). Είναι το πολύ μικρό για την κατηγορία του, πράγμα που μάλλον μετράει γιατί συνήθως είναι γκουμούτσες τα περισσότερα, έχει όμως μικρή μπαταρία. Εμένα με βγάζει 2 μέρες, σε άλλους όμως όχι. Κάτι λένε πως το τελευταίο firmware ανεβάζει πολύ την διάρκεια της μπαταρίας... Αν του βάλεις και πειραγμένο λογισμικό, μπορείς εύκολα να το φέρεις στα μέτρα σου...

Το Νοκια καλούλι φαίνεται... αλλά είναι symbian ρε παιδιά... Τι συγκρίνουμε τώρα.

Το iphone είναι στάνταρ το πιο καλό σε απόκριση και σε ευχρηστία. Ως εκεί όμως.

Το iphone είναι στάνταρ το πιο καλό σε απόκριση και σε ευχρηστία. Ως εκεί όμως.

:T:

Να ρωτήσω,ισχύει το ότι άμα κάνεις φορματ το pc και πάς να ξανα συγχρονίσεις με το itunes πρέπει να κάνει format στο κινητό?(και ότι δεν μπορεί να συγχρονίσει σε άλλα pc έτσι?)

:T:

Να ρωτήσω,ισχύει το ότι άμα κάνεις φορματ το pc και πάς να ξανα συγχρονίσεις με το itunes πρέπει να κάνει format στο κινητό?(και ότι δεν μπορεί να συγχρονίσει σε άλλα pc έτσι?)

Θα σε ρωτήσει το iTunes αν θες να κάνεις Merge τις επαφές σου στο PC που το συνδέεις ή να συγχρονίσει εκ νέου (δλδ να σβήσει τα παντα).

Μόλις επέστρεψα από δοκιμή του 5800. Νταξ, είναι κινητό.

Όχι pda-κινητό, κινητό καθαρά. Το βρήκα πιο finger friendly από το Omnia, πολύ καλό σαν σύνολο. Για κάποιον που θέλει φθηνό κινητό Touch είναι καλό Win!

Στα + του:

Γράφει Ελληνικά με όλα τα keyboards που έχει.

Είναι αρκετά σβέλτο και το Symbian είναι σε καλύτερο επίπεδο.

Στα - του:

Κάπως "οικονομικά" τα πλαστικά του.

Το Symbian :p

Σε γενικές γραμμές το βρήκα πάρα πολύ καλό, το μόνο που με χάλασε στην ουσία, ήταν το Symbian..

Αλλά full κινητό-software, wifi, gps, touch screen κλπ κλπ κλπ με 340 ευρώ; Πολύ καλά.

παιδια χρειαζομαι τη βοηθεια σας...εχει ενασ φιλοσ μου το '' LG KP500 Cookie '' και προσπαθησε να βαλει κατι video alla tipota.τι αρχεια βιντεο διαβαζει?

Mpeg4 and 3GPS landscape video playback at up to 24fps plus MP3, WMA and AAC audio formats

Παιδια μια ερωτηση μιας και εγω ειμαι σε αναζητηση κινητου και το σπορ εχω να το πιασω καιρο. Θελω ενα γρηγορο κινητο στο οποιο ευχρηστα να του βαζω σημειωσεις και να ειναι απολυτα συγχρονισμενο με outlook, mail on the go και να εχει καλο rss reader. Προς τι πλατφορμα ταιριαζει το προφιλ? Αποτι καταλαβαινω προς windows παω ή και το apple μπορει να κανει την δουλεια αυτη? To blackburry storm τι σας λεει?

Έλα αύριο από Web+ να δω και το δικό σου, το άλλο το επέστρεψα σήμερα :)

fail

Τώρα το είδα.

θα περάσω κάποια στιγμή στο π/σ/κ

Παιδια μια ερωτηση μιας και εγω ειμαι σε αναζητηση κινητου και το σπορ εχω να το πιασω καιρο. Θελω ενα γρηγορο κινητο στο οποιο ευχρηστα να του βαζω σημειωσεις και να ειναι απολυτα συγχρονισμενο με outlook, mail on the go και να εχει καλο rss reader. Προς τι πλατφορμα ταιριαζει το προφιλ? Αποτι καταλαβαινω προς windows παω ή και το apple μπορει να κανει την δουλεια αυτη? To blackburry storm τι σας λεει?

Τα wm τα κάνουν αυτά που ζητάς , όπως και είναι προφανές λόγο ms.

Για τα άλλα δυστυχώς δεν ξέρω.

Το iphone με outlook πάντως δεν παει.

Μια χαρά πάει. Συγχρονίζει επαφές άψογα αν τικάρεις την αντίστοιχή επιλογή για συγχρονισμό από το iTunes.

έχει φουλ συγχρονισμό με outlook εκτός από τις επαφές?

Γιατί μάλλον ο fotme δεν θέλει μόνο επαφές

έχει φουλ συγχρονισμό με outlook εκτός από τις επαφές?

Γιατί μάλλον ο fotme δεν θέλει μόνο επαφές

Όταν λες φουλ;

Calandar και Contacts πάντως ναι ( τώρα δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο να συγχρονίζει)

0,,i=191554&sz=1,00.jpg

Και το λινκy για οδηγό: http://www.smartdevicecentral.com/article/sync+your+iphone+3g+with+vista+and+outlook/231550_1.aspx

Όταν λες φουλ;

Calandar και Contacts πάντως ναι ( τώρα δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο να συγχρονίζει)

0,,i=191554&sz=1,00.jpg

Και το λινκy για οδηγό: http://www.smartdevicecentral.com/article/sync+your+iphone+3g+with+vista+and+outlook/231550_1.aspx

ίσως το κυριότερο του outlook?

mail.

Φαντάζομαι πως τον fotme τον ενδιαφέρει και αυτό για να αναφέρεται σε πλήρες συγχρονισμό(ίσως και to do)

Τα wm προσφέρουν και συγχρονισμό με το onenote(όπου ανάθεμα και να το χρησιμοποιούν 10ατομα στον κοσμο :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.