Jump to content

Βοήθεια για εύρεση ψύκτρας CPU(λογω χωρητικοτητας)

ippokampos

Recommended Posts

Χαιρετε κι απο μενα...

Θέλω εδώ και καιρό να αλλάξω ψύκτρα στον επεξεργαστή...Η εργστασιακή ειναι χάλια πια και θορυβώδης...η

μητρική μου ειναι η εξής : placas-base-intel-placa-p4-asus-p5gd1-pro-s-775-1g.jpg

ASUS-P5GD1-PRO

Το θέμα είναι οτι δεν έχω βρει καμία να χωράει ... Ακόμη και μία που έχω κοιτάξει με 8 αρη ανεμιστήρα όπως αυτή που έχω εμποδίζεται η βάση της από τα πυκνωτάκια που είναι εκεί γύρω ... Ίσως μπορείτε να με βοηθήσετε γιατι εκτος απο τον θόρυβο η θερμοκρασία του επεξεργαστή αυξάνεται δραματικά ακόμα και όταν βλέπω ένα βιντεάκι στο youtube....Ευχαριστώ

Άπειρες χωράνε, δε θα σε ενοχλούν οι πυκνωτές εκεί που είναι. Σ'αυτήν εγώ είχα ένα thermaltake tower. Κοίτα πχ πώς έιναι η true να καταλάβεις γιατί δεν έχεις πρόβλημα:

true_black_775inst4.jpg

Φαντασου οτι το τροφοδοτικο είναι 2 cm πιο πανω δεξια ετσι οπως βλεπεις τo μερος που μπαινει η ψυκτρα ...Ξεχασα να πω οτι ο CPU ειναι ενας pentium 4 στα 3.2 S775 και το κουτι σε mm έχει διαστασεις (480 x 410 x 210)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.