ippokampos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2009 Χαιρετε κι απο μενα... Θέλω εδώ και καιρό να αλλάξω ψύκτρα στον επεξεργαστή...Η εργστασιακή ειναι χάλια πια και θορυβώδης...η μητρική μου ειναι η εξής : ASUS-P5GD1-PRO Το θέμα είναι οτι δεν έχω βρει καμία να χωράει ... Ακόμη και μία που έχω κοιτάξει με 8 αρη ανεμιστήρα όπως αυτή που έχω εμποδίζεται η βάση της από τα πυκνωτάκια που είναι εκεί γύρω ... Ίσως μπορείτε να με βοηθήσετε γιατι εκτος απο τον θόρυβο η θερμοκρασία του επεξεργαστή αυξάνεται δραματικά ακόμα και όταν βλέπω ένα βιντεάκι στο youtube....Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Ιανουάριος 16, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2009 Άπειρες χωράνε, δε θα σε ενοχλούν οι πυκνωτές εκεί που είναι. Σ'αυτήν εγώ είχα ένα thermaltake tower. Κοίτα πχ πώς έιναι η true να καταλάβεις γιατί δεν έχεις πρόβλημα: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ippokampos Ιανουάριος 16, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2009 Φαντασου οτι το τροφοδοτικο είναι 2 cm πιο πανω δεξια ετσι οπως βλεπεις τo μερος που μπαινει η ψυκτρα ...Ξεχασα να πω οτι ο CPU ειναι ενας pentium 4 στα 3.2 S775 και το κουτι σε mm έχει διαστασεις (480 x 410 x 210) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.