AVAT Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2009 Το βαψω μπλε και το πεταξω στο Αιγαιο.Καλημερα παιδια, ειμαι λιγο καινουργιος στα λημερια και η αληθεια ειναι πως εχω απογοητευτει με το PC μου.ΚΟΥΤΙ ThermalTake ARMOR Knight, Τροφοδοτικο Tagan 800W, M/B GiGabyte EP45-DS4,CPU Core 2 Quad Q6600 2.4G GHz, HDD 2x500 GB WD, 3x1 GB Kingston, Graph.Card GAINWARD Bliss 9800 GT, SoundCard ASUS Xonar D2X και πληρες συστημα υδροψυξης.Στο δια ταυτα, εχω εξαντλησει καθε πιθανη μου υποψια για το τι μπορει να φταιει...Το pc κολλαει χωρις μια σταθερη συχνοτητα, μπορει να κολλησει στο start up screen, μπορει να κολλησει μετα απο 5 ωρες διαρκους λειτουργιας...+το οτι που και που πεταει ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ "IRQL less or not equa" δυστυχως εχω καταληξει πως φταει η μητρικη με καθε επιφυλαξη βεβαια, γιατι δοκιμασα ολα τα κομματια ενα-ενα σε αλλο pc και λειτουργουσαν.Στην δεδομενη στιγμη τρεχω Diagnostic Tests μπας και βγαλω καμια ακρη.Please assemble.Tnx:suicide2:
felix Ιανουάριος 15, 2009 #2 Ιανουάριος 15, 2009 Μερικές ερωτήσεις ως προς το τί έχεις κάνει μέχρι τώρα :1) Τα έβγαλες όλα ένα προς ένα και έκανες reseat ένα προς ένα από τα βασικά ? Χωρίς την Xonar δοκίμασες ? )2) Fresh Install είναι ? Αν όχι ήταν φορτωμένη εγκατάσταση ?3) Θα σου ήταν εύκολο να αναφέρεις εκδόσεις drivers ?4) Τί diagnostics τρέχεις ?
alphaX Ιανουάριος 15, 2009 #4 Ιανουάριος 15, 2009 Εγω θα ξεκιναγα απο εδωhttp://www.memtest.org/1 ωριτσα loops to test 5
AVAT Ιανουάριος 15, 2009 Author #5 Ιανουάριος 15, 2009 :hang3:Παιδια ΤΝΧ για την ανταποκριση, αλλα μιας και ειχα μια μικρη αποχη απο τα τεχνολογικα παμε σιγα-σιγα.1) Ενα προς ενα τα βασικα ναι, χωρις ΧΟΝΑΡ ναι, μονο Graph.Crd, 1 HDD, 1 RAM, στην δεδομενη περιπτωση κρατησε περιπου 5 ωρες λειτουργιας μολις εβαλα το MS Flight Sim. και απογειωθηκα μετα απο 3 δευτερα γειωθηκα! 2) Ξεκινησα με ενα CPU Burn-in το οποιο απ οτι καταλαβα θα κανει κανενα 24ωρο3) Αν εννοεις OS ναι Win XP home edition SP34) Τους DRIVERs ειναι λιγο δυσκολο γιατι δουλευω απο αλλο PC της Μ/Β παντως ειναι οι εργοστασιακοι χωρις κανενα update5) τρεχω το UltimateBootCD.Ι need guiDANCE
LevelOne Ιανουάριος 15, 2009 #6 Ιανουάριος 15, 2009 IRQL NOT LESS OR EQUAL ειναι κατα 90% απο μνήμες. α.) Τσέκαρε οτι δουλεύουν σωστάβ.) Κατέβασε λιγο τη συχνότητα τους ή,γ.) Ασε την συχνότητα που έχεις αλλα τσιμπα λίγο το ρευματάκι τουςδ.) Ολα αυτά με το Memtest86+
jml Ιανουάριος 16, 2009 #7 Ιανουάριος 16, 2009 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ...ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΥ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.