Dorian Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2009 Έχει κανείς συνδέσει ΑΤΙ 3850 (ή 3870 φαντάζομαι θα είναι σχεδόν το ίδιο ) με LCD τηλεόραση; Δουλεύει αξιοπρεπώς το σύστημα με τον μετατροπέα DVI-> HDMI και ο audio codec που έχει ενσωματωμένη η καρτα γραφικών; Στέλνει κανονικά 1080p σήμα; Το PC δεν είναι HTPC αλλά γενικής χρήσεως οπότε έχει πάνω και ηχεία. Κάθε φορά που θα πρέπει να στείλει ήχο από το HDMI πρέπει να επιλέγετε από τις ρυθμίσεις υλικού ως default κάρτα ήχου το ΑΤΙ HDMI; Είναι λίγο θέμα δοκιμών όλα αυτά βέβαια, αλλά το ζήτημα είναι ότι τα καλώδια είναι πανάκριβα για πολλές πολλές αποτυχίες, ειδικά επειδή θα χρειαστεί μήκος 10m καλώδιο και από ότι πέτυχα κάπου στο νετ, πάνω από 3-4 μέτρα χρειάζονται υψηλής ποιότητας HDMI/DVI καλώδια για να έχεις μεγάλες πιθανότητες σύνδεσης. Η τηλεόραση αν παίζει ρόλο και έχει κάνει ήδη κάποιος ανάλογη σύνδεση είναι η 40V4000 sony που υποστηρίζει 1080p σήμα. Γενικά πως θα προτείνατε να γίνει η σύνδεση. Με το σύστημα HDMI της ΑΤΙ; με DVI σε HDMI καλώδιο και ξεχωριστά τον ήχο; ΤΗΧ
Sadman1416003304 Ιανουάριος 15, 2009 #2 Ιανουάριος 15, 2009 Για 1080p δουλευε σε μενα απροβληματηστα οσο την ειχα. Για audio ποτε δεν καταφερα να εγκαταστησω τους οδηγους του,αλλα δεν με ενοιαζε γιατι ειχα καλο ηχοσυστημα στο pc
Borg Ιανουάριος 15, 2009 #3 Ιανουάριος 15, 2009 για την εικονα δεν ειχα ποτε προβλημαγια τον ηχο δεν το δοκιμασα ποτε σοβαρατο hdmi που εχω ειναι 7+μετρα και δεν εχω προβλημα
Dorian Ιανουάριος 15, 2009 Author #4 Ιανουάριος 15, 2009 Για 1080p δουλευε σε μενα απροβληματηστα οσο την ειχα.Για audio ποτε δεν καταφερα να εγκαταστησω τους οδηγους του,αλλα δεν με ενοιαζε γιατι ειχα καλο ηχοσυστημα στο pc Σε Vista μπήκαν αυτόματα οι οδηγοί, βέβαια δεν ξέρω αν θα δουλέψει αφού δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Δεν έχω ψάξει για άλλους οδηγούς αν υπάρχουν/ Ηχοσύστημα δεν υπάρχει θα παίζει το ενσωματομένο της τηλεόρασης. για την εικονα δεν ειχα ποτε προβλημαγια τον ηχο δεν το δοκιμασα ποτε σοβαρα το hdmi που εχω ειναι 7+μετρα και δεν εχω προβλημα Απλό καλώδιο HDMI;
Borg Ιανουάριος 15, 2009 #5 Ιανουάριος 15, 2009 ειναι καλο , το ειχα βρει στο νετ για τα info αλλα δεν θυμαμαι τι τυπου ακριβος ειναι
Sadman1416003304 Ιανουάριος 18, 2009 #6 Ιανουάριος 18, 2009 ε λογικα στις συσκευες ηχου(δεν ξερω πως ακριβως το εχει στα βιστα)θα εχει και μια HD Ati sound ή κατι παρομοιο,θα διαλεξεις να κανει output τον ηχο απο εκει θα παιζει στην tv μεσω hdmi.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.