Jump to content

Αγορά συστήματος με Q6600

gigikeil

Recommended Posts

φίλε δες ένα αντίστοιχο μηχάνημα πόσο βγαίνει (δεν είχε τον q6600 και έβαλα τον q6700)

zrvvebnf70q0jzmyk06i.jpg

τώρα, να πάμε να πούμε κομμάτι κομμάτι....

-ξεκινώντας με την μητρική, είναι μια χαρά!!!

-το τροφοδοτικό: είναι καλό, αλλά προτιμότερο να πάρεις ένα 650w-700w όπως αυτο:

THERMALTAKE W0163 TOUGHPOWER 650W QFAN

ή αυτό THERMALTAKE W0105 TOUGHPOWER 700W

γιατί αργότερα αν θελήσεις να βάλεις και άλλες συσκευές δίσκους κλπ θα είσαι ίσα ίσα...

- ο επεξεργαστής είναι τέλειος, αλλά είναι κομμάτι παλιό, εγώ θα προτιμούσα αυτόν: INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9400 2.66 GHZ ή αυτόν INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9550 2.83

-μνημούλες θα πάρεις 2χ2, σαν αυτές(ή καλύτερες) KINGSTON KHX8500D2K2/4G DDR2 4GB (2X2GB) PC8500 1066MHZ HYPERX DUAL CHANNEL KIT

-η κάρτα γραφικών είναι μια χαρά...

-ο σκληρός δίσκος είναι και μικρός και παλιός και αργός... μπορείς να πάρεις αυτόν WESTERN DIGITAL 640GB WD6400AAKS CAVIAR SE16 SATA ο οποίος είναι πιο γρήγορος

-το dvd-rom είναι πεταμένα λεφτά, γιατί on the fly μόνο cd μπορείς να γράψεις,και εκτός αυτού είναι ίδια λεφτά με το dvd-rw... θα σου πρότεινα να πάρεις ένα drive, και μάλιστα SATA και όχι IDE όπως αυτό SONY OPTIARC AD-7200S BULK BLACK που είναι το ίδιο με αυτό που σ έχει στη λίστα αλλά σε SATA ή ακόμη καλύτερα αυτό: LG GH22LS30 SECURE DISC DVD REWRITER BLACK BULK γιατί πλέον τα NEC-SONY βγάζουν προβληματάκια

-πάμε και στο κουτί τώρα, εκτός από ξεπερασμένο σαν σχέδιο, δεν έχει και κανένα πλαινό ανεμιστηράκι, στα λεφτά αυτά βρίσκεις το THERMALTAKE VG1000BNS WING RS 100 BLACK WINDOW ή το SHARKOON REBEL9 ECONOMIC ή αυτό INNOVATOR MIDI TOWER LC316-21 300W BLACK ή COOLERMASTER RC-534 RC-534-KKNA-GP CENTURION 534 BLACK ή αυτό THERMALTAKE VI1000BNS M9 BLACK

αυτή λοιπόν φίλε είναι η πρότασή μου, μιας και θέλεις κάτι δυνατό, να κρατήσει κιόλας.... είναι δηλαδή το μηχάνημα που θα έπαιρνα εγώ με αυτά τα λεφτά

rnusl3vjf8d2ykppjuhu.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.