Jump to content

Αγορά συστήματος με Q6600

gigikeil

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να αγοράσω έναν Η/Υ στα 850 ευρώ. Βρήκα κάτι και θέλω να σας παρακαλέσω να μου πείτε γνώμες.

Heroichi 6A19 Midi Tower no PSU Black

Asus Socket 775 P5Q GLan Audio Raid

Thermaltake 600W ATX 24 pin W0103RE-14 PFC Retail

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 GHz Quad Core Socket 775 1066 MHz Box (BX80562Q6600)

Kingston Hyper X 1GB DDR2 Non ECC CL5 1066MHz Χ4

ATI Radeon HD4870 512MB PCI-E TV-Out Dual DVI Dual VGA (Asus)

Samsung DVD-ROM SH-D163B/BEBE 16x/48x Black Bulk

Nec DVD±RW AD-7200A Dual Layer Black

Μου τον πουλάνε 830 ευρώ

Ο Intel Core 2 Quad Q6600 είναι λίγο παλιός αλλά πιστεύω έχει καλή τιμή και είναι πολύ καλός.

Θέλω να παίζω παιχνίδια αλλά και εφαρμογές αρκετά βαριές

:shutup:

1680 Χ 1050 έχω ανάλυση

Η μητρική έχει 4 θέσεις. 4 Χ 1 δεν είναι το ίδιο?

Δεν είναι το ίδιο. Αν καταληφθούν και τα 4 slots τότε δεν "ανοίγει" το dual DDR.

Για την ανάλυση που παίζεις δεν σου προτείνω αυτή την κάρτα γραφικών. Ρίξε μια ματιά στο λινκ. Λίγο ακριβότερη αλλά πολύ ανώτερη.

TwinTech GTX 285 SVGA (PCI-Express, 1GB)

Και επίσης το online κατάστημα που παραθέτεις πιστεύω ότι χρεώνει λιγάκι παραπάνω.

Q6600 FTW

Dual channel δεν χανεις αλλα καλλιτερα 2χ2 Για να clockaρεις ευκολοτερα και για αναβαθμησεις (λεμε τωρα)...

Εγω με 4870 παιζω μια χαρα 1680 αν θες παλι να "επενδυσεις" λιγο και να παιζεις τα παντα very ultra high 285

Δεν το χάνεις το dual channel αν γεμίσεις όλα τα slots.

Ευχαριστώ για την παράθεση του rootx,καθώς έχει δίκαιο, άρα δικό μου το λάθος. Απλά πάρε 2x2 για να έχεις χώρο για μελλοντική αναβάθμιση :)

Q6600 FTW

Dual channel δεν χανεις αλλα καλλιτερα 2χ2 Για να clockaρεις ευκολοτερα και για αναβαθμησεις (λεμε τωρα)...

Εγω με 4870 παιζω μια χαρα 1680 αν θες παλι να "επενδυσεις" λιγο και να παιζεις τα παντα very ultra high 285

Τι είναι το very ultra high 285?

Πολύ ακριβή είναι η TwinTech GTX 285 SVGA (PCI-Express, 1GB)

σου λεει οτι για να εχεις σε ολα τα παιχνιδια παντα very ultra high και με φιλτρα ,παρε την 285

Καλά σε βλέπω, αν και θα έλεγα και εγώ να πάς σε 2χ2gb και gtx285.

Επίσης, επειδή αυτό τον καιρό ψάχνω έναν Q6600 και εγώ, γενικά δεν υπάρχει στην αγορά...οπότε τσέκαρε αν υπάρχει και αν δεν έχει πάρε 8400...

Καλά σε βλέπω, αν και θα έλεγα και εγώ να πάς σε 2χ2gb και gtx285.

Επίσης, επειδή αυτό τον καιρό ψάχνω έναν Q6600 και εγώ, γενικά δεν υπάρχει στην αγορά...οπότε τσέκαρε αν υπάρχει και αν δεν έχει πάρε 8400...

Η σειρά 8χχχ άκουσα ότι δε λέει και πολλά πράματα.

Η μητρική θα σηκώνει λέτε overclock και γενικά όλο το σύστημα?

Η σειρά 8χχχ άκουσα ότι δε λέει και πολλά πράματα.

Η μητρική θα σηκώνει λέτε overclock και γενικά όλο το σύστημα?

τι εννοεις οτι δε λεει και πολλα πραγματα ;πως το εννοεις ;τι σου ειπανε ;

τι εννοεις οτι δε λεει και πολλα πραγματα ;πως το εννοεις ;τι σου ειπανε ;

Ότι καλύτερα να πάω στους 9χχχ γιατί ο 6600 είναι καλύτερος από τους 8χχχ

Ότι καλύτερα να πάω στους 9χχχ γιατί ο 6600 είναι καλύτερος από τους 8χχχ

Αναλογα τι κανεις ... Games --> E8400

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.