Jump to content

προβλημα με netbook Advent 4211

babisdam

Recommended Posts

γεια σας παιδια...το πηρα το netbook Advent τα Χριστουγεννα και χθες δεν μπορουσε ξαφνικα να ξεκινησω το συστημα...δεν εκανε boot...και βγαζει μηνυμα

windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cayse.

1.insert your windows installation disc and restartyour computer.

αλλα δεν εχει cd αυτο.και δεν εχω κανει recovery σε κανενα φλασακι...

λεει παρακατω

status : 0xc0000098

παιδια δεν ξερω τι να κανω.οποιος μπορει να με βοηθησει, θα του ειμαι ευγνωμων

ευχαριστω

Δοκιμασε να βγαλεις την μπαταρια για λιγο κ μετα ξανα ξεκινα το.Αμα το κανεις κανα 2 φορες ισως να φτιαξει.

Εμενα το εκανε 1 παλιο desktop ετσι κ το εβγαζα απο το ρευμα!

• 1 year later...

Καλησπέρα.. Έχω ακριβώς το ίδιο netbook και αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα... Μου είχε ξανασυμβεί το πήγα σε κάποιον τεχνικό και μου το έφτιαξε λέγοντας μου ότι χρειαζόταν διόρθωση λογισμικού. Το θέμα είναι ότι σε μια διακοπή ρεύματος, κι ενώ λειτουργούσε μόνο με το φορτιστή, ξαναέπαθα τα ίδια... Αυτή τη φορά είπα να προσπαθήσω μόνη μου.. Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει? Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να χάσω τα αρχεία που έχω ήδη.. :hm:

Πρέπει να το ανοιξεις και να βγαλεις το δίσκο...δεν είναι δύσκολο, αλλά πρεπει να έχεις αλλο pc με sata να τον βάλεις να παρεις οτι θες και να τον ξαναβάλεις.

Πιστεύω δεν εχεις το cd με τα xp?

Μήπως είχες κάνει backup οπως έλεγε στις οδηγίες?

Μαζί δεν είχε cd με win. Είχε κατι σαν το office.

Αν υπάρχει ακόμα το χαρτάκι με τον κωδικό, κάτω από το laptop τότε είσαι οκ.

Κατέβασε τα xp home από torrent, αλλά να βρείς εκδοσή advent OEM και βάλε τον κωδικό σου, οταν στον ζητήσει.

Αφού βρείς το iso των win, κατεβάζεις Microsoft Store: Windows 7 USB/DVD Download Tool Help, και περνάς το iso σε ένα flashaki με αυτό.

Το βάζεις στο advent και κάνει boot από εκει.

Οταν φτάσεις στο setup κάνε ότι λέει εδω:

How-to repair Windows XP

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.