babisdam Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2009 γεια σας παιδια...το πηρα το netbook Advent τα Χριστουγεννα και χθες δεν μπορουσε ξαφνικα να ξεκινησω το συστημα...δεν εκανε boot...και βγαζει μηνυμα windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cayse.1.insert your windows installation disc and restartyour computer.αλλα δεν εχει cd αυτο.και δεν εχω κανει recovery σε κανενα φλασακι... λεει παρακατω status : 0xc0000098παιδια δεν ξερω τι να κανω.οποιος μπορει να με βοηθησει, θα του ειμαι ευγνωμων ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Ιανουάριος 15, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2009 Η τα έπαιξε ο σκληρός ή κάτι έπαθαν τα windows σου!Σου εύχομαι το δεύτερο.Για να κάνεις ένα bootable usb stick δοκίμασε αυτό!http://www.boot-land.net/forums/index.php?showtopic=4900&noref=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Ιανουάριος 15, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2009 Δοκιμασε να βγαλεις την μπαταρια για λιγο κ μετα ξανα ξεκινα το.Αμα το κανεις κανα 2 φορες ισως να φτιαξει.Εμενα το εκανε 1 παλιο desktop ετσι κ το εβγαζα απο το ρευμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
babisdam Ιανουάριος 15, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2009 το εβγαλα απο την μπαταρια αλλα δεν ειδα διαφορα.....για να κανω boot απο το φλασακι πρεπει να του κανω φορματ?και που? σε αλλον υπολογιστη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgia89 Νοέμβριος 17, 2010 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Καλησπέρα.. Έχω ακριβώς το ίδιο netbook και αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα... Μου είχε ξανασυμβεί το πήγα σε κάποιον τεχνικό και μου το έφτιαξε λέγοντας μου ότι χρειαζόταν διόρθωση λογισμικού. Το θέμα είναι ότι σε μια διακοπή ρεύματος, κι ενώ λειτουργούσε μόνο με το φορτιστή, ξαναέπαθα τα ίδια... Αυτή τη φορά είπα να προσπαθήσω μόνη μου.. Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει? Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να χάσω τα αρχεία που έχω ήδη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Νοέμβριος 17, 2010 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Τι windows έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgia89 Νοέμβριος 17, 2010 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 windows xp.. Ελπίζω αν καταφέρω να το φτιάξω να εξαφανίσω τα windows και να περάσω linux... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Νοέμβριος 17, 2010 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Τι ακριβώς σου κάνει? Safe mode μπορείς να μπεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 17, 2010 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 τα αρχεία σου δεν τα χάνεις. σύνδεσε τον εξωτερικά σε άλλο υπολογιστή, πάρε ότι θες και μετά κάνεις φορμάτ/repair whatever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Νοέμβριος 17, 2010 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Η μπορείς να κάνεις ένα repair στο λειτουργικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgia89 Νοέμβριος 17, 2010 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Με το που το ανοίγω μου εμφανίζει αυτό:Windows failed to start.A recent harware or software change migth be the cause.To fix problem:1.insert your windows installation disc and restartyour computer.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgia89 Νοέμβριος 17, 2010 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Και πώς μπορώ να τον συνδέσω εξωτερικά με άλλο pc?? Δεν έχω ιδέα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Νοέμβριος 17, 2010 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Πρέπει να το ανοιξεις και να βγαλεις το δίσκο...δεν είναι δύσκολο, αλλά πρεπει να έχεις αλλο pc με sata να τον βάλεις να παρεις οτι θες και να τον ξαναβάλεις.Πιστεύω δεν εχεις το cd με τα xp? Μήπως είχες κάνει backup οπως έλεγε στις οδηγίες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgia89 Νοέμβριος 17, 2010 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Δυστυχώς δεν έχω κάνει backup.. Το ξέρω βλακεία μου.. Το cd κάπου πρέπει να το έχω... Η δεύτερη λύση του να κάνω repair?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Νοέμβριος 17, 2010 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Μαζί δεν είχε cd με win. Είχε κατι σαν το office.Αν υπάρχει ακόμα το χαρτάκι με τον κωδικό, κάτω από το laptop τότε είσαι οκ.Κατέβασε τα xp home από torrent, αλλά να βρείς εκδοσή advent OEM και βάλε τον κωδικό σου, οταν στον ζητήσει.Αφού βρείς το iso των win, κατεβάζεις Microsoft Store: Windows 7 USB/DVD Download Tool Help, και περνάς το iso σε ένα flashaki με αυτό.Το βάζεις στο advent και κάνει boot από εκει.Οταν φτάσεις στο setup κάνε ότι λέει εδω:How-to repair Windows XP Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgia89 Νοέμβριος 17, 2010 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Ευχαριστώ πολύ!!! Θα το δοκιμάσω κι ελπίζω να κάνω δουλειά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.