wolfmandim Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2009 Ενδιαφέρομαι άμεσα για αγορά νέου σκληρού που θα φιλοξενήσει τα Vista Ultimate καθώς και τα προγράμματά μου μετά από Acronis restore. Η αξιοπιστία είναι δεδομένη, με ενδιαφέρουν όμως η ταχύτητα και η χωρητικότητα. Ο προϋπολογισμός δεν είναι άμεσο πρόβλημα. Ακούω προτάσεις...
wolfmandim Ιανουάριος 16, 2009 Author #2 Ιανουάριος 16, 2009 Επειδή ψιλοκαίγομαι, ο τωρινός δίσκος του συστήματος είναι WD Raptor 150άρης. Τρέχοντας τα WD Life Guard Diagnostics>Quick test μου βγαίνει το εξής μήνυμα λάθους:"Quick test on drive 4 did not complete!Status code=04 (Unknown failed test element), FailureCheckpoint=64 (SMART Attribute test)SMART self-test did not complete on drive 4!"Drive 4 είναι ο Raptor. Επίσης στον πίνακα των WD Life Guard Diagnostics όλοι οι δίσκοι μου δείχνουν Pass, ενώ αυτός μου γράφει FAIL. Συν τοις άλλοις , τελευταία όταν κάνω shutdown ο υπολογιστής κολλάει στην σελίδα "shutting down" και κλείνει μόνο αφού του κόψω την παροχή ρεύματος. Πιθανή για αστοχία δίσκου;Λέω να τον αλλάξω και σκέφτομαι να πάρω τόν Samsung 1TB HDD (32MB Buffer, 7200 rpm, Sata, HD103UJ).Tι λέτε;
apollokk Ιανουάριος 16, 2009 #3 Ιανουάριος 16, 2009 Γενικά θα πρότεινα αυτόν με partitions:http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977741&product=1178423Αλλα επειδή θές μεμονωμένο για OS:http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1014129&catalog=20&category=69977741
Teodor_ch Ιανουάριος 16, 2009 #4 Ιανουάριος 16, 2009 εγώ θα τον πήγαινα στην εγγύηση και θα περίμενα μέχρι το καλοκαιράκι για έναν ssd η WD για την Αγγλία τουλάχιστον που το έχω δοκιμάσει 2 φορές, σου στέλνουν πρώτα τον νέο δίσκο και μετά στέλνεις τον χαλασμένο
wolfmandim Ιανουάριος 17, 2009 Author #5 Ιανουάριος 17, 2009 εγώ θα τον πήγαινα στην εγγύηση και θα περίμενα μέχρι το καλοκαιράκι για έναν ssdη WD για την Αγγλία τουλάχιστον που το έχω δοκιμάσει 2 φορές, σου στέλνουν πρώτα τον νέο δίσκο και μετά στέλνεις τον χαλασμένο Δεν θυμάμαι οι Raptor πόσα χρόνια εγγύηση έχουν. Αντε ψάξε να βρείς την απόδειξη τώρα!!
Teodor_ch Ιανουάριος 17, 2009 #6 Ιανουάριος 17, 2009 5 χρόνια δεν χρειάζεσαι απόδειξη έμπα στο σιτε της WD Και βάλε το σειριακό που είναι επάνω στο δίσκο αν βαριέσαι στον αγοράζω 10 ευρώ
the_ar Ιανουάριος 17, 2009 #7 Ιανουάριος 17, 2009 η WD για την Αγγλία τουλάχιστον που το έχω δοκιμάσει 2 φορές, σου στέλνουν πρώτα τον νέο δίσκο και μετά στέλνεις τον χαλασμένο Και για Ελλάδα ισχύει αυτό αρκεί να δώσεις πιστωτική. Αν κάνεις "λαδιά" χρεώνουν την πιστωτική σου. Φιλικά, Αντρέας
wolfmandim Ιανουάριος 17, 2009 Author #8 Ιανουάριος 17, 2009 Στην περίπτωση του RMA από που έρχεται ο δίσκος;
Teodor_ch Ιανουάριος 17, 2009 #9 Ιανουάριος 17, 2009 γιατί δεν πάς στο σιτε της WD να τα ψάξεις αυτά? αν βαριέσαι σου αγοράζω τον ράπτορα 10 ευρώ και έρχομαι σπίτι σου να τον πάρω....
wolfmandim Ιανουάριος 18, 2009 Author #10 Ιανουάριος 18, 2009 γιατί δεν πάς στο σιτε της WD να τα ψάξεις αυτά?αν βαριέσαι σου αγοράζω τον ράπτορα 10 ευρώ και έρχομαι σπίτι σου να τον πάρω.... Εκανα RMA σήμερα και περιμένω τον αντικαταστάτη του..
wolfmandim Ιανουάριος 22, 2009 Author #11 Ιανουάριος 22, 2009 Εν τω μεταξύ αγόρασα έναν Samsung 1TB για να τον χρησιμοποιήσω για αποθήκευση. Αφού τον εγκατέστησα δεν τον βλέπει καθόλου στο BIOS. Εκανα ότι μπόρεσε να κατεβάσει το μυαλό μου εκείνη την στιγμή χωρίς επιτυχία. Βλέπω να τον πηγαίνω γρήγορα πίσω.
wolfmandim Ιανουάριος 23, 2009 Author #12 Ιανουάριος 23, 2009 Εν τω μεταξύ αγόρασα έναν Samsung 1TB για να τον χρησιμοποιήσω για αποθήκευση. Αφού τον εγκατέστησα δεν τον βλέπει καθόλου στο BIOS. Εκανα ότι μπόρεσε να κατεβάσει το μυαλό μου εκείνη την στιγμή χωρίς επιτυχία. Βλέπω να τον πηγαίνω γρήγορα πίσω. Aμεση αλλαγή χωρίς δεύτερη κουβέντα από το Πλαίσιο. Μπράβο τους!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.