unseen Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2009 Καλημερες Εδω και λιγο καιρο παιδευομουν με ενα νεο site. Το θεμα του ειναι δημοπρασιες αλλα αυστηρα για το χωρο του overclocking / gaming. Δεν θα βρει καποιος πχ αγγελεια για κινητο τηλεφωνο! Αντιθετα θελω να πιστευω πως σε λιγο καιρο να μπορει καποιος ανετα να βρει σε καλη τιμη πχ ενα watercooling kit, ενα μεταχειρισμενο κανιστρο ή ενα ζευγαρι καλες vga καρτουλες. Ο λογος που το εκανα ειναι οτι ακομα κι εγω που ειμαι εθισμενος στο ebay πολλες φορες μου ειναι δυσκολο να βρω αυτα που θελω για το hobby μου. Χρεωσεις δεν υπαρχουν. Ειναι 100% δωρεαν. Ριξτε μια ματια και αν πιστευτε πως κατι πρεπει να αλλαξω(πχ κατηγοριες) πεστε μου. Oποιος εχει κατι πουλημα ας το ανεβασει για να γεμιζει σιγα σιγα. Τονιζω ξανα αυστηρα overclocking ή gaming Η διευθυνση ειναι www.ocbay.net Thanks C u around. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Ιανουάριος 15, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2009 Καλη επιτυχια στην νεα προσπαθεια !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Ιανουάριος 15, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2009 Καλή επιτυχία και από εμένα.Να ρωτήσω, μπορούμε να βάλουμε έναν cpu και 2 κάρτες γραφικών που μας έχουν μείνει έστω και αν είναι παλαιά προϊόντα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
theovaz Ιανουάριος 15, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2009 Μπράβο,πολύ καλή ιδέα!!:victory:Καλή επιτυχία και από εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 15, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2009 thanks guys @ShadowRunner ναι εννοειτε. Εγω πχ σημερα παιζω με 7900gtx που τις πηρα απο αγγελια Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 15, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2009 καλή επιτυχία κ από μένα θείο...:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Ιανουάριος 15, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2009 Χρηστάρα καλή επιτυχία. Πολύ καλή η ιδέα σου :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Ιανουάριος 15, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2009 χεχε και να φανταστείς έχω 2 7800GTX lol αλλά πάντα έλεγα ότι είναι παλιές και κανείς δεν θα ενδιαφέρετε :happy2: πάω να γραφτώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιανουάριος 15, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2009 Σου εύχομαι και εγώ τα καλύτερα, αυτές οι πρωτοβουλίες είναι πολύ ωραίες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιανουάριος 15, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2009 Πολυ καλο το σιτε σου φιλε Unseen...Εξαιρετικη δουλεια...θα το τιμήσουμε :fun: Οποτε Ολες οι αγγελιες εχουν σχεση με Hardware για Pc Τελεια:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 15, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2009 ofc εκανα registerεξυπνο, μπραβο σουειμαι σιγουρος οτι θα παει πολυ καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 15, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2009 ευχαριστω παιδια. Αν εχετε καποια δυσκολια λετε.. Εκανα και account στο youtube θα ανεβασω μερικα βιντεακια howto σε περιπτωση που καποιος δυσκολευεται. cu Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 17, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2009 Προστεθηκε https υποστηριξη για περισσοτερη ασφαλεια στην εγγραφη,συνδεση αλλα και στην αναρτηση δημοπρασιων Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 28, 2009 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2009 Πολύ έξυπνη ιδέα Χρήστο. Μπράβο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 10, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2009 Περασε ενας μηνας περιπου Για πεστε μου πως το βρισκετε τωρα που μεγαλωνει? ανεβασε κανεις τιποτα? Καποια δυσκολια? Κατι που πρεπει να αλλαχθει? Eβαλα και εναν translator αλλα δεν τα παιζει σωστα τα Ελληνικα(δεν υπαρχει βεβαια και καποιος που να το κανει...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MORBID21 Φεβρουάριος 13, 2009 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2009 πολυ καλο και οργανωμενο φιλε.μονο λιγο... διαφημηση χρειαζεται καλη επιτυχια Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 13, 2009 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2009 με την πρώτη λίγο δύσκολο μου κάνει....θα ξαναμπώ καλή Αρχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Φεβρουάριος 13, 2009 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2009 Well done Xρήστο...Ήδη η πρώτη αγορά(evap) έγινε, αν και εγώ δεν έχω paypal, μέσω φίλου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 16, 2009 Author #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2009 Καλησπερες Ας πω κι εδω μερικα απο τα updates που εχω κανει στο site τον τελευταιο καιρο ωστε να ειναι πιο λειτουργικο και πιο ασφαλες. Αρχικα, διορθωσα τον υπολογιστη ισοτιμιας ωστε να δουλευει σε πραγματικο χρονο. Μπορειτε να το χρησιμοποιειτε και για εκτος ocbay αν χρειαστει. Επισης με ενα mod τωρα μπορειτε να προσθεσετε το feedback σας και απο αλλα site οπως ebay,amazon, yahoo κλπ. Ακομη κατι μικρο που εφτιαξα στο να τσεκαρουμε γρηγορα τον seller παραδειγμα: Και τελος εκτος απο καποιες βελτιωσεις σε κωδικα και database ωστε να ειναι λιγο πιο γρηγορη πχ η αναζητηση εγκατεστησα και ενα script για hosting φωτογραφιων,εικονων, screenshot κλπ ωστε να υπαρχει και μια εξτρα υπηρεσια. Κλικ σε αυτο που φαινεται στη φωτο ή http://www.ocbay.net/ocuploads Aν εχετε κατι να προτεινετε ειμαι ολος αυτια Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Ιούλιος 16, 2009 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2009 Εξαιρετική δουλειά.Μία γνώμη μόνο.Αν κατάργησε το Reserve price γιατί είναι γελείο να βάζει κάποιος buy now price 200$ και reserve price 199$ και να ξεκινά τη δημοπρασία στα 0.90$.Και δυστυχώς το κάνουν οι περισσότεροι.Αν δεν θέλουν ας ξεκινάνε τη δημοπρασία πιο ψηλά.:shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.