Jump to content

Gaming σε τρεις διαστάσεις!

Jasim

Recommended Posts

Ετοιμαστείτε για τρισδιάστατο gaming με τα νέα 3D γυαλιά της ΝVIDIA που παρουσιάστηκαν στην CES 2009!

Με λίγα λόγια με 199$(145 περίπου ευρώ) που κοστίζουν τα γυαλιά και οπωσδήποτε οθόνη των 120Hz που ακόμα είναι σπάνιο είδος,και αυτές που υπάρχουν κοστίζουν προς το παρόν κοντά στα 500$(380 ευρώ περίπου) οι 22άρες, χάνεστε και καίγεστε ολοκληρωτικά...ακριβό σπορ ακόμα αλλά πιστεύω ότι θα γίνει επανάσταση...

Nvidia 3D vision

μερικες εταιριες εβγαλαν μοντελα στα 120 hz.

επισης να μην ξεχασω να αναφερω οτι υπαρχουν παμπολλα reviews Για αυτο το θεμα με πιο καλογραμμενο του Bit Tech.

ολοι παντως λενε για τρελη ζαλαδα/πονοκεφαλο.

έχω δοκιμάσει να δω με 3d γυαλιά στο Αστεροσκοπείο μια εκπομπή που είχε για τους πλανήτες και μόνο που δεν αναγούλιασα. Με κούρασαν τα μάτια και τα έβγαλα!

Πιστεύω ότι είναι ανάλογα τον άνθρωπο, άλλους τους χαλάει και άλλους όχι

ολοι παντως λενε για τρελη ζαλαδα/πονοκεφαλο.

QFT

Ειχα καποτε μια Asus GF3 Ti 500 Deluxe με ενσωματωμενο TV tuner και στερεοσκοπικα γυαλια που συνδεονταν πανω στην VGA.Επαιζα Fifa θυμαμαι και ναι μεν εδιναν μια light 3D ψευδαισθηση(οχι τιποτα φοβερο) αλλα στο 5λεπτο τα ειχες βγαλει απο τον πονοκεφαλο :confused:

Ισως ηθελαν λιγο χρονο μεχρι να συνηθισει το ματι/εγκεφαλος,η ουσια ειναι οτι τα εφαγε η σκονη τελικα

Ειχα κ εγω 3d γυαλια επι εποχης 6800.Ok,σε καποια παιχνιδια ητανε πολυ καλο το αποτελεσμα,αλλα ειχα κ εγω τα συμπτωματα του πονοκεφαλου.Βεβαια,μετα απο καποιο χρονικο διαστημα συνηθιζες.Να σας πω την αληθεια,εγω ποτε δεν ειδα αυτο που υποσχοτανε...Δηλαδη ρουκετες να βγαινουν εξω απο την οθονη στο unreal κτλπ.Μετα η nvidia αποφασισε να μην βγαλει drivers για την σειρα 8χχχ κ δεν ξανα ασχοληθηκα.Αυτο που εμενα μου κεντρισε το ενδιαφερον κ ισως οντως να εχουν καποιο αποτελεσμα,ειναι το οτι τα παραγει η ιδια η nvidia...Who knows,time will tell...

Το καλύτερο όμως δεν το ακούσατε... Όταν ενεργοποιείς το 3D τρως ένα μεγαλοπρεπές penalty 50% κάτω στο framerate.

Tώρα μπορείτε να τρέξετε για 120άρες οθόνες και x2 κάρτες σε sli για να τα βγάλετε πέρα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.